Autor |
Poruka |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
U svakom slučaju bolje da me taksi Cammeo prevari i naplati mi 30 kn umjesto 20,nego da se dogovorim sa starim taksistima pa umjesto 100 platim 50. |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Uz ovakve cijene će ljudi otkazivati leasinge...hehe |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
noname Ukupno postova: 204 Spol: Nebitno
|
ovo im je super potez za privuc ljude na taxi, i poslje onih 20kn nece biti puno
osobno kontam da necu nikad uci u njega posto sam pretezito na biciklu ali npr za dvije osobe se vise isplati taxi nego gpp |
|
|
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
taman proradio cammeo kad sam kupio afto sad ga šišaj..di je e bio ranijih dana kad sam podmazivao ove nase stare dobre derače kože( old taxi ) ... |
|
|
|
|
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Uz biciklisticke staze, javni prijevoz i ovakve cijene taxi usluga posjedovanje automobila [ili vise njih] postaje tocka za ozbiljno razmatranje.
|
Bravo!
Ja sam za to da Osijek postane poznat kao grad biciklista, između ostalog. Pogotovo kad vidim koliko se ljudi sami voze u autu. |
|
|
|
|
|
Mrki_2004
Ukupno postova: 87 Lokacija: Nepoznata lokacija LOL Spol: Muško
|
Sve je to super...al ja danas prolazim pokraj plakata na kojem piše.... 5-10 km =40kn....brate mili...pa ti vidi...isplativije čekat bus onda...jbg... |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
apple je napisao/la ( Pogledaj post): ›
prvo ja nema veze s ni jednim prijevozom od ovih, tako da nisam konkurencija nitkome, radim svoje, al kazem da cu se prije vozit gpp-om i starim taxi-em jel sam se s njim mogao uvijek dogovorit, a kad gledam malo forume onda vidim da sipac mulja na veliko.
|
Kome ćeš dati svoje novce tvoj problem ..mada vidim da je monogima čudno...u najmanju ruku ....pogledaj malo forume kada se već interesiraš pa će naučiti Minovski,sa naglaskom na ski čisto Makedonsko prezime a možda naučiš i to da je "Šipac" pogrdan naziv za pripadnika albanskog naroda i da među Albancima nema šanse da nađeš Kostu niti jednog.
Ali svakako simpatično nadasve.
Normalno je da tvrtka koja dolazi u grad kao nova ide sa promotivnim cjenama,osobno sam nekoliko puta koristila njihove usluge u Rijeci i bila sam prezadovoljna (preporučili su mi ih Riječani kao nešto što svaki dan koriste),dakle parkirala svoj auto i mirno obavila na par lokacija sve što sam trebala,milina.
Zašto nema nekakvih pozitivnik komentara pa omiljena disciplina u Hrvata je pljuvanje u dalj tako da to ne čudi a kada treba pohvaliti teško se to hvata tipkovnice. |
|
|
|
|
|
Carmen Ukupno postova: 10 Spol: Nebitno
|
Jeee, napokon sam dočekala da počnu raditi!!! Još sam sretnija kada vidim da će biti u početku samo 13 kn do 5 km... Veliko olakšanje jer više nema pjehe kući u noćnim satima nakon izlaska... Mogu samo pohvaliti odličan potez i sigurna sam da će biti zatrpani poslom. Samo naprijed!!! |
|
|
|
|
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol: Nebitno
|
"u svakoj korpi ima jedna trula jabuka"
"Apple" je za krepat... |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze |
|
|
|
chosen
Ukupno postova: 587 Spol: Nebitno
|
već vidim svoje prijatelje i sebe subotom pijani ko letve negdje u reftali treba doći do tvrđe..... )))) PREDOBRA stvar stvarno su im cijene predobre i ovo ćemo često korististi svaka čast! |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
OSTV
Ukupno postova: 2664 Spol: Nebitno
|
Večeras od 20:30 na Osječkoj televiziji, u emisiji "Karte na stol" gostuje vlasnik Taxi Cammea, Kosta Minovski |
|
|
|
|
|
Ica Ukupno postova: 246 Spol: Nebitno
|
Konkurencija je uvijek dobrodošla! Monopol je loša stvar - za korisnike!
Napokon je taksi dostupan! Par desetaka kuna je svakako bolje nego parsto...20-30kn za prijevoz od vrata do vrata...pa milina!!! I još to kad idu 2-3 osobe pa podijele trošak! Biciklom se nemože uvijek zbog kiše, leda, mećave...Na tramvaj se isto nemože uvijek - kada vučeš 3 ogromne torbe na kolodvor... Pa kad si pijan nemožeš ni pješke ić - eto ga taksi! Ma milina! A prijevoz te izađe kao dvije-tri pive!
Baš me zanima tko će se prije vozit starim taksijem - ili bar da da pošten razlog ili dva zašto se voziti starim taksijem...pa da se ni mi ostali ne vozimo novima! Čuj, ako stari taksisti ponude nešto bolje - vozit ćemo se njima!!! Gpp neću ni uzimat pod opciju - to je nužno zlo! Iskustva nadasve loša i negativna! Nužno zlo! |
|
|
|
|
|
Freya_os Ukupno postova: 37 Spol: Nebitno
|
A zasto je Šipac pogrdno ako znamo da oni sebe zovu Šiptari po nazivu zemlje Republika Šiptarija(u našem jeziku Albanija)??? |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
Freya_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A zasto je Šipac pogrdno ako znamo da oni sebe zovu Šiptari po nazivu zemlje Republika Šiptarija(u našem jeziku Albanija)???
|
...možda zato što je Makedonac????... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Freya_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A zasto je Šipac pogrdno ako znamo da oni sebe zovu Šiptari po nazivu zemlje Republika Šiptarija(u našem jeziku Albanija)???
|
...možda zato što je Makedonac????...
|
Makedonski šiptar |
|
|
|
|
|
|
|