Autor |
Poruka |
exodus
Ukupno postova: 172 Spol: Muško
|
bas dobar koncert, prepuna dvorana, veselje i za starije i za mladje |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
Nekvinda
Ukupno postova: 138 Lokacija: Istočno od šanka Spol: Muško
|
sve u svemu - nelose. u pojedinim trenutcima sam imao doja kako cisto odraduju koncert, ali se to promjenilo nakon Cukiceve pojave i sibanja samo starih stvari. Neke pjesme koje sam ocekivao nisu odsvirali,ali to je manje bitno. Prolazna ocjena.
BTW nije li Milenkovic na ovom koncertu bas svirao? Ako sam pogrijesio, ispricavam se ? |
|
|
zeros
|
|
|
|
rabitius Ukupno postova: 17 Spol: Nebitno
|
Koncert super ali prodaja cuge je bila očajna.Čekao sam 50 min za čašu piva.Strašno |
|
_________________ Osijek naš grad! |
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Zaista, doznaje se o katastrofalnoj organizaciji. Svega 2 štanda sa pićem na par tisuća ljudi. Tako je to valjda u Osijeku, gdje koncerte organiziraju amateri i udruge. |
|
|
|
|
|
amelie_poulain Ukupno postova: 220 Spol: Žensko
|
rabitius je napisao/la: ›
Koncert super ali prodaja cuge je bila očajna.Čekao sam 50 min za čašu piva.Strašno
|
W.M. Felt je napisao/la: ›
Zaista, doznaje se o katastrofalnoj organizaciji. Svega 2 štanda sa pićem na par tisuća ljudi. Tako je to valjda u Osijeku, gdje koncerte organiziraju amateri i udruge.
|
Ne mogu vjerovat, jeste vi išli na koncert zbog piva ili Bajage?! |
|
_________________ Born on a different cloud. |
|
|
|
antifriz
Ukupno postova: 91 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Koji god razlog bio odlaska ne mjenja činjenicu koju je rabitius naveo. Dobra organizacija morala je osigurati ljudima koji su platili ulaznicu uživanje u koncertu, bez potencijalne dehidracije u procesu. |
|
|
|
|
|
Cayetano
Ukupno postova: 50 Spol: Nebitno
|
amelie_poulain je napisao/la: ›
Ne mogu vjerovat, jeste vi išli na koncert zbog piva ili Bajage?!
|
.. koncert najavljen za 20h, u dvoranu ne mozes unijeti nikakvu cugu, ako slucajno za vrijeme koncerta ozednis (ha! kome takav koncept uopce pada na pamet! koncert a ti zedan, tsk tsk) ... ja vjerujem da je gomila ljudi doslo dobrano prije 20h, i jedini izvor neke cuge su bila ta dva standa (ili wc ako si bas ocajan, mada se ja nisam usudio) |
|
_________________ ignorantia nocet |
|
|
|
minka Ukupno postova: 29 Spol: Nebitno
|
malo im frka s pivom,znaš da smo mi u štrajku pa je valjalo potegnut po pivo u vinkovce! |
|
|
|
|
|
zeros
|
|
|
|
|