Autor |
Poruka |
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Naslov sve govori...
Zadnjih tj. dana uopće ne mogu normalno surfati...uspijem se connectat, max 10 min sve ok, odjednom msn se pokušava prijaviti, stranica se ne može učitati, a konekcije ima.. slijedeće što radim je disconnect, connect, 10 min rada i ajmo iznova... i tako u nedogled... i malo me čudi vrijeme javljanja poteškoće, taman 3 dana nakon produljenja ugovora na 18 mj. ....
Zvala sam T-com SZK, kvarova navodno nema, testirat će mi liniju blablablabalba...slično mi je bilo i prije par godina kad sam tek potpisala ugovor i imala onaj besplatni flat 3 mj. ... niti jedan film nisam mogla skinuti bez 10 prekidanja (tada mi je konekcija rokala)... resetirala sam router, testirano preko 2. i opet isto...
Ima još tko njihovu divnu uslugu, istu/sličnu poteškoću !? |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
nora
Ukupno postova: 126 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ja sam na Optimi i zna se isto tako nekad dogoditi, ali mi to nikad ne traje jako dugo. Evo zadnje što je bilo je da je dva dana net bio strašno spor, ali inače ni ne zovem službu, pustim par sati i bude oke... |
|
_________________ Smile...happy looks good on you... |
|
|
|
WalterWolf Ukupno postova: 157 Spol: Nebitno
|
hm..na postavkama konekcije (LAN) ima postavka koja automatski prekida konekciju nakon 10 minuta, mada sumnjam da je to. mozda, ako ti je wlan ukljucen, imas nekog hrabrog koji skida nesto preko rapida (pod uvjetom da imas recimo cca 2MB vezu, a on/a skida linkove od 200mb) i za to koristi program koji automatski resetira vezu nakon svakog downloada... a wild guess.. ak bi to bilo moguce, chekiraj na u routeru na listi prikopcanih ima li uljeza |
|
|
|
|
|
Elena_Os
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Ja sam to imala,i zvala ih i žalila se. Na kraju su oni mene nazvali i rekli da mi je greška u routeru,morala sam ga ponovo instalirati i konfigurirati i sad čekam da mi istekne ugovor pa da odem po novi. |
Zadnja promjena: PEGY; 25.01.2013. 19:14; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
cobi
Ukupno postova: 20 Spol: Muško
|
Koji ruter?
Ja imam dlinkom onaj stari,i čim ga malo opteretim veza puca,pa si moram novi nabavit jel |
|
_________________ ...Koliko god da je vama dobro,nama je još bolje... |
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
cobi je napisao/la: ›
Koji ruter?
Ja imam dlinkom onaj stari,i čim ga malo opteretim veza puca,pa si moram novi nabavit jel
|
O da,poznato mi to nešto.ja ga još uvijek imam.
Još mi veći problem što se na net automatski spoji čim je upaljen,pa kada pukne veza,moram ga fizički iskopčati. |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Chekiraj splitter; je li sigurno 'uboden' prije svih telefona i grananja? |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Elena_Os
|
Nije router kad je testirano na drugom (i routeru i laptopu)...
Splitter nije pomican od kopčanja (nekoliko godina), provjerila i njega, sve ok...
Nakon postanja sam se čula s jednim poznanikom..i kod njega je prisutna ista poteškoća...kvar je prijavljen, pa bumo vid'li... samo interesantno je da od prijave kvara nemam niti jedno pucanje veze... |
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
prijeđi na iskon |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
uglavnom bude problem o lošim instalacijama pa ti oni ručno "pojačaju" vezu do maksimuma..i onda se više ne događa pucanje.
ako se i dalje događa, od kvarova s njihove strane može bit matrica u centrali..nadaj se da nije jer bi se mogla načekat na popravak.
s tvoje strane može bit puno toga..od nekog antivirusa/firewalla do trojanca/virusa.
ako si instalirala neki čprogram neposredno prije nego ti se pucanje počelo događati, probaj ga maknuti.
eto naprimjer optima se ne voli baš s nod-om..svega ima. |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
cobi
Ukupno postova: 20 Spol: Muško
|
heart3 je napisao/la: ›
Koji ruter?
Ja imam dlinkom onaj stari,i čim ga malo opteretim veza puca,pa si moram novi nabavit jel
|
O da,poznato mi to nešto.ja ga još uvijek imam.
Još mi veći problem što se na net automatski spoji čim je upaljen,pa kada pukne veza,moram ga fizički iskopčati.
|
Kad ti veza pukne u internet explorer ili koji već browser koristiš upišeš 192.168.1.1 i onda ideš po koracima i resetiraš modem,malo složenije ali ako ti se baš ne šeta do rutera |
|
_________________ ...Koliko god da je vama dobro,nama je još bolje... |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Kad ti veza pukne u internet explorer ili koji već browser koristiš upišeš 192.168.1.1 i onda ideš po koracima i resetiraš modem,malo složenije ali ako ti se baš ne šeta do rutera
|
Kad ti pukne veza, modem bi to sam trebao ponovo uspostavit. Ovisi, međutim, od modema do modema i razloga pucanja veze. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Elena_Os
|
maniche je napisao/la ( Pogledaj post): ›
uglavnom bude problem o lošim instalacijama pa ti oni ručno "pojačaju" vezu do maksimuma..i onda se više ne događa pucanje.
ako se i dalje događa, od kvarova s njihove strane može bit matrica u centrali..nadaj se da nije jer bi se mogla načekat na popravak.
s tvoje strane može bit puno toga..od nekog antivirusa/firewalla do trojanca/virusa.
ako si instalirala neki čprogram neposredno prije nego ti se pucanje počelo događati, probaj ga maknuti.
eto naprimjer optima se ne voli baš s nod-om..svega ima.
|
nadam se da nije ovo prvo..što se ovog drugog tiče..nije, jer mjesecima ništa nisam instalirala...antivirusni mi je kao i ranije nod...skenirala sam sve..nema ništa virusa..ne znam...nadajmo se boljemu.. |
|
|
|
|
|
|