Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

NK Osijek - NK Dinamo: Nesretan poraz Osijeka

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
dino_bno

Ukupno postova: 1157
Spol: Muško Muško
Post Postano: 07.03.2010. 0:17 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

bavaria je napisao/la :
Koja 2 puta?

Dinamo je, naime, u posljednjih 14 ogleda s Osijekom od moguća 42 osvojio - 41 bod.

Inati se Slavonijo?!?!?!

se pravis glup ili? ne sjecas se onog balatincevog gola? 2006 je to bilo i prije toga 2004

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Ed Wood

Ukupno postova: 144
Post Postano: 07.03.2010. 0:19 
Naslov:  

bavaria je napisao/la:
Koja 2 puta?
Dinamo je, naime, u posljednjih 14 ogleda s Osijekom od moguća 42 osvojio - 41 bod.
Inati se Slavonijo?!?!?!

22. 11. 2003. OSIJEK - DINAMO 3 : 2
30. 07. 2005. OSIJEK - DINAMO 1 : 0

Osječanin
Ukupno postova: 2492
Post Postano: 07.03.2010. 0:28 
Naslov:  

ajd ne trkeljajte bezveze. kakve filijale , kakve gluposti. dinamo je organiziran klub, prebogat, ima jebačku logostiku. osijek je siromašan, amaterski klub koji igra kako najbolje zna i umije. to je realnost gospodo. eto npr. dinamo u omladinskoj školi ima više zaposlenih ljudi nego cijeli nk osijek zajedno. pametnom dosta...

badman
Ukupno postova: 115
Post Postano: 07.03.2010. 0:44 
Naslov:  

realno dinamo je odigrao koliko mu je trebalo, u nekim trenucima se praktički nudio osijeku, jbg nije išlo...pojedini igraci kao da su se prvi puta susreli s nogometom (Pranjić), katastrofalne procjene, mlaka igra, bez želje i volje...no dobro, pravo osvježenje je novopridosli Stojkić koji je odigrao drugo poluvrijeme sasvim solidno i sigurno, s obzirom da mu je ovo debi....ništa, sada treba dobiti Međimurje i nastaviti s dobrim rezultatima, imamo dobar raspored treba to iskoristiti. Wink

Bojo

Ukupno postova: 1705
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 07.03.2010. 0:52 
Naslov:  

kad one prilike ne iskoritiš protiv dinama onda znaš da se nemaš čemu nadat...pa ne može osijek napravit 10 stopostotnih prilika pred vratima dinama...jbg...imali smo 2-3 jako dobre prilike...nismo ih iskoristili...dinamo svoje je...i to je to...pranjić me neugodno iznenadio...leti duga lopta prema njemu...i on gleda manđukića...a ne loptu...dugo to nisam vidio...

Ukupno postova: 2890
Post Postano: 07.03.2010. 2:27 
Naslov:  Re: Nesretan poraz Osijeka

dečki su dali sve od sebe i odigrali u skladu svojih mogućnosti. realno gledano, rezultat je trebao biti 3 : 1 ili 3 : 2 za osijek. ovaj put nije bilo sreće (u biti bilo je puno nesposobnosti napadača) ali generalno gledano mislim da smo odigrali jednu od najboljih tekmi protiv dinama u zadnjih pet godina. možda je to žalosno al to je tako. obratite pažnju samo na jednu stvar koju sam naveo i u izvještaju; kad smo zadnji put gledali tako otvoren i hrabar osijek sa tako visoko postavljenom obranom i presingom gotovo svih 90 minuta? ja bi rekao jako dugo Wink

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
PreacheR

Ukupno postova: 1076
Post Postano: 07.03.2010. 10:53 
Naslov:  

Scenarij koji je već viđen mnogo puta ranije. Dinamo rano povede i onda igra koliko mu treba. Očigledno je kompleks protiv Dinama neizlječiv. Uostalom, nismo ih pobjeđivali kod kuće čak i kada smo imali objektivno bolju ekipu ili kada smo bili u boljoj formi ('92, '94-'95, '00-'01...). Upravo je nevjerojatno da je NK Osijek, ekipa koja je nominalno četvrta po uspješnosti u povijesti HNL-a, u 56 međusobno odigranih utakmica uspjela pobijediti Dinamo samo 3 puta!!! Stariji navijači će se sjetiti da je Osijek još tamo krajem 80-ih bio tvrd orah za Dinamo. '89-e smo ih tukli u maksimiru čak 1:3 (dva gola Šukera i jedan Radojevića), sezonu poslije u Osijeku 1:0 (strijelac Radojević), a u zadnjoj međusobnoj utakmici u bivšoj jugo-ligi Osijek je u travnju '91 kod kuće pobijedio Dinamo 2:1 (strijelci za Osijek Vuković i Metlicki, a za Dinamo zabio Šuker). Šta nam se to dogodilo u HNL-u sam Bog zna?
Da se vratim na utakmicu. Ne mogu reći da je Osijek bio loš, naprotiv bilo je tu par dobrih akcija, ali za pobijediti i ovako polu-zainteresiranog Dinama treba ipak pokazati više. Ponovo se pokazalo da neki igrači Osijeka nemaju kvalitetu za prvoligašku konkurenciju (Pranjić, Kurtović, Kardum...) S druge strane neki igrači su pokazali nedostatak elementarnih tehničkih znanja nogometne igre. Tu mislim na onaj Nikšićev promašaj glavom s 4,5 metra. Nije tu problematičan sam promašaj, nerijetko se dogodi da neometan igrač promaši iz te blizine. Ovdje je problem neznanje. Dovoljno je bilo samo vidjeti način na koji je Nikšić prilazio tom centaršutu i kako je išao u pripremu tog udarca da se uoči elementarno neznanje. Oni koji se razumiju u nogomet malo više od običnog kibica znat će o čemu pričam. Već sam govorio da će nam Kneževićeve asistencije jako nedostajati, to se vidjelo i u ovoj tekmi. Trebamo biti strpljivi i nadati se da će sazrijetii netko od naših mladaca (Šorša, Škorić pa i Jugović)
Nadalje, ja ne prihvaćam priče tipa - mlada ekipa, prazna blagajna itd. Pogledajmo Cibaliju, Šibenik i Karlovac. Nitko me ne može uvjeriti da su to igrački kvalitetnije ekipe od Osijeka, a financije je bespredmetno i spominjati obzirom da je svuda besparica. Problem je očito negdje drugdje...

Ukupno postova: 5684
Upozorenja : 1
Post Postano: 07.03.2010. 11:00 
Naslov:  

Provokator je napisao/la:
kad bude neko znao uputit centaršut možda i osvojimo bod, ako ne i 3

Eto, pravi sažetak utakmice, isto to mi se vrtilo po glavi tih 90 minuta.

be strong be happy and don't let anyone to make you angry
Mladjo

Ukupno postova: 2890
Post Postano: 07.03.2010. 13:16 
Naslov:  Re: NK Osijek - NK Dinamo: Nesretan poraz Osijeka

još jedna stvar je bila više nego primjetna. oni kao da ne odrade dobro zagrijavanje. prvih 20 minuta u prvom poluvremenu su svi kolektivno bili sporiji nego kasnije. ista stvar prvih 10 - 15 minuta drugog dijela. u karlovcu smo dobili gol u 7. minuti, sada u 3. skupo nas to košta Shocked

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
lufus
Ukupno postova: 2044
Post Postano: 07.03.2010. 13:28 
Naslov:  

Bojo je napisao/la :
kad one prilike ne iskoritiš protiv dinama onda znaš da se nemaš čemu nadat...pa ne može osijek napravit 10 stopostotnih prilika pred vratima dinama...jbg...imali smo 2-3 jako dobre prilike...nismo ih iskoristili...dinamo svoje je...i to je to...pranjić me neugodno iznenadio...leti duga lopta prema njemu...i on gleda manđukića...a ne loptu...dugo to nisam vidio...

Cijelo vrijeme je to radio, pod hitno ga se riješit, izbio nam dva boda protiv hajduka i sad nas potopio u drugoj minuti, a i jedan je od glavnih krivaca za povremeni kaos u obrani. Igrači, većina njih, preplašeni od samog početka. Štaco ih je "napalio" NOT. Dinamo smiješan, nije ni čudo što su daleko u Europi dogurali.

Someone

Ukupno postova: 191
Post Postano: 07.03.2010. 15:21 

Ja onom Kardumu ne bih 10 dana dao jesti dok ne nauči ispucavati šugavu loptu...o tome što zapliva na svaki ubačaj iz kornera da i ne govorim... Tup, tup

Saša Paprić
Ukupno postova: 92
Post Postano: 07.03.2010. 16:52 
Naslov:  

U znak prosvjeda zbog ovog nesretnog poraza ovaj tjedan nema Strip recenzije, ali ima još par slika sa tekme:

Krenulo je optimistično,

uz gužvu na ulazu,

sve pod budnim okom čuvara reda (The Great Eye is always watching, Goluhm krkh Golum...),

masa ljudi,

čak je i strmopizdeća zapadna tribina bila otvorena,

traže se živi ili mrtvi, bolje mrtvi - konjička policija,

da mi je znati što je ovaj jeo kad je napravio ovakvu rupu,

vješanje transparenta, bolje i to nego bugar harmonikaš,

Mario "joj boli me" Mandžukić - simulant,

lega koji je posudio punjive baterije za fotić - fala,

konjička policija,

pritisak Osijeka je bio očit, napadalo se i ostaje dojam kako je vrlo malo nedostajalo,

dim u pozadini...

dino_bno

Ukupno postova: 1157
Post Postano: 07.03.2010. 17:23 

Procitajte ovaj tekst, odlicno je napisan

Kodrann

Ukupno postova: 521
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 07.03.2010. 18:43 
Naslov:  

bio sam na tekmi i ja ne vjerujem u kojem ja čobanskom primitivnom društvu živim. na zidu od kaveza je bio izvješen nastpis bad blue boys a između "bad" i "blue" je bila svastika ogromna. i tamo snage reda i mira stoje i gledaju u to 3 sata. pa jebote led ne znam ko je tu gluplji, uf što bih ih sve iskaro crnom kurčinom kreteni nepodojeni.

Zdrale

Ukupno postova: 539
Post Postano: 07.03.2010. 20:21 
Naslov:  

ja nisam skontao :O

Skoči u forum: