Autor |
Poruka |
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Lučka kapetanija Osijek
Šetalište kardinala F. Šepera 6
31000 Osijek
tel: 031/250-240
probaj nazvati,kada se javi u toku dana neko od ekipe koja je polagala proljetos napišem ti više,ja trebala pa odustala,tak da se nisam previše ni interesirala. |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
...javiš se na tu adresu što je @ela napisala....te kad se skupi određeni broj kandidata.....prvo ceš slušati teoretski dio, te onda ici na polaganje prvo malo veslanje i jedan krug vožnje vanbrodskim motorom, te onda usmeno polaganje......ja sam predavanje slušao u autoškoli start, a polaganje se izvodilo u zimskoj luci i na bijeloj lađi.....s tim da biraš da li ceš polagati III ili IV stupanj....razlika ti je samo u tome što za IV stupanj uciš i radioamaterstvo i upravljanje camcem na moru.....(jako mala razlika je između ta dva stupnja)....
prije se to rješavalo na nacin da odeš negdje na veceru i dobiješ dozvolu...al su sad ipak uveli malo reda....al opet nije nikakav bed za položiti..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
eh da ,sad kao večere ne pale
i na kraju ti piše na dozvoli da si skiper |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
031OS
Ukupno postova: 41 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
prije 2 godine i sam i ja tako polozio - cuga na promenadi i nas desetak dobilo dozvole |
|
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
031OS je napisao/la ( Pogledaj post): ›
prije 2 godine i sam i ja tako polozio - cuga na promenadi i nas desetak dobilo dozvole
|
Ako budeš pisao te gluposti više niko neće tako položiti.
BTW nemaju uvjerenja za B kategoriju, mislim da je bez taxe 780 kn, prijaviš ispit i čekaš rizičnu skupinu za polaganje, kad položiš 2 slikice, 70 kn u taxi i za pola sata sat ako je Cicvarić tamo da potpiše postaješ voditelj čamca. |
|
|
|
|
|
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
sorry što oživljavam topic ali jel zna netko kako to sada ide, dali se išta mijenjalo, dali su iste cijene i dali kad položim to za voditelja čamca mogu voziti gliserčić od 50 ks? |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
exodus
Ukupno postova: 172 Spol: Muško
|
bitna je dužina čamca a ne ks. |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
onda superiška, thnx, al me još uvijek zanima cijena i kako to ide odprilike? xD |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
exodus
Ukupno postova: 172 Spol: Muško
|
cijene se sad više iskreno ni ne sjećam.
ide tako da imas samo jedan dan predavanje od 2-3 sata ak se ne varam, dobijes neke skripte od 20 strana i to naucis. ispit je lagan, teoriju te ispita ispitivač, mislim 5 pitanja samo i onda ides u zimsku luku malo veslat i to ti je to a uostalom nazovi kapetaniju pa se raspitaj vise |
|
|
|
|
|
|
|