Autor |
Poruka |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
oftopik je napisao/la: ›
lidijaa_12 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ali oni nemaju taksimetre!! bar ne taksi u kojem smo se mi vozili. prvo nam je dispečer rekao za određenu relaciju 40 kn, onda je vozač došao i rekao 50, a nemaš ništa da provjeriš osim njegove riječi. nema kilometraže, nema odbrojavanja para...
|
e to je i mene zbunilo što nisam nigdje okom naletio na to kolko se zapravo daleko vozim i jesam prešo 2.5, 4.99 ili 5.01 km.
u biti, nisam ni pitao... morat ću sljedeći put mal obratit pažnju na to...
|
Ajd sad,ne ser...!
Ako niste zadovoljni,imate GPP i stare taksiste. |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
Ajd ti sad ne ser..!
valjd ljudi imaju pravo znati koliku kilometražu prelaze..nije isto dat 13 i 26 kuna. |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol: Nebitno
|
PEGY je napisao/la ( Pogledaj post): ›
oftopik je napisao/la: ›
lidijaa_12 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ali oni nemaju taksimetre!! bar ne taksi u kojem smo se mi vozili. prvo nam je dispečer rekao za određenu relaciju 40 kn, onda je vozač došao i rekao 50, a nemaš ništa da provjeriš osim njegove riječi. nema kilometraže, nema odbrojavanja para...
|
e to je i mene zbunilo što nisam nigdje okom naletio na to kolko se zapravo daleko vozim i jesam prešo 2.5, 4.99 ili 5.01 km.
u biti, nisam ni pitao... morat ću sljedeći put mal obratit pažnju na to...
|
Ajd sad,ne ser...!
Ako niste zadovoljni,imate GPP i stare taksiste.
|
aj prije neg što me opet kvotaš i napšeš ovakvu glupost, pročitaj moje postove od prije na tu temu.
a aj da ti još malo razjasnim situaciju: nije uopće problem patiti, ali najvažnije je da sve bude pošteno i transparentno. |
Zadnja promjena: oftopik; 11.04.2010. 15:22; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
|
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Puddock
Ukupno postova: 62 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
MoNk je napisao/la: ›
Otišao sinoć van za 13 kuna, pio i vratio se ko gospodin kući za još13 kuna... Više bi goriva spizdio da sam išao privatnim autom! Samo sam se morao "svađati" s vozačem da mi ne treba otvarati vrata da to mogu i sam!!! He he he... Odlično!!!!
|
Nekako mi je poznato x)
Ovo im je pocetak, svjezi su.. Ajmo reci neiskusni, poslje kad se uhodaju, prevest ce jos vise putnika, puno prije stizati na X Y koordinate, isto tako te i odvesti, pa poslje odredjenog vremena, sumnjam da ce cijena biti 20kn, spustat ce to..
Svaka cast Cammexima |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
zvali kad smo trebali ici u tvrdu, rekla je za 20 min, odustao...
pri povratku pokupili jednog koji je stajao u tvrdi i onda jos neku curu i sve super... samo mi nije jasno jel svako posebno plati ili svi u autu zajedno daju 13 kn... jer sam ja platio za sebe 13 kn a ne znam za curu koja je malo produzila rutu... |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
Koliko sam ja skužio, ako idete van na istoj lokaciji,djelite tih 13 kn. |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
PsychoSoldier je napisao/la: ›
zvali kad smo trebali ici u tvrdu, rekla je za 20 min, odustao...
pri povratku pokupili jednog koji je stajao u tvrdi i onda jos neku curu i sve super... samo mi nije jasno jel svako posebno plati ili svi u autu zajedno daju 13 kn... jer sam ja platio za sebe 13 kn a ne znam za curu koja je malo produzila rutu...
|
Ako je do 5 km, platiš 13 kn. Bio ti sam ili vas 6 u autu. Naplaćuje se po prijeđenoj udaljenosti, ne količini putnika i prtljage.
Kapa dolje taxi službi, vidim da im je dobro krenulo. Ajde barem nekom u ovoj usranoj recesiji. A profitiraju svi: i prijevoznik koji preveze gro putnika i narod koji plati sitnu paru |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Matek Ukupno postova: 29 Spol: Muško
|
Balkanci ostaju Balkanci...koliko li samo filozofiraju.... |
|
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
lidijaa_12 je napisao/la: ›
ali oni nemaju taksimetre!! bar ne taksi u kojem smo se mi vozili.
|
svi automobili taxi cammeo-a imaju taximetre
prvo nam je dispečer rekao za određenu relaciju 40 kn, onda je vozač došao i rekao 50, a nemaš ništa da provjeriš osim njegove riječi.
|
Vjerovatno je došlo do zabune kod dispečera, to su također, kao i vozači, sve novi dečki i treba vremena da se ufuraju... muljaže nema SIGURNO jer nema smisla muljati ako želiš privući što veći broj "klijenata"
nema kilometraže, nema odbrojavanja para... ima garant muljaža ajme
|
Ukoliko se taximetar uključi i dobiješ račun od taximetra, lijepo ti na računu piše koju si kilometražu prešao, dok kod žutog računa ( koji pretpostavljam da si ti dobio ) to nije moguće... Ali jednostavno ti je za izračunati, ako i platio 50 kn udaljenost koju si prešao sa taxi-em je 10 - 15 km |
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
Sve je super sam sto sam popizdio dok sam ga doceko, 20min sam ga ceko u tvrđi i bilo bi dobro da imaju neki broj mobitela da se nemora s mobitela zvati fiksni broj... |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Eto prijedlog - 0800 |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
super za mlade koji noću izlaze, za cugere, za one daleko od GPP-ovih linija...
za penziće još uvijek povoljniji GPP za 20 kunića mjesečno (Butra) |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
žena Ukupno postova: 93 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ja podrzavam ovu misao iako se jos nisam vozila, al bit ce barem manje pijanih za volanom. a onaj tko ima imalo vozackog iskustva po osijeku cisto sumnjam da ga ovaj moze zavaljat. npr visnjevac- interspar-4 km. interspar-kruzni tok na divaltovoj 4km.tak da preracunajte si sami. ili jednostavnije google earth i obiljezite si kojim ste putem ili i izaciti ce vam prijedene kilometre. ako mislite da vas je prevario!!! i u ovom osijeku di god isli nista bas nije vise od 5km, jedino visnjevac-zeleno polje, tak da... |
|
_________________ Da je Bog htio pedere napravio bi Adama i Stevu... |
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Malo je too much 50kn do Bilja, ali eto, podržavam Taki Cameo za unutar grada... |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
|
|