Autor |
Poruka |
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol: Žensko
|
cini mi se da na forumu jos nije otvorena tema o novoosnovanoj stranci rada - tzv. hrvatskim laburistima. Dragutin Lesar (bivsi HNS-ovac, trenutno nezavisni zastupnik u saboru) osnivac je stranke - meni osobno simpaticna figura na politickoj sahovskoj ploci u rvata ( blog mu je zanimljiv, a cini se i da nema previse dlaka na jeziku), no naravno vec se mogu cuti i drugacija misljenja (najveci su prigovori da se kao sindikalist - u neka ranija vremena - nije pokidao u borbi za radnicka prava i boljitak, te da je godinama sutke gledao kako pusicka i čačić provode svoje svekolike zakulisne igrice u HNS-u, dok je uzivao odredjene povlastice koje donosi visoka stranacka pozicija - covjeka ne poznam, nisam do prije godinu dana niti pratila njegov rad, tako da ne znam koliko istine ima u tim optuzbama).
bilo kako bilo, u situaciji u kojoj postojeca politicka pozicija i opozicija nemaju nikakvih suvislih ni konkretnih ideja (ni volje niti sposobnosti) sto i kako napraviti u ovom trulezu od drzave da se iščupamo iz govana, pozdravljam ovu novu politicku inicijativu i opciju. zadrzavam si pravo da budem rezervirana i oprezna te da bas ne povjerujem u svaku dobro plasiranu izjavu (koja bi isto tako mogla vrlo lako biti floskula), ali imam trenutno neki dobar predosjecaj i truncicu nade da ce hrvatski laburisti mozda biti zacetak jedne zdravije politike i napretka u vjecnoj igri zvanoj "demokracija".
Hrvatski laburisti - stranka rada
misljenja & komentari uvazene forumske populacije? |
Zadnja promjena: evil monkey; 16.03.2010. 14:50; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
|
ne znam Ukupno postova: 65 Spol: Nebitno
|
Mislim da imaju šanse postati bitan faktor na domaćoj političkoj sceni. Lesar, čini mi se, uživa popriličan ugled(koliko ga uopće neki političar može uživati), a s obzirom na situaciju sa dvije "glavne"stranke u državi -jedni prave krumpir salatu, drugi juhu(fuj, koji užas, zar oni stvarno misle da je to inteligentno i duhovito?), mogli bi stvarno dobro proći. I uzeti jezivo nesposobnom sdp-u dobar dio glasova.
S druge strane, stranka tek nastaje, sad će, čim osjete kako vjetar puše, bez sumnje nahrupiti u nju hrpa prebjega iz drugih stranaka, pa bi uz sve dobre namjere moglo i u ovom obliku nastaviti po starom. Isti ljudi, druga stranka, isto stanje.
Tako da, rano je još, vidjet ćemo do idućih izbora. |
|
|
|
|
|
Bugofil
Ukupno postova: 12 Lokacija: Brunei Spol: Muško
|
još jedno narcisoidno izdrkavanje po krvatskim građanima, ništa drugo.
JA sam šef stranke, JA sam vođa, JA sam TAJ.
već puno puta viđeno kroz povijest. |
|
_________________ Najbolja hrana je afrička. Jedeš malo, a imaš veliki stomak ! |
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
Lesar je čovjek na mjestu,i moj glas će svakako dobiti,jbg nemam za koga drugoga... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 24.01.2013. 11:39; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...osvježenje na političkoj sceni i nije tako loše, iako je Lesar već dugo vremena na istoj...no, s druge strane, nadam se da se neće polakomiti tijekom vremena kao i sve dosadašnje.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Po meni - ništa novo: još jedan sindikalni vođa koji želi politički kapitalizirati popularnost koju je stekao, probao kroz stranku a zatim se otisnuo sam. Slična priča je i s Kunstom, samo mi ne liči da će on skoro napustiti HDZ (možda kad izgubi vlast). Nisam ni za ni protiv, samo mi nije on baš nikakva nova faca; više mi to liči na preslagivanje stvari unutar ljevice. |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
|
|
|
zec965
Ukupno postova: 70 Spol: Nebitno
|
Bugofil je napisao/la ( Pogledaj post): ›
još jedno narcisoidno izdrkavanje po krvatskim građanima, ništa drugo.
JA sam šef stranke, JA sam vođa, JA sam TAJ.
već puno puta viđeno kroz povijest.
|
Očito nisi pročitao Statut, a ni program Stranke rada, a ovako pišeš. |
|
|
|
|
|
zec965
|
Sharon je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Po meni - ništa novo: još jedan sindikalni vođa koji želi politički kapitalizirati popularnost koju je stekao, probao kroz stranku a zatim se otisnuo sam. Slična priča je i s Kunstom, samo mi ne liči da će on skoro napustiti HDZ (možda kad izgubi vlast). Nisam ni za ni protiv, samo mi nije on baš nikakva nova faca; više mi to liči na preslagivanje stvari unutar ljevice.
|
Znaš li zašto su Lesar i Vuljanić izišli iz HNS-a? |
|
|
|
|
|
zec965
|
evil monkey je napisao/la ( Pogledaj post): ›
cini mi se da na forumu jos nije otvorena tema o novoosnovanoj stranci rada - tzv. hrvatskim laburistima. Dragutin Lesar (bivsi HNS-ovac, trenutno nezavisni zastupnik u saboru) osnivac je stranke - meni osobno simpaticna figura na politickoj sahovskoj ploci u rvata ( blog mu je zanimljiv, a cini se i da nema previse dlaka na jeziku), no naravno vec se mogu cuti i drugacija misljenja (najveci su prigovori da se kao sindikalist - u neka ranija vremena - nije pokidao u borbi za radnicka prava i boljitak, te da je godinama sutke gledao kako pusicka i čačić provode svoje svekolike zakulisne igrice u HNS-u, dok je uzivao odredjene povlastice koje donosi visoka stranacka pozicija - covjeka ne poznam, nisam do prije godinu dana niti pratila njegov rad, tako da ne znam koliko istine ima u tim optuzbama).
bilo kako bilo, u situaciji u kojoj postojeca politicka pozicija i opozicija nemaju nikakvih suvislih ni konkretnih ideja (ni volje niti sposobnosti) sto i kako napraviti u ovom trulezu od drzave da se iščupamo iz govana, pozdravljam ovu novu politicku inicijativu i opciju. zadrzavam si pravo da budem rezervirana i oprezna te da bas ne povjerujem u svaku dobro plasiranu izjavu (koja bi isto tako mogla vrlo lako biti floskula), ali imam trenutno neki dobar predosjecaj i truncicu nade da ce hrvatski laburisti mozda biti zacetak jedne zdravije politike i napretka u vjecnoj igri zvanoj "demokracija".
Hrvatski laburisti - stranka rada
misljenja & komentari uvazene forumske populacije?
|
Pročitao sam njihov Statut i program, te razgovarao s povjerenicom za Osijek.
Stranka ima budućnost. |
|
|
|
|
|
PEGY
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 24.01.2013. 11:41; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
zec965
|
PEGY je napisao/la ( Pogledaj post): ›
zec965 je napisao/la: ›
Pročitao sam njihov Statut i program, te razgovarao s povjerenicom za Osijek.
Stranka ima budućnost.
|
Bio je ovo,kao, izvještaj "neovisnog" revizora! Onog što je radio za Podravku,Inu i društvo.
|
Pojasni. |
|
|
|
|
|
PEGY
|
Ništa zlobno,samo mi je onako zazvučalo kao kada u vijestima čujem nalaz naručenog revizora o nečemu aktualnom,a što bi javnost trebalo uvjeriti da je sve super. |
Zadnja promjena: PEGY; 24.01.2013. 11:41; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
zec965
|
Ništa zlobno,samo mi je onako zazvučalo kao kada u vijestima čujem nalaz naručenog revizora o nečemu aktualnom,a što bi javnost trebalo uvjeriti da je sve super.[/quote]
Nije mi se dalo podrobnije pisat. |
|
|
|
|
|
|
|