Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...hehehe, poslušajte i pogledajte tek ovo...ovo nije cajka, ovo je gradonačelnikova žena...gradonačelnika Novalje, naime...
http://www.novalja.com/sandra/index.html |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
ne usudim se kliknuti ni na jedan od ponuđenih linkova 0 |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
anakonda
|
...ma, samo daj...meni je lepojka sa zadnjeg linka ovježila dan... ...koliko god to grozno zvučalo... ... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la: ›
ovo je gradonačelnikova žena..
|
gradonačelnikova KĆI, ne žena... |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
anakonda
|
...ups, sorry ... |
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Ma nije mu ni kćer nego nećakinja.. Bila je na 1. super nova talentima, pa su ju opasno zajebavali zbog toga..
Onda je bila strašna, a sad je još smiješnija |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
ma nemam pojma sad. |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
anakonda
|
|
|
|
|
|
Loona
|
Daklem, naspram ovoga Ceca, Dara Bubamara i slične koke zvuče poput prvakinja opere..
Da mi je samo znati tko je taj tekst pisao??
Zlo i naopako.. |
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Loona je napisao/la: ›
Ma nije mu ni kćer nego nećakinja.. Bila je na 1. super nova talentima, pa su ju opasno zajebavali zbog toga..
Onda je bila strašna, a sad je još smiješnija
|
Nisam siguran tko mu je, ali sam bio u Novalji prošle godine, i sjedio na kavi u kafu u koji ona stalno dolazi. Kaf poluprazan, ona sjedila solo za jednim stolom, par stolova dalje neki lokalni lik, isto sam. I počinje ju on lagano podjebavati, pita šta je s angažmanom na tv-u, čuo da ju je Malnar zvao... Kaže ona, sva važna, kako ju je zvao i nudio joj neke pare, ali ga je odbila, jer joj je to korak unazad u karijeri, on ima emisiju na lokalnoj tv, a ona puca na nacionalnu!
Konobarica stajala točno iza nje, savijala se od smijeha, lik samo što ne pukne, ja isto ne znam kako sam se suzdržavao! Cura je totalno ufurana! Jednoj legici se predstavila kao Sandra Dabo, estradna umjetnica. |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4121 Lokacija: space Spol: Muško
|
|
|
|
Loona
|
Ma o tome je bespredmetno razgovarati uopće.. ja sam općenito protiv cajki, ne slušam ih nikada
i nikada ni neću...
priznajem da ima nekih dobrih narodnjaka starih (znači onih koje je moja mama slušala prije 25 godina) poput: Nedžada Salkovića, Tozovca i take neke fore al ovaj današnji turbo folk je jedino za izbrisati ga sa lica zemlje.... |
|
|
|
|
anakonda
|
...neko vrijeme sam se živcirala što su toliko svuda oko mene, no skužih da to nema smisla...sad se samo mogu dobro nasmijati na likove, tekstove i stil života... |
|
|
|
|
Loona
|
meni se doslovce digne i ovo malo kose što imam na glavi kad prođem samo kraj Coctaila ili još gore Patike.. |
|
|
|
|
sharkey
Ukupno postova: 9 Lokacija: Beograd Spol: Muško
|
Aaaaaaaaa MOJE OČI!!!!! Gde ste iskopali ovog štakora, jebo te! |
|
|
|