Kao prvo, ja sam u Mini Teatru volonter, i radim na dogovoru nastupa alternativnih i underground bendova, te sa bilo kakvim financijskim poslovanjem, niti imam, niti želim imati posla, te se ne želim bacati u naklapanja, ali u tvom postu, osim što mi je trebalo malo vremena da ga u potpunosti dešifriram, ima i dosta gluposti.
Ne znam odakle izvlačiš te brojeve, ali trebao si vidjeti taj prostor kada se ušlo u njega, i što se sve trebalo napraviti u tom prostoru.
Što se tiče naplaćivanja humanitarnih koncerata, kako skupiti novce za tu humanitarnu svrhu ako se ne naplaćuje
Uostalom ne znam čemu sada odmah napad na mene i Mini Teatar, ja nisam ni u jednom djeliću svog ijednog posta napao WLM i festival, o kojem uostalom ova tema i je, nego pokušavam dati koju kreativnu kritiku, jer Osijek treba takav festival i ja mu želim sve najbolje. Samo ne razumijem jednu stvar, kada ste stavljali ovaku najavu na internet, mogli ste očekivati da će se javiti netko tko je isto malo upućen u neke stvari i to prokomentirati. Ne znam samo gdje vam se žurilo 4 mjeseca prije.
Hoćeš primjer profesionalne organizacije i promocije festivala?
http://www.t-mobileinmusicfestival.com/ Iako imaju još nekoliko izvođača sigurno potvrđeno, oni svakih 3-4 dana izbace po jedno ime, i to kada je 1000% sigurno da će taj izvođač svirati. Još jednom ponavljam, ne znam gdje vam se žuri. Prošle godine ste sve to tako lijepo izveli što se tiče reklamiranja i promocije festivala. Nije vam ovo trebalo...