Autor |
Poruka |
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
ajd, zloćo, dogovoreno.
steam je napisao/la: ›
Jesi siguran da su zenskog roda? Mislim, provjerio si?
|
Ma klap-klap,...ne, sori, nije čak ni smiješno. Al ajde, vidim da se trudiš. (tapš-tapš po glavi, now run along...)
jooooooj, dogovoreno. Povlačim se i ja. |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Svako ko se (novi) pojavi na forumu za 5 min se nadje u _nemošmudokazat_ raspravi pukijem ))
al SVAKO ! Mislim da bi admini trebali neko upozorenje postavit, neki pop-up prozorcic... "čuvaj se puikija" prilikom ulaska na forum... )
mislio sam koristiti ignore... ali nema shanse.. pa da propustam sve ovo !? no way !!!
ride on puki !!!! |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
toni je napisao/la: ›
Svako ko se (novi) pojavi na forumu za 5 min se nadje u _nemošmudokazat_ raspravi pukijem ))
al SVAKO ! Mislim da bi admini trebali neko upozorenje postavit, neki pop-up prozorcic... "čuvaj se puikija" prilikom ulaska na forum... )
mislio sam koristiti ignore... ali nema shanse.. pa da propustam sve ovo !? no way !!!
ride on puki !!!!
|
...nije baš svatko... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
ride on puki !!!!
ja nisam!
|
|
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Poppy je napisao/la: ›
ride on puki !!!!
ja nisam!
|
|
ja nisam |
|
|
|
|
|
zloco_os Ukupno postova: 122 Lokacija: osijek Spol: Nebitno
|
Ja jesam...i nije mi bed...uopce...kao sto sam i njemu rekao,misljenja su razlicita i drago mi je da je tako...bar imam skime o cemu i zato;long life svim "pukijima"...bar nam nece biti dosadno i monotono ako svi slijezu ramenima i klimaju glavama...samo daj!!! |
|
|
|
|
|
toni
|
[quote="Poppy"]
ride on puki !!!!
Ti prepoznas vjetrenjacu kad ju vidis |
|
|
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
ride on puki !!!!
|
Hehe...Dobra ideja, iako sam prestao to raditi. Ne da mi se više. Mislim da je dolazilo do klasičnog prepucavanja jer sam činio istu grešku kao i oni koji su se prepucavali sa mnom -pokušavao sam ih uvjeriti u svoje mišljenje.
Moj jedini problem je što nekako prečesto ljudi upotrebljavaju "aglupsi aštatiznašoživotu" kad ostanu bez ostalih. A ono, priznajem da imam kratak fitilj, i ok, prestajem sa tim stvarima. U pravu ste i kad ne mislim to i gotovo... |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ajde Puki nemoj zajebavt... Neće ovaj forum bit isti ako se ti ne budeš svađao... Ajde... Internet Explorer Rulez! |
|
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Bilke je napisao/la: ›
Ajde Puki nemoj zajebavt... Neće ovaj forum bit isti ako se ti ne budeš svađao... Ajde... Internet Explorer Rulez!
|
Sad predpostavljas da Puki zna sto je Internet Explorer... Quote: aglupsi astatiznasointerneteksplorer-u |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
toni
|
flejmflejmflejm !! ) |
|
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Puki je na privremenom radu u Osijeku, gdje nema neprestan pristup internetu. Sva eventualna pitanja, primjedbe i pohvale će mu biti proslijeđeni preko njegove tajnice. |
|
|
|
|
|
|
ima tajnicu? ideeessssss.... |
|
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
fatcat je napisao/la: ›
Bilke je napisao/la: ›
Ajde Puki nemoj zajebavt... Neće ovaj forum bit isti ako se ti ne budeš svađao... Ajde... Internet Explorer Rulez!
|
Sad predpostavljas da Puki zna sto je Internet Explorer... Quote: aglupsi astatiznasointerneteksplorer-u
|
U Pukijevo ime: Puki zna što je internet iksplorer i upravo zato tvrdi da je fajrfoks puno puno bolji
U potpisu: tajnica... |
|
|
|
|
|
|
a kak to da si ti njemu tajnica? To mi nest sumnjivo.... |
|
|
|