Autor |
Poruka |
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
Ali ne znam jeste li primjetili patern, da vecinom dobro prodje neki roker ili obiteljski covjek ili oboje. Mislim onaj lik Rafo nije ni za karaoke a pobijedio na onom sta ja znam, vise se ni ne sjecam. Sale je ok bio i zasluzio pobjedu, Hamdija je samo dokaz kako su nasi likovi u stvari jadni.
Sta da kazem, ovo je neki "baywatch BB" , uopce nisu osobe sa karakterom vec nieke nalakirane pudlice, photo session i ostala kosmo bull shit sranja... Zanimljivo je samo to sto su se pokazali kao neke zvijezde a tri mjeseca je puno da se sminkas svaki dan i glumis pamelu i mitcha!
Bar cu mozda vidjeti sisu.... |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Ženska_glava je napisao/la: ›
Dakle... Što mislite o njima? Meni je najsimpatičniji Ante
|
Ee, a ko ce ti bit !?
(primjeni dalmatinski naglasak) ) |
|
|
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Normalan čovjek se jedino može dobrano naživcirati iliti izbljuvati gledajući te snobove kako se cerekaju, prežderavaju i opijaju i pritom tjedno zarade 1000 kuna!! Prestrašno! A sa strane ljudi čekaju kako će nekoj ribi ispasti sisa prilikom presvlačenja nebi li to bila top tema slijedeća dva tjedna.. mi smo definitivno luđi nego oni.. oni bar idu zaraditi..
Ne znam...ja si samo zamislim tu svotu novca koja se potroši od uređivanja, najave, prikazivanja, fešti pa do izlaska...i već mi bude dosta!
A najjače je bilo prošle godine..ak se ne varam.. valjd su pravili neke pakete kao fol u humanitarne svrhe, a u njima po kutija Rafaella i još tak nečeg slatkog..pa šamar onome tko je to smislio! Sramota! Nek budu tak humani pa ta putovanja, plazme, mobitele, bonove..propuste nekom kome stvarno treba!
|
|
|
|
|
|
Ženska_glava
Ukupno postova: 596 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
toni je napisao/la: ›
Ženska_glava je napisao/la: ›
Dakle... Što mislite o njima? Meni je najsimpatičniji Ante
|
Ee, a ko ce ti bit !?
(primjeni dalmatinski naglasak) )
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
SmokeY je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Bar cu mozda vidjeti sisu....
|
To ćeš prije vidjeti subotom u Vegi nego na RTLu |
|
|
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
allein je napisao/la: ›
To ćeš prije vidjeti subotom u Vegi nego na RTLu
|
Prije cu vidjeti sisu na porodiljnom! |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
SmokeY je napisao/la: ›
To ćeš prije vidjeti subotom u Vegi nego na RTLu
|
Prije cu vidjeti sisu na porodiljnom!
|
Ja te ljude iz BB-a ništa ne razumijem. Ali ozbiljno, ne razumijem dalmatinski dijalekt!!! Isto tako mogu gledati i RTL, ali onaj njemački, bar ću više razumjeti.
Yameysi bolje govori hrvatski od Dalmoša. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
tonya je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja te ljude iz BB-a ništa ne razumijem. Ali ozbiljno, ne razumijem dalmatinski dijalekt!!! Isto tako mogu gledati i RTL, ali onaj njemački, bar ću više razumjeti.
Yameysi bolje govori hrvatski od Dalmoša.
|
Ti to zapravo gledaš?? |
|
|
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
ovo je bolilo |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
toni
|
Da ne spominjemo one slavonce kako raaaaaazvlace...
|
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...hehehe, skužila sam da ovim purgerima ide jako na živce dok slušaju kako rastežemo, tako da je to meni baš supika |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ante je simpa |
|
|
|
|
|
toni
|
deer_hunter je napisao/la: ›
Ante je simpa
|
Eto vidis.
))))))))))))) |
|
|
|
|
|
toni
|
anakonda je napisao/la: ›
...hehehe, skužila sam da ovim purgerima ide jako na živce dok slušaju kako rastežemo, tako da je to meni baš supika
|
Ja sam skuzio da je to zenama, pogotovo dalmatinkama jaaako sexy (wtf!??).. bar tako kazu. bice da me lazu.
al eto.. kako rece poslovica, 100zena 200sisa |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
tonya je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Yameysi bolje govori hrvatski od Dalmoša.
|
Ti to zapravo gledaš??
|
Profesionalna deformacija mi je da slušam kako ljudi govore. Nisam mogla a da ne propustim kako izgleda kad se nađu ljudi iz raznih krajeva Lijepe naše u istoj ući. Prošle je godine bilo zanimljivo kada onaj Podravac (Ivan?) nije znao što su mudante i slične pojmove. No, i nije tako zanimljivo kad je većina stanara sa Primorja.
Mislim, na javnoj si televeziji. Pa potrudi se malo da te narod razumije. Ne postoji standardni jezik za bezveze.
A i Antoniju bi netko trebao ispraviti za njeno "dakanje". Lipo molin'. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
|