Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
nicoll je napisao/la: ›
dobije on osim batina i puno para, tak da i ja bih pretrpila par šamara za te cifre...
|
Pa vidi, u jednom intervjuu je rekao da je već prije par godina zaradio dovoljno kroz borbe da svojoj obitelji osigura dobar život.
Nadam se da će još u ovih par godina što ima u sebi uspjeti prikazati ono zbog čega je nekad osvojio Pride, uspio u svom prvom MMA meču izvući neriješeno s tada puno boljim Wanderleijem Silvom i izdržati u ringu do kraja s kraljem Fedorom. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
etogac,mirko pobijedu kantu peroša! inace dobar event
nog vs. cain brutala! |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Blijeda predstava Mirka protiv totalnog autsajdera. Sve ostale borbe su se razvijale manje - više očekivano. Vrijedilo je poranit samo zbog dosad neviđenog pada Minotaura u prvoj rundi. Mišljenja sam da je u slobodnoj borbi vrijeme smjene generacija, i da je samo pitanje trenutka kada će Minotaur i Fedor postati zvijezde na odlasku kao naš Mirko. Dolaze mladi borci koji su stasali u slobodnoj borbi i nemaju mentalna ograničenja zbog promjena pravila pri prelasku iz federacije u federaciju. Osim toga njihova želja za pobjedom, je presudna u sportu kojim se bave.
|
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
kakva je bila borba? nisam gledao, a nevjerujem ni da ću gledat snimku jer me više zanima novo novo vrijeme. |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
evo pogledo sada mirko krokopa i mogu reć da sam zadovoljan. nekako mi izgleda jači i spremniji nego prije. imam osjećaj da je mogao bez problema odraditi još tri runde da je trebalo. dominirao je od samog početka, stalno on gurao naprijed i nije primio ni jedan pošten udarac. @simo možda i nije bio super atraktivan ali moraš uzet u obzir da se cijelo vrijeme pripremao za jednog protivnika i onda dva dana prije borbe dobio totalno drugačiji tip borca od kojeg nije znao šta može očekivati. normalno da nije mogao ići grlom u jagode |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la: ›
evo pogledo sada mirko krokopa i mogu reć da sam zadovoljan. nekako mi izgleda jači i spremniji nego prije. imam osjećaj da je mogao bez problema odraditi još tri runde da je trebalo. dominirao je od samog početka, stalno on gurao naprijed i nije primio ni jedan pošten udarac. @simo možda i nije bio super atraktivan ali moraš uzet u obzir da se cijelo vrijeme pripremao za jednog protivnika i onda dva dana prije borbe dobio totalno drugačiji tip borca od kojeg nije znao šta može očekivati. normalno da nije mogao ići grlom u jagode
|
Iskreno se nadam da si ti bolje procijenio i da će mo gledati onog starog Mirka, ali sa protivnicima koji su u njegovoj klasi . Na mene ova borba nije ostavila dojam , odnosno nisam vidio onu Mirkovu explozivnost i onaj "luđački" sjaj u očima kad načne protivnika. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Frost
|
Cain Velasquez vs Mirko Filipović
e za to bi platio da gledam |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
ja sam sad gledao reprizu borbe, borba je bila fantastična, al opet smatram da mirko nije više za to , nek ide u penziju.. inače perosh me oduševio, dečko ima srce ! |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Frost je napisao/la: ›
Cain Velasquez vs Mirko Filipović
e za to bi platio da gledam
|
Ajme to ne bi bilo dobro |
|
|
|
|
|
Frost
|
e da, zaboravio sam dodat.
George Sotiropulous je trebao dobit nagradu za borbu večeri i neki bonus, čovjek je SAVRŠENO odradio borbu, ovaj Amer mu nije mogao ama baš ništa. |
|
|
|
|
|
|