Autor |
Poruka |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
D.E.A. je napisao/la: ›
meni je on super,ja sam zensko i meni netreba neznam ni ja sta i ne kontam se u te neke fore.
tak da mi je najbitnije da vozi. hehe
|
A dobro, samo nek on tebi vozi i nek se ne počne tipično francuski kvarit
|
o bože koji nesnosni idiotizam i generaliziranje..
starci su mi vozili godinama renoa 4 i nikad se auto nije kvario, sjecam se da smo 2000. godine, prije neg smo ga prodali isli na more s njim, tetka je imala reno 19 i isto nikad ništa, vozim peugeotov skuter speedfight od 2001. godine i također nikad ništa, sad vozim meganea neznam kolko i nikad nista, jedan od najboljih prijatelja ima peugeot 206 jedno 7-8 godina i ne sjecam se da je ikad ista spomenio da mu je oslo.. te tvoje teze i lupetanja ti ne piju vodu..
moro sam odreagirat posto me malo sekira kak se pravis pametan iz topica u topic.. drugi su valjd navikli na to pa te ignoriraju xD xD |
|
|
|
|
|
kikica1987
Ukupno postova: 86 Lokacija: U krevetu! Spol: Žensko
|
moj golf 4 star 10 godina je najveći frajer u gradu... meni!
al bi jaaako htjela crvenu bubu... |
|
_________________ Ako neMaš Ništa Lijepo reĆi o dRugima, sjeDni kRaj Mene! |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
zla_tratinčica je napisao/la: ›
o bože koji nesnosni idiotizam i generaliziranje..
|
Očito ti je svađanje preko neta popilo mozak jer si sad već stvarno postao svakom loncu poklopac. Naime, ja sam se svojim postovima o kvarenju francuskih automobila zezao na račun europske predrasude o francuskim autima (u kojima prednjače Britanci) u kojima narod često pravi slona od buhe jer ih, iz nekog manje poznatog razloga, iznimno iritiraju dječje bolesti na autima.
Nadalje, ja svoje komentare temeljim na najmanje tri studije o pouzdanosti automobila koje su se provodile među većim brojem ljudi u kojima francuska vozila redovito zauzimaju donju polovicu liste. U anketi iz 2007. godine OSAM od DESET posljednjeplasiranih vozila na tablici pouzdanosti su - Francuzi. U drugoj anketi slična stvar - ŠEST od posljednih DESET su francuski auti. U jednom članku iz prošle godine mogu se također vidjeti rezultati ankete u kojima su ljude pitali koliko su sveukupno zadovoljni svojim autom i bi li istog preporučili prijatelju. Općenito u takvim anketama Francuzi ne briljiraju. A što renomirani TUV kaže... Bože sačuvaj
starci su mi vozili godinama renoa 4 i nikad se auto nije kvario, sjecam se da smo 2000. godine, prije neg smo ga prodali isli na more s njim, tetka je imala reno 19 i isto nikad ništa, vozim peugeotov skuter speedfight od 2001. godine i također nikad ništa, sad vozim meganea neznam kolko i nikad nista, jedan od najboljih prijatelja ima peugeot 206 jedno 7-8 godina i ne sjecam se da je ikad ista spomenio da mu je oslo..
|
Ha čuj, ne vrijede sve kritike i žalbe za baš apsolutno svaki model svakog auta. Moja dva frenda voze Speedfightove, obojica čak i slažu neke nove komponente na mašine i super su zadovoljni. Megane je ne auto, nego lađa, možda i jedini francuski auto koji mi se baš svidio u totali (1.5 dCi njam), ali jedan moj poznanik se neće složiti ni sa mnom ni s tobom jer je skoro ostao bez živaca zbog defekta sa centralnim zaključavanjem. Renault 4 je auto koji je definicija nesavršenosti, ali baš zato je i funkcionirao besprijekorno, jer je sve na njemu ostavljeno jednostavnim i nekompliciranim, pa se na njemu baš i nije imalo puno toga za kvariti (znam i ja o čemu pričam, tetak je godinama vozio jednog cyan boje).
te tvoje teze i lupetanja ti ne piju vodu..
|
Naravno. Ti si jedini u pravu Stotine tisuća anketiranih ljudi jednostavno nisu točno shvaćeni. Sada i ja vidim, hvala što si mi otvorio oči da vidim tu veliku svjetsku zavjeru kojoj je jedini cilj bio potkopati francuske proizvođače automobila!
moro sam odreagirat posto me malo sekira kak se pravis pametan iz topica u topic.. drugi su valjd navikli na to pa te ignoriraju xD xD
|
Drugi su, srećom na vrijeme, zavirili u Bratoljuba i pogledali što točno piše pod pojmovima "ironija", "cinizam" i "sarkazam".
Jedan dobar forumaš je čak to stavio u svoj potpis, kako se ti i tebi slični ne bi morali mučiti i zamarati traženjem |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
A moram sada primjetiti eto da me moj pežo malo sekira sa senzorima stražnjim. Zna skvičati makar ništ nema iza mene. Prestao mi je i špricati tekućinu za stakla (da, ima tekućine, nisam debil xD). Ali oprostim mu sve kad spusti krov.
Zato citroen ide ko singerica. Eto. |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
|
Frost
|
empetri je napisao/la: ›
A moram sada primjetiti eto da me moj pežo malo sekira sa senzorima stražnjim. Zna skvičati makar ništ nema iza mene.
|
Možda ti se zavuklo nešto malo više blata ispod zadnjeg branika.
Prestao mi je i špricati tekućinu za stakla (da, ima tekućine, nisam debil xD).
|
Motor radi? Tekućine ima? Onda je najvjerojatnije puklo (ili se zaštopalo) crijevo za dovod
Ali oprostim mu sve kad spusti krov.
|
bastard.
|
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
little_bee
Ukupno postova: 234 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
citroen c2 mali jadni, 1.1 motor i obozavam ga i samo bi njega vozila ))) |
|
|
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Prestao mi je i špricati tekućinu za stakla (da, ima tekućine, nisam debil xD).
|
Motor radi? Tekućine ima? Onda je najvjerojatnije puklo (ili se zaštopalo) crijevo za dovod
|
Viš, nisam ni obratio pozornost na motor, ne čuje se, moguće da je osigurač, jeli?
Ali oprostim mu sve kad spusti krov.
|
bastard.
|
Znam.
xD |
|
|
|
|
|
Frost
|
Viš, nisam ni obratio pozornost na motor, ne čuje se, moguće da je osigurač, jeli?
|
Je, svakako je moguće! Manual u ruke i traži koji je osigurač zadužen za to |
|
|
|
|
cina
Ukupno postova: 134 Lokacija: Dubovac 22, 47 000 Karlovac Spol: Žensko
|
meganea cc 2001 dijelim s mamom
a zelim si mazdu bt 50 |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Prvo sam vozio Jakodimy (čitaj Warburg) , zatim mazgu 323 1.3 LX , trenutno mazgu 323 P ,
a u budućnosti planiram opet kupiti neku mazgu, jer sam do sada bio zadovoljan tom životinjicom. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
LijaOS
Ukupno postova: 66 Spol: Žensko
|
Ja si želim novu ford fiestu, prekrasna je ona boje ciklame, iako bi ja crnu radije, bila jedna u emezzeti stajala jedno vrijeme... jao da mi je jedna! |
|
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
Trenutno renault thalia, a sanjam o Astri GTC... taj auto mi je tiha patnja otkako je izašao |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Evo pajdo koji je kod mene na rakiji i druženju, me zamolio da napišem da po njegovom mišljenju mora biti Švabo (makar i njemački ovčar) |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
simo031 je napisao/la: ›
Evo pajdo koji je kod mene na rakiji i druženju, me zamolio da napišem da po njegovom mišljenju mora biti Švabo (makar i njemački ovčar)
|
Das Auto |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
Frost
|
Moja nerealna želja i san snova:
A nešto realnija...
|
|
|
|
|
|
|