Autor |
Poruka |
Vrtlarica
Ukupno postova: 8 Spol: Nebitno
|
snowblind je napisao/la: ›
lufus je napisao/la: ›
pokrali nas konobari na otvorenju tako da me neće više vidjet.
|
I mene su, al ne na otvorenju.
|
Ja na tri piva još i zaradila! |
|
|
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Evo još jedne pohvale Prekjučer je lega izgubio novčanik, no nije bio siguran je li mu ostao u Panduru ili na faksu.. I 3 sata nakon što je shvatio da ga je izgubio i nakon što je otišao po njega, dočekao ga je na šanku . Pohvale konobaru koji je odmah skontao novčanik te ga spremio za šank prije nego ga je netko od random gostiju uočio... |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
PANDUR Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
zanimaju nas vaše kritike,pohvale i vaši prijedlozi. |
|
|
|
|
|
Ally Mcbeal
Ukupno postova: 14 Spol: Žensko
|
Meni se sviđa dnevne kave, ali zna biti dobro i navečer samo malo mi zna biti hladno (preko dana)... |
|
_________________ "...šišmiša se ja ne bojim, ne plašim se vištica ni noći..." |
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
PANDUR je napisao/la: ›
zanimaju nas vaše kritike,pohvale i vaši prijedlozi.
|
Ok je klub.
Super mi je atmosfera, al pošto ja inaće ne slušam domaće, što se najčešće pušta gore, dolje bi bilo super kad bi se puštala komercijalna strana glazba, funky house i tak to.
Znam da nekad netko pušta glazbu al nije mi to to. |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
zadržao se jučer prvi put malo duže u klubu i razmišljanja su dvojaka. mjuza je katastrofa. preloša. sva sreća što sam bio dovoljno pod gasom pa sam se kreveljio ko budala. da sam slučajno bio trijezan bi si automatski spremio metak u čelo. s druge strane, prostor je, bar ovo što sam uspio snimit, odličan. velika pohvala ide konobarima koji su preugodno iznenađenje. u većini klubova su subotom navečer kad je špica nadrkani ko psi. ovi dečki jučer su se uz svu tu gužvu stigli i zajebavat i dizat atmosferu. mi promijenimo mjesto za šankom a majstor ko munja fu fu prebriše šank krpom i izbaci dvije pepeljare ispred nas. cijene isto super korektne, pet cugi smo platili malo više od 60 naku. u tufni za te novce možeš kupit dva piva. jedino eto mjuza užas na kub. |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la: ›
zadržao se jučer prvi put malo duže u klubu i razmišljanja su dvojaka. mjuza je katastrofa. preloša. sva sreća što sam bio dovoljno pod gasom pa sam se kreveljio ko budala. da sam slučajno bio trijezan bi si automatski spremio metak u čelo. s druge strane, prostor je, bar ovo što sam uspio snimit, odličan. velika pohvala ide konobarima koji su preugodno iznenađenje. u većini klubova su subotom navečer kad je špica nadrkani ko psi. ovi dečki jučer su se uz svu tu gužvu stigli i zajebavat i dizat atmosferu. mi promijenimo mjesto za šankom a majstor ko munja fu fu prebriše šank krpom i izbaci dvije pepeljare ispred nas. cijene isto super korektne, pet cugi smo platili malo više od 60 naku. u tufni za te novce možeš kupit dva piva. jedino eto mjuza užas na kub.
|
Počeo sam evo i ja dolazit malo češće tamo, i manje više se slažem sa svime ovim gore navedenim. Cijene super, konobari su ugodno iznenađenje, ali eto jedino glazba malo ubije taj sav dojam. Sve u svemu, vrlo dobar. |
|
|
|
mglg
Ukupno postova: 68 Lokacija: Os Spol: Muško
|
bio par puta. također mislim da je muzika katastrofa |
|
_________________ But y's the rum gone? |
|
|
|
|
zanimaju nas vaše kritike,ali najviše vaši prijedlozi. |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Kritika - glazba
Prijedlog - promjenite glazbu
Puno puta sam bio tamo, sviđa mi se, konobari su odlični.
I jel nema već ovakva tema |
|
|
|
|
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kritika - glazba
I jel nema već ovakva tema
|
ima slična.najviše nas ustvari zanimaju vaši prijedlozi,pa da vidimo što možemo poboljšati. |
|
|
|
|
|
joe maračić meki Ukupno postova: 24 Spol: Nebitno
|
PANDUR je napisao/la ( Pogledaj post): ›
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kritika - glazba
I jel nema već ovakva tema
|
ima slična.najviše nas ustvari zanimaju vaši prijedlozi,pa da vidimo što možemo poboljšati.
|
Organizirajte petkom i subotom navečer živu svirku kakva je u Old Bridge Pub-u. Bio sam u petak u OBP i dva su banda svirala, gore njihov kućni band a dolje Kit Karson. Bila je ludnica, obadva banda su vrhunski zapalili publiku i ostalo se do 4 ujutro. |
|
|
|
|
|
curaxyz Ukupno postova: 62 Spol: Nebitno
|
pustite malo r'n'b-a...nigdje ga u osijeku nema...mislim da će biti pravo osvježenje.... |
|
|
|
|
|
žena Ukupno postova: 93 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
PANDUR je napisao/la: ›
zanimaju nas vaše kritike,ali najviše vaši prijedlozi.
|
imam ja kritika. mjesto mi je prezagusljivo i premracno. glazba je definitvno preglasna. mislim kad je vrijeme ispijanja kavica. al ovak ok. ima previse klinaca unutra, trebali bi staviti dobnu granicu. i definitvno su me nazivcirala ona dvojica na vratima, sto nest glume. kao ono izade 2 covjeka pa puste 10 unutra i tak. kao prave neki red,a ja bi rekla vise nered. konobari su ok. |
|
_________________ Da je Bog htio pedere napravio bi Adama i Stevu... |
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
atmosfera je opuštena, domaća..baš ok..konobari super..
ali, slažem se s većinom..
poboljšati glazbu...
primijetila sam da dolazi dosta ljudi iz teatra, pa predlažem da se bazirate na tu glazbu..jer ljudi više ne idu u cadillac (koliko znam) pa bi mogli privući taj dio ljudi koji u osijeku zaista ne zna kamo izaći vikendom... |
|
|
|
|
|
|
|