Autor |
Poruka |
Pendo Ukupno postova: 4 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
Zadnja promjena: Pendo; 12.03.2010. 13:28; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
u biti uvijek se stoji gdje god kad god..kad se zaglavi neki kamion, autobus i sl..onda ga ne mogu izvuci onim traktorima, nego zovu malo tezu mehanizaciju, a koje nema na svakom cosku, pa se zato ceka.. |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Istina, ali ne stoji se po 5 sati u slucaju kad je taj "cosak" udaljen 4-5 kilometara. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
parking ispred moje zgrade ujutro , totalni krkljanac, nitko nigdje ne može, opet susjed s hiluxom spašava minimalno 50 ljudi da stignu na posao...
jel zna netko kad je noćas prestao snijeg, baš me zanima koliko su vremena ovi mamlatzi imali da očiste ceste ? |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
ovo s vukovarskom cestom je normalan pojam ove godine
imam zimske gume i ne znam ni sama koliko puta me zanijelo, redovna pojava je bila da se vozi 40 km/h i to po 75min do OSijeka
hvala Bogu jučer sam prije snijega išla kući
ali ove zime sam se navozala na toj relaciji i ralice ilitga grtalice redovito samo sole cestu ...
nakon par dana redovno bude očišćena cesta nakon Klise, čak i suha, dok ovaj dio od Osijeka do Klise bude danima zatrpan
Stella1989@@ pa nećeš na svakom topicu ljepiti isti komentar |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Stella1989@@ pa nećeš na svakom topicu ljepiti isti komentar
|
Noup. A nije ni isti. Počela sam priču s onim da je bus za Laslovo jučer (10.03.2010.) u 21.20h sletio u kanal, i još ujutro nije bio izvučen...a par 100tina metara se nalazio od Cestinga...ono, nije bio 20 km od grada...a cijelu noć i jutro proveo je u kanalu. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
hilux je kralj među autima
mogu ti potvrdit da je oko 23 već počeo slabiti snijeg |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
znači 9h nisu bili u stanju očistit , super, jebem im mater a sve plaćamo |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
Honey3D Ukupno postova: 14 Spol: Nebitno
|
2 h sam čekala autobus na stanici u Donjem gradu za Vukovar koji je trebao da dođe u 8 h. kad sam u 10 došla na kolodvor ni oni sami nisu znali kakvi su zastoji i što se dogodilo, a kamoli da su poslali jedan od svojih autobusa na odveze ljude. Ljudi su došli kući umjesto u 9 u 2 ujutro. Bus je u 3.15 za VU sletio u kanal, izlazi iz Osijeka su bili blokirani od strane policije. Grozno |
|
|
|
|
|
Mitar031 Ukupno postova: 199 Spol: Nebitno
|
Zbog tuđe nebrige sam taj dan zakasnio na posao, no na svu sreću imam šefa koji je normalan čovjek |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
blago tebi |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
|