Autor |
Poruka |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
Domagoj Vida potpisao je danas petogodišnji ugovor s Bayerom iz Leverkusena! Iznos transfera je je 2,4 milijuna EUR-a + 20% od sljedećeg transfera. Više informacija uskoro...
Vida, ekipa portala Osijek031.com ti želi puno sreće i uspjeha u nastavku karijere!
Foto: cacan/arhiv031 |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Ako je istina..malo. Sve ispod 3mil. je smiješno.. |
|
|
|
|
|
Mladjo
|
po meni malo, ali dobro da je bar postotak uključen. radi se o možda najvećem transferu jednog osijekovog igrača (jer situacija oko transfera babića i vranješa nikad nije razjašnjena)
šta mislite?
pazi morali su se svi zainteresirani namirit
vjerojatno je transfer veći |
|
|
|
|
odakle uopće ta informacija? |
|
|
|
|
|
cohors Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
Zadnja promjena: cohors; 29.04.2010. 17:32; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ www.kohorta.net |
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
htio sam i ja 3M ..mozda bi i bilo 3m da se pricekalo nastupanje za repku ..mozda..
no i ovih 20% ce sigurno biti oko 1-2M ili vise jer Vida ce napraviti jebenu karijeru
jos da su ubacili i prijateljsku tekmu...
inace ja sam nacuo da je sportnig u pitanju a ne leverguzen al realnije je ipak ocekivat da ga leverkuzen uzme |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
Mladjo
|
ajde ljudi ne razbijajte glavu odakle informacija
ono što je bitno je da je vijest točna i da osijek031 gotovo da ima ekskluzivu.
kontam da bi mogao pasti neki rekord u posjećenosti topica |
|
|
|
|
Budimo realni, tih 20% je davanje igrača na "majke mi". Ne mislim da bi nas Švabe zajebali nego svašta se dogodi u tih 5 godina. Vida se ozlijedi, ne uklopi se u ekipu, promijeni se trener koji ga ne "miriše", Bayer kupi novog igrača na toj poziciji i zaključi da je on bolji, itd. Možda NK Osijek kupi neki bogati šeik ili Rus pa nam tih 20% ništa ne znači za 3-4 godine... |
|
|
|
|
|
Mladjo
|
Osječanin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Budimo realni, tih 20% je davanje igrača na "majke mi". Ne mislim da bi nas Švabe zajebali nego svašta se dogodi u tih 5 godina. Vida se ozlijedi, ne uklopi se u ekipu, promijeni se trener koji ga ne "miriše", Bayer kupi novog igrača na toj poziciji i zaključi da je on bolji, itd. Možda NK Osijek kupi neki bogati šeik ili Rus pa nam tih 20% ništa ne znači za 3-4 godine...
|
ili se proda za 30 milijuna funti u liverpool pa nama kapne 6 milijuna |
|
|
|
|
hehe
ma svi smo htjeli vise ali kad uzmemo da je rijeka prodala 2 jebena napadača tovarima za istu lovu a mi stopera u bundesligu treba biti zadovoljan.
sa ovom lovom se mogu jeben stvari napravit. ajmo biti pametni ..i imat srece |
|
|
|
|
|
Ili ga prodaju za 5mil. eura pa nama kapne još mil. za 3-4 godine |
|
|
|
|
|
|
Šteta što se uvijek zadovoljavamo sa mrvicama. Nama je sve dobro. E da je Žućo živ, taj bi švabama u ovom transferu "oderao kožu s leđa"
Nego ne reče li onaj kreten Židak da je Vida obećan Dinamu???? Jao ljudi koji je to fantom u operi, taj Židak. Koja je to prikaza.. |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
realno....malo...al može ispast jako dobro zbog ovih 20 % ...al mislim da je vida zaslužio da ode...pa makar osijek cijenom malo progledao kroz prste klubu...jer leverkusen je među 4 najbolje momčadi u njemačkoj....ako nisu htjeli ponudit više...jbg...nemamo mi mamića |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
|
pise tu i da od svakog nastupa ili tako ensto isto osijek dobija neku lovu |
|
|
|
|
nake_rado