Autor |
Poruka |
gum099 Ukupno postova: 115 Spol: Nebitno
|
Citat: ›
set96 je napisao/la: ›
najmanji je problem što je srbin. problem su isključivo komercijalno-šabanski (mislm na dosadašnja događanja) koncerti. predstavljanje komercijalno-šabanskih koncerata kao nešta spektakularno. razne folk parade i slično. osijek je zaslužio bolje...
|
ajmo ljudi na natječaj za glupost godine: ovo spada u "vjerovali ili ne" ........Zamisli: "najmanji je problem što je Srbin".......kao nije to neki veliki problem, ali ipak Srbin je.......
a kad Bajgu uspoređuješ s folk paradom, pokazuješ (ne)poznavanje glazbe....
i naravno svaka čast za ovaj koncert i podupiranje rock scene u gradu Osijeku.
|
da, nekima je problem njegova nacionalnost, bilo bi naivno misliti da nije. što se ostalog tiče, čitaj s razumjevanjem i sve će ti biti jasno.
bajaga podupiranje rock scene??? daj se sredi. radi se o još jednom isključivo komercijalnom koncertu.
što se mog poznavanja glazbe tiče reći ću samo ovo. ti uživaj u komercijali, šundu i šabanluku koji se organiziraju u osijeku, a ja ću kao i dosada voziti kilometrima da bi poslušao nešta što vrijedi, jer dok je takvih kao ti, u osijeku se neće održavati ništa kvalitetno.
i kad ti ta nacionalnost toliko bode oči, za kraj ću još reći da sam poslušao više bendova iz srbije nego što ih ti znaš nabrojiti bez googla... |
|
|
|
|
|
set96
Ukupno postova: 148 Spol: Muško
|
Citat: ›
gum099 je napisao/la: ›
set96 je napisao/la: ›
najmanji je problem što je srbin. problem su isključivo komercijalno-šabanski (mislm na dosadašnja događanja) koncerti. predstavljanje komercijalno-šabanskih koncerata kao nešta spektakularno. razne folk parade i slično. osijek je zaslužio bolje...
|
ajmo ljudi na natječaj za glupost godine: ovo spada u "vjerovali ili ne" ........Zamisli: "najmanji je problem što je Srbin".......kao nije to neki veliki problem, ali ipak Srbin je.......
a kad Bajgu uspoređuješ s folk paradom, pokazuješ (ne)poznavanje glazbe....
i naravno svaka čast za ovaj koncert i podupiranje rock scene u gradu Osijeku.
|
da, nekima je problem njegova nacionalnost, bilo bi naivno misliti da nije. što se ostalog tiče, čitaj s razumjevanjem i sve će ti biti jasno.
bajaga podupiranje rock scene??? daj se sredi. radi se o još jednom isključivo komercijalnom koncertu.
što se mog poznavanja glazbe tiče reći ću samo ovo. ti uživaj u komercijali, šundu i šabanluku koji se organiziraju u osijeku, a ja ću kao i dosada voziti kilometrima da bi poslušao nešta što vrijedi, jer dok je takvih kao ti, u osijeku se neće održavati ništa kvalitetno.
i kad ti ta nacionalnost toliko bode oči, za kraj ću još reći da sam poslušao više bendova iz srbije nego što ih ti znaš nabrojiti bez googla...
|
pa naravno da je komercijalni koncert, tko kaže da nije.......
a o ocjeni mojih glazbenih afiniteta i poznavanju glazbe ne možeš suditi jer ne znaš kakvi su.......ali da pojasnim i iskažem svoj stav: turbo folk šabanluk kako ti kažeš, smatram primitivnom i nekvalitetnom glazbom za široke narodne mase. S dodatkom bez obzira odakle dolazi i koje je nacionalnosti izvođač.
Zato podupirem koncert Bajage kao i Partibrejkerska koji su već bili u OS. |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=Ng0Ce1VICp8 |
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
tu vecer u Gradskom vrtu ce biti izmedju 15 000 i 20 000 ljudi.
Osijek- DInamo i Bajaga u isto vrijeme. Steta |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
andjusticeforall
Ukupno postova: 214 Lokacija: D.G.O. Spol: Muško
|
Bajaga i Konstruktori.
Ako su ikad svirali r'n'r, ovo sad što tandrljaju je Turbo Folk... |
|
|
|
|
|
dund0 Ukupno postova: 139 Spol: Nebitno
|
|
|
|
bocic
Ukupno postova: 104 Lokacija: Centar Spol: Muško
|
Gledaj vijesti STV-a... |
|
|
|
|
|
bocic
|
centurion je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Osijek- DInamo i Bajaga u isto vrijeme. Steta
|
Da nisi malo pobrkao? Nije i utakmica u subotu? |
|
|
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
bocic je napisao/la: ›
Osijek- DInamo i Bajaga u isto vrijeme. Steta
|
Da nisi malo pobrkao? Nije i utakmica u subotu?
|
a jesam malo haha..dobro je..moci ce neki od nas vodit zene na koncert |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
bocic
|
a jesam malo haha..dobro je..moci ce neki od nas vodit zene na koncert
|
Pa naravno...nadam se samo da se moja neće naprdit ako se napijem...k'o na onom Bajaginom koncertu iz 2003. |
|
|
|
|
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
a "specijalni gost" je garant Bebi dol..snimili su duet pod nazivom "Bademi i sol" |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
|
bocic
|
padobranac je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a "specijalni gost" je garant Bebi dol..snimili su duet pod nazivom "Bademi i sol"
|
Nemoj sad još i ti o duetima...sasvim je dovoljno, ma i previše priče bilo o tome na pressici... |
|
|
|
|
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
nisam bila na pressici.. |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
|
bili
Ukupno postova: 92 Spol: Nebitno
|
Ostade mi karta viska, 80kn, tribina zapad...
simpa753716 |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
imam i ja dvije karte za prodat, 150kn u paketu, a sad koji dio dvorane nemam pojma saznam kasnije...
javte na PM |
|
|
johnny
Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
e imam i ja karte viška,dvije...žudim da ih utopim ako nekom treba nek se javi na 099 680 3408 |
|
|
|
|
|
|
|