Autor |
Poruka |
zloco_os Ukupno postova: 122 Lokacija: osijek Spol: Nebitno
|
joj a ja primjetio da se odmah bolje osjecam... (gle mi nicka ) |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
|
ups...da me nece netko pogresno shvatit..al mi godiiiiiiiiiiii...nu kak finooooo.... |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...samo ti uživaj... ... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
|
|
|
|
anakonda
|
...da, nizak prag tolerancije pretpostavljam da ima većina žena...ja, osobno, bi dobila rogove tri puta da vidim da mi dragi koketira s nekom...a, opet s druge strane, ono što ne vidim - to i ne znam... ...dobro je dok sve može ostati na koketiranju... |
|
|
|
|
|
Hmmm...znaci sto-ne-znas-to-ne-boli teorija? Pa ne znam kako bih si opravdao da se pred tobom ufuram u neko koketiranje sa nekom drugom...tu nesto ne bu stimalo u vezi...il mi dosta veze pa se zelim rijesiti i radim to pred tobom,ili si ti ladna ko led i tebi je svejedno sto ja to radim...jer ni tebi nije vise stalo do veze...ili mi kao vjerujes 100 % da nece nist vise biti od koketiranja...al opet,gdje je tu granica i ona tolerancija ak mi sve dopustas...kakav crnjak! |
|
|
|
|
|
Ženska_glava
Ukupno postova: 596 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
zloco_os je napisao/la: ›
ma gdje je granica ? To mene interesira...do koje granice bi ti tolerirala moje koketiranje snekom osobom suprotnog spola meni...(ne bukvalno shvatiti ti&ja)
|
pa... do granice da se malo gledate, ali ako ti priđe da joj kažeš da imaš curu |
|
|
|
|
Aj fer...samo,hmmm...pa ostao sam bez texta...zar ima ljudi koji toleriraju nabacivanje svog partnera pred svojim ocima nekoj drugoj osobi suprotnog spola...ti si vrlo sigurna u sebe vidim...ili dolazi u obzir trio ? No ako ti to dopustis...pa se mi zblizimo (cura skojom sam s gledao do malo prije) a da ti to ne saznas?A sto onda? Tko je kriv jer nije lupio nekog ispod stola nogom...ili nije ocitao bukvicu nakon toga.. ? tztztz...i ode veza u krivom smjeru... |
|
|
|
|
|
Ženska_glava
|
Misliš da bi ga spriječilo to što sam ga ja lupila pod stolom da bude s tom curom??? |
|
|
|
|
Pa mozda ako mu je stalo do veze ?! Ili si sa pogresnim zavrsila? To ti ja govorim...koliko je sve relativno...dakle,tak nesto ne prolazi...sve to pocne sa tim "malim" igricama... |
|
|
|
|
|
Ženska_glava
|
Ok, u pravu si... |
|
|
|
|
molim kikiriki jedan... |
|
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...da, nizak prag tolerancije pretpostavljam da ima većina žena...ja, osobno, bi dobila rogove tri puta da vidim da mi dragi koketira s nekom...a, opet s druge strane, ono što ne vidim - to i ne znam... ...dobro je dok sve može ostati na koketiranju...
|
žene nemaju prag tolerancije...nisu tolerantne nimalo. |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...što se mene osobno tiče, tu si u pravu...no, nisam baš sretna radi toga... |
|