Autor |
Poruka |
chica Ukupno postova: 44 Lokacija: tu negdje... Spol: Nebitno
|
Ja sam ljubomorna, kad je sa razlogom reagiram burno...
Kad je bez razloga trudim se da to ne pokažem da izbjegnem bespotrebnu buku.
Sve je to ljudski. |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
... je napisao/la ( Pogledaj post): ›
slažem se s monstrumom... u svakoj vezi treba biti barem malo ljubomore ( ne one freak ljubomore ) već tek toliko da suprotna strana vidi da ti je stalo... jer ako nema ljubmore to može značiti da ti nije stalo do osobe...
|
možeš na 1000 načina pokazati nekome da ti je stalo, ljubomora nije jedan od tih načina.
Nedostatak ljubomore može značiti uzamajno povjerenje i opuštenost u vezi..
ja se slažem da je to ljudski i ne osuđujem nikog tko je malo ljubomoran ali su mi glupe tvrdnje da u vezi mora biti malo ljubomore kako bi pokazao drugoj strani da ti je stalo... |
|
|
|
|
|
Malisha
Ukupno postova: 378 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
Ljubomoran sam. U zadnje vrijeme sam to primjetio. Strašno sam ljubomoran |
|
|
|
|
|
Tomislav1970
Ukupno postova: 53 Lokacija: Višnjevac Spol: Muško
|
Nisam uopće ljubomoran i imam odličan odnos sa ženom glede svega u životu i o svemu se dogovaram i razgovaram sa ženom, nema nedodirljive ili zabranjene teme kao i mogučih rješenja |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
U svakoj vezi i u životu svakog čovjeka, ljubomora je samo jedna faza . S vremenom, kako veza i osobe u njoj sazrijevaju, odnosno kako se osobe u vezi bolje upoznaju, tako i ljubomora nestaje. Potrebno je vrijeme da bi se steklo povjerenje i da ljubomora nestane ili se svede na neku normalnu i podnošljivu razinu.
Svinganjem protiv ljubomore! |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
nicoll
Ukupno postova: 236 Spol: Žensko
|
simo?!
ma svinganje će baš izazvati ljubomoru!
ja sam 100 % ljubomorna!
ali sa svakim je to drukčije..uglavnom znaš kakav je dečko/cura prije nego se razvije veza, i znaš što možeš očekivati...
ja neću vezu sa ženskarošem i šarmerom jer znam da ću šiznuti od ljubomore i vrlo brzo privesti kraju..ljudi se ne mijenjaju preko noći..
tako da ako ste ljubomorni kada cura/dečko ide van sa ekipom, najvjerojatnije da postoji i opravdani uzrok...tj cura/dečko ti švrlja..
80% mojih prijatelja švrlja, a to znaju svi osim one druge strane..
fuj, ali je tako...sorry:-( |
|
_________________ Ona njemu:
"Bilo bi lijepo da si malo uzbuđen."
On njoj:
"Bilo bi uzbudljivo da si malo lijepa." |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
nicoll je napisao/la: ›
simo?!
ma svinganje će baš izazvati ljubomoru!
ja sam 100 % ljubomorna!
ali sa svakim je to drukčije..uglavnom znaš kakav je dečko/cura prije nego se razvije veza, i znaš što možeš očekivati...
ja neću vezu sa ženskarošem i šarmerom jer znam da ću šiznuti od ljubomore i vrlo brzo privesti kraju..ljudi se ne mijenjaju preko noći..
tako da ako ste ljubomorni kada cura/dečko ide van sa ekipom, najvjerojatnije da postoji i opravdani uzrok...tj cura/dečko ti švrlja..
80% mojih prijatelja švrlja, a to znaju svi osim one druge strane..
fuj, ali je tako...sorry:-(
|
Velika je razlika između onog što osjećaš sa 20 godina i onog što osjećaš sa 40 godina prema partneru i vezi u kojoj ste. Veza je u međuvremenu sazrila a i ljudi u njoj.
Ono za svinganje sam se šalio naravno ! |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
|
evo bit ću drzak pa predložit i ovu ideju:
evo nešto vrlo nečuveno i nadasve stravično: šta ako ti cura/dečko ide van s ekipom zato što su joj/mu oni - ekipa? prijatelji? dugogodišnje najbolje društvo koji su uvijek bili u blizini i kad je bilo veselje i kad je bilo sranje? koji su te spustili na zemlju kad god odletiš previsoko, i digli te kad god padneš?
ako ste ljubomorni kada cura/dečko ide van s ekipom... ili ste mentalno nestabilni ili nemate povjerenja u svog partnera, a to kad se dogodi... od te veze neće biti ništa. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
maniche
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ako ste ljubomorni kada cura/dečko ide van s ekipom... ili ste mentalno nestabilni ili nemate povjerenja u svog partnera, a to kad se dogodi... od te veze neće biti ništa.
|
slažem se...dodajmo tome da oni opsesivno ljubomorni UVIJEK imaju razlog za ljubomoru, tj oni ga sami nađu..možeš bit najbolja cura/dečko na svijetu, nema pomoći... |
|
|
|
|
|
maniche
|
nicoll je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
uf nicoll, rekao bi čovjek da si malo iskusnija, ipak ti 24
Ne možeš NIKAD znat šta možeš očekivati.. |
|
|
|
|
|
nicoll
|
maniche je napisao/la: ›
|
uf nicoll, rekao bi čovjek da si malo iskusnija, ipak ti 24
Ne možeš NIKAD znat šta možeš očekivati..
|
hehe..baš tako ja mislim za tebe..26 ti je i valjda si naučio pročitati ljude...
uostalom i za sebe ne mogu garantirati da neću varati
ne kažem ja da treba biti ljubomoran i ne puštati dečka iz kuće, jer jedino tako možeš biti siguran..ili oduzmi mu i net i imaj kontrolu nad njim, i tamo može nekog upoznati..ma koma..iako ima i takvih..
ne mora se prevara desiti vani, u gradu, navečer, kad su svi pijani.....iako je tada najčešća...ak te želi prevarit prevarit će te bilo kada, bilo gdje, i konstantno..
ali ne želim razmišljati o tome..to je crnjačenje..ne želim o tome razmišljati dok se ne desi, ako se desi..e onda ćemo o tome...fajt... ;-) |
|
On njoj:
|
|
|
maniche
|
hehe..baš tako ja mislim za tebe..26 ti je i valjda si naučio pročitati ljude...
|
koliko si ti imala ozbiljnih veza u životu?! |
|
|
|
|
|
nicoll
|
vidim da se smatraš expertom za ljudske odnose...
neki ljudi jednostavno brže prepoznaju tko je kakav, neki sporije a neki nikako...
u ovu prvu kategoriju uglavnom spadaju žene..ali to je majka priroda odredila, ne mi sami...tak da nije to tvoj bad..to je jednostavno tako.. |
|
On njoj:
|
|
|
maniche
|
ne smatram se ekspertom, ali da kužim bolje od tebe, to pokazuješ svakim svojim postom.
u muško-ženskim odnosima neke stvari ne mogu predvidjeti..i ne mogu se čitati osobe tako kako ti misliš..
Ljudi se mjenjaju, u ovim vremenima jako brzo.
A ženska intuicija je naveliko poznata...
Znam za malo više veza di tip vara curu a ova u isto vrijeme priča kako ima najboljeg dečka na svijetu i spremna je ruku u vatru staviti da ju ne vara. |
|
|
|
|
|
svinjor
Ukupno postova: 35 Lokacija: VBK Spol: Muško
|
vidim da se smatraš expertom za ljudske odnose...
neki ljudi jednostavno brže prepoznaju tko je kakav, neki sporije a neki nikako...
u ovu prvu kategoriju uglavnom spadaju žene..ali to je majka priroda odredila, ne mi sami...tak da nije to tvoj bad..to je jednostavno tako..
|
Ne vjerujem.
Ako ste tako silno pronicljive i pametne kako to da toliko vas završi sa totalnim kretenima koji vas varaju i omalovažavaju?
Ženska intuicija je notorna glupost i najobičniji mit. |
|
_________________ Vamos Atleti |
|
|
|
|
|