Autor |
Poruka |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Kakvi su ljudi kreteni i idioti...ići se tako izrugivati...kakve sam samo komentare tamo pročitala...
Boris Mihaljević: "Šta ga nisam ja našao , barem je još imao dupe , da mu ga metnem onako u vodi rano ujutro."
Odvratni su!! Zamislite da tako što čitate o recimo vašem ocu, rođaku...stvarno, nemam riječi u što se sve pretvara...kretenizam...teški! |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
tux je napisao/la ( Pogledaj post): ›
To znaci da se dobro hranis i to ne moze nikako biti lose
Ja sam bas dobro i osjecam da dolaze jos bolje vremena.
|
...hranim se oduvijek dobro, ipak je u meni mađarske krvi...samo što se sad hranim jednako dobro za dvoje...i kol'ko je dobro, tol'ko i nije, jer me posljedice ubiju, a ponajviše leđa....
...dakle, i dalje sam , ali hvala na podršci....nu kikosha... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Pa eto vidis od ovih 5 sto placu dosla si do 3 koja su samo tuzna,dakle stanje se popravlja |
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
nadrkano od ujutro... ne volim kad mi dignu tlak prije jutarnje kave i cigare.... |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la: ›
ipak je u meni mađarske krvi...
|
toooooo ti onda imaš nešto mađarsko u sebi |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Jooj, i ja bome,ne znam koLiko, bojim se vage već dugo AL da ne budem off - gLadna saaam eto, vaLjd će tako otić koja |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
anakonda jede za dvoje, valjda
evo uživam... |
|
|
|
|
|
Frost
|
gospodin Ibrahim Ferrer, pokoj mu duši, me uveseljava svojim umijećem i baš se osjećam sretno |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Ljuto i živčano.. |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
Frost
|
relaksirano |
|
|
|
|
MF
Ukupno postova: 120 Spol: Žensko
|
U zadnjih pola sata sam se nanervirala....baš bih mogla biti i bolje |
|
_________________ "KAD ČOVJEK NE ZNA ŠTO ŽELI NA KRAJU DOBIJE MNOGO ONOGA ŠTO NE ŽELI" |
|
|
|
Frost
|
ne nerviraj se, škodi ti izgledu |
|
|
|
|
|
|