Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
FunkyLady je napisao/la: ›
Malo je too much 50kn do Bilja, ali eto, podržavam Taki Cameo za unutar grada...
|
Ja sam ti uvijek na potezu OS-Bilje |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
murinjos Ukupno postova: 21 Spol: Nebitno
|
Baš me briga,Šipac ili Makedonac.Čovjek je poslovan a cijena je u stvari normalna,valjda ljudi imaju svoju računicu.Dao bog da je više takvih zdravih konkurencija,a ne samo u taxi prijevozu! |
|
|
|
|
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
FunkyLady je napisao/la: ›
Malo je too much 50kn do Bilja, ali eto, podržavam Taki Cameo za unutar grada...
|
hmm...a koliko je ta relacija kod "starih" taksista?
nekako mi se čini da bi to bilo i više od 100 kn, tako da je ovo ipak povoljnije |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
Ukupno postova: 22 Lokacija: Osijek,Josipovac Spol: Muško
|
FunkyLady je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
puno je za jednog al snađite se skupi 3-4 za bilje i eto ti svako da 12-15 kn što je jeftinije nego gpp |
|
|
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ne vozi GPP za Bilje od ove godine
@Frost, znam |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
exodus
Ukupno postova: 172 Spol: Muško
|
Jel netko isao u ekipi od 3-4 osobe ispod 5 km i jeste li onda dijelili tih 13 kn? Svi kazu da je tako al ne znam jesu li ti ljudi to i isprobali |
|
|
|
|
|
Ukupno postova: 22 Lokacija: Osijek,Josipovac Spol: Muško
|
prijatelj mi radi u cameu plaća se samo jednom 13 kn neovisno o tome koliko ima osoba u autu |
|
|
|
|
|
Hrcone Ukupno postova: 1 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
jel se kilometri racunaju od mjesta gdje te pokupi ili ? nekidan sam isao u visnjevac do legice(na pocetku visnjevca) a pokupio me na trgu..nisam bas bio siguran da ima 5 kilometara ali sam platio 40 kuna |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
ako putujete od točke A do točke B unutar 5 kilometara to izađe 13 kuna, neovisno koliko vas ima...
Ako ideš od od točke A do B, a tvoj lega ima i točku C usput ti ćeš platiti 13 kuna, a lega 26 kuna...
I tako...
ma bolje nego gpp. ovi me barem kada je hića i nužda za cijenu bus karte odvezu od vrata do vrata |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Svebor je napisao/la: ›
ti ćeš platiti 13 kuna, a lega 26 kuna...
|
lega neće platiti 26 nego 40.... do 1.6. je snižena cijena ali samo za do 5 kilometara - 13kn....5-10 ostalo 40.... |
|
|
|
cohors Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
kolko čitam po komentarima ovdje i na fejsu, nije bas uvijek do 5km 13kn. javljaju se neki ljudi koji su platili i 40kn, sad kak je to moguce nemam pojma. |
|
_________________ www.kohorta.net |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
exodus je napisao/la: ›
Jel netko isao u ekipi od 3-4 osobe ispod 5 km i jeste li onda dijelili tih 13 kn? Svi kazu da je tako al ne znam jesu li ti ljudi to i isprobali
|
Ja sam isprobao i radi tako 100 % |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
asko Ukupno postova: 349 Spol: Nebitno
|
Hrcone je napisao/la: ›
jel se kilometri racunaju od mjesta gdje te pokupi ili ? nekidan sam isao u visnjevac do legice(na pocetku visnjevca) a pokupio me na trgu..nisam bas bio siguran da ima 5 kilometara ali sam platio 40 kuna
|
ima 4km od trga (kod slona) do tramvajske u višnjevcu |
|
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
Svebor je napisao/la: ›
ako putujete od točke A do točke B unutar 5 kilometara to izađe 13 kuna, neovisno koliko vas ima...
Ako ideš od od točke A do B, a tvoj lega ima i točku C usput ti ćeš platiti 13 kuna, a lega 26 kuna...
I tako...
ma bolje nego gpp. ovi me barem kada je hića i nužda za cijenu bus karte odvezu od vrata do vrata
|
ako je relacija tvoga lege od polazišta također unutar 5 km onda će i on platiti 13 kn, a ne 26... |
|
|
|
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol: Muško
|
Jel moguće da dispečeru kažeš da putuješ od točke A do točke B i on ti izračuna/odgovori da ti je to 13kn i onda dođe taksist i odveze te tu relaciju, ali naplati 40kn? Jel se možeš žaliti ili nešt? |
|
|
|
|
|
|
|