Autor |
Poruka |
gigi27 Ukupno postova: 122 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Nepismeni su jer ne pišu seminare???nešto tu ne štima.....nemam vremena za seminare....od predavanja u subote,od predavanja koja traju od 8 do 20h, od kolokvija, od ispita, od posla koji radim, od života koji želim živit...ja jednostavno nemam vremena za nepotrebna piskaranja.....i mislim da će se mnogi koji nisu baš abnormalno ambiciozni samnom složiti....a seminara je bilo i prije bologne...načrčkaj i predaj...kao i sada... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
pero1234 Ukupno postova: 40 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
.....od posla koji radim, od života koji želim živit...
|
Nemos i radit i biti ogranicen zbog cure i redovno studirat. Za takve stvari je predviđen izvanredni studij! |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
kolacic
Ukupno postova: 171 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Nepismeni su jer ne pišu seminare???nešto tu ne štima.....nemam vremena za seminare....od predavanja u subote,od predavanja koja traju od 8 do 20h, od kolokvija, od ispita, od posla koji radim, od života koji želim živit...ja jednostavno nemam vremena za nepotrebna piskaranja.....i mislim da će se mnogi koji nisu baš abnormalno ambiciozni samnom složiti....a seminara je bilo i prije bologne...načrčkaj i predaj...kao i sada...
|
slažem se... kao da mi u tom seminaru pišem nove znanstvene radove...sve je već viđeno i objašnjeno - jedino što učimo pisanjem seminara je pisanje u wordu i brže tipkanje po tipkovnici..i to je sve ![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
pero1234 Ukupno postova: 40 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
... jedino što učimo pisanjem seminara je pisanje u wordu i brže tipkanje po tipkovnici..i to je sve
|
Zali onog tko pisanjem seminara uci samo to! Da pogodim, ekonomija?
Jadan li M$ word... bacat uzalud pare na poluproizvod!
OpenOffice rulz!!! |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
kolacic
Ukupno postova: 171 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
... jedino što učimo pisanjem seminara je pisanje u wordu i brže tipkanje po tipkovnici..i to je sve
|
Zali onog tko pisanjem seminara uci samo to! Da pogodim, ekonomija?
|
ne, nisam na ekonomiji... nego na trećoj godini prava ![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
ne, nisam na ekonomiji... nego na trećoj godini prava
|
A ma to ti je isto... copy-paste metode pisanja seminara.
Zalosno je da studenti ne izvlace prave osobine pisanja seminara kao sto su organizacija, vodjenje, razmisljanje, nova znanja, snalazljivost, odgovornost, ...
Zapravo izvlace snalazljivost, CP metodu! ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
kolacic
|
ne, nisam na ekonomiji... nego na trećoj godini prava
|
A ma to ti je isto... copy-paste metode pisanja seminara.
Zalosno je da studenti ne izvlace prave osobine pisanja seminara kao sto su organizacija, vodjenje, razmisljanje, nova znanja, snalazljivost, odgovornost, ...
Zapravo izvlace snalazljivost, CP metodu!
|
pa gle...ja novi zakon ne mogu smisliti pa ga napisati u seminaru... Recimo ja sada pišem seminar o ugovornom i zakonskom zastupniku... i šta sada da ja tu izmišljam??? Jedino što mogu je uzeti NN u ruke...pronaći zakon...i prepisati...eventualno svojim riječima nešto objasniti... Ne mogu izmišljati toplu vodu.. ![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
![Upozorenja : 2](templates/fisubice/images/icon_ycard.gif)
|
meni se ovakav bolonjski sustav sviđa...studiram više manje sve predmete po bolonji...valjda....ni sam ne znam šta zapravo znači pravi bolonjski sustav ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) ... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Ariel Ukupno postova: 10 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
kad smo vec kod bolonje i prava, ona na pravu, 4. godini, znaci 140 studenata na 50-60 mjesta u predavaonicama, naravno, ako zelimo i pogodnosti bolonje, kao sto su kolokviji, tada su predavanja obavezna, 3 izostanka max...i onda naci mjesto u neko pristojno vrijeme kao sto je pola sata prije predavanja je gotovo nemoguce... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
wHITe Ukupno postova: 75 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
pa gle...ja novi zakon ne mogu smisliti pa ga napisati u seminaru... Recimo ja sada pišem seminar o ugovornom i zakonskom zastupniku... i šta sada da ja tu izmišljam??? Jedino što mogu je uzeti NN u ruke...pronaći zakon...i prepisati...eventualno svojim riječima nešto objasniti... Ne mogu izmišljati toplu vodu.
Pisanje seminarskog rada na bilo kojem faxu bi trebalo biti istraživačka djelatnost, ponajviše boljega izražavanja sklapanja rečenica kao i korištenja stručnih izraza ponajviše iz tog područja . Što se tiče prava usporedba pozitivno pravnih rješenja kod nas i u susjednim nam europskim državam. Ti što veliš da nemožeš izmišljati toplu vodu, možeš zasigurno dati svoje mišljenje i svoju viziju tog instituta ili koje druge stvari uz usporedbu koju sam već ranije spomenio tako isto možeš i uspoređivati određene druge institute koji su kod nas sa zadanim. Bolognja kod nas nije dobro usvojena , na nekim odjelima kao što su matematika, biologija, fizika i kemija to je bolje uređeno nego na društvenim znanostima kao što su filozofski fax , pravni fax, ... Da li treba usmeni ili netreba ? Smatram da treba jer u današnje doba modernih tehnologija najbolji način provjere znanja je usmeni jer na usmenom se nemože koristiti ni šalabahter ni hands free slušalica, ni bubica ako je profesor koncentriran i pažljiv . Bolognja kod nas treba sazriti isto kao i državna matura kao takova. Manje kvote onih zanimanja gdje ima suficita, a povećati neke pogodnosti gdje ima deficita kadra kako bi potakli zainteresiranost ljudi. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|