Autor |
Poruka |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
patite kuje zagrebačke, patite... |
|
|
|
badman Ukupno postova: 115 Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
patite kuje zagrebačke, patite...
|
hahahaha tako je, neka pate! |
|
|
|
|
|
asko Ukupno postova: 349 Spol: Nebitno
|
ono što je po meni u ovoj priči jako važno je to što ovim transferom nk osijek dobija svoje ime na nogometnoj karti tako da postoji mogućnost lakše dovesti ponekog mladog, a i iskusnog igrača jer znaju da se i iz osijek može postići dobra cijena.da se moglo više, moglo se, ali i ovo je za hnl vrh.pogotovo za nk osijek koji nije vidio europe godinama. |
|
|
|
|
|
exodus
Ukupno postova: 172 Spol: Muško
|
sad jos da nam za kraj na neku foru priuste to 4. mjesto pa da moze mirno otici. |
|
|
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Mislim da je Osijek napravio dobar posao a i Domagoj Vida.Leverkusen nije imao poraz prvih 20ak kola u Njemačkoj i držao se na prvom mjestu.Zadnjih nekoliko kola su malo stali a i dalje su pri vrhu.Žalosno je da bi više mogao dobiti da je otišao iz Dinama ali šta je tu je.20% je sasvim dobar postotak od slijedećeg transfera.Sretno. |
|
|
|
|
|
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol: Muško
|
Leverkusen je odličan izbor, kakav kur... Portugal. Mislim da je visina transfera realna, no s druge strane, ako su se već toliki klubovi intersirali za njega, cijena bi valjda još malo narasla. Možda su trebali još malo pričekati s prodajom. |
|
_________________ Prijete mi noću, u moju sobu krišom uđu. Nađu me budnog gdje slušam otkucaje sata. Priđu mi tiho dok imam kamen 'mjesto srca i lagano sklope prste oko moga vrata. |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Cijena je bez problema mogla biti 3milje + sve ostalo. Al dobro, s obzirom koliko su ovi naši iskusni u takvim stvarima, još smo dobro i dobili. Pa oni su prije 5 mjeseci skoro predali Vidu Mamiću za milion eura!! Alo!!! Prije 5 mjeseci!!! I još se pravdali kako nemaju drugu ponudu! Ma cirkus živi..Da nije bilo navijača, ovi bi do ljeta zdrobili tih milion eura a Vida bi već 6 mjeseci igrao za Dinamo a ne NK Osijek. Zato ljudi, budimo sretni kako je na kraju sve ispalo. |
|
|
|
|
|
gardy Ukupno postova: 101 Spol: Nebitno
|
neki dan ga nisu dali za 3mil a sad ide za 2,4 mil kakva je to računica |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
2,4 mil + 20% od idućeg transfera. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
2,4 mil + 20% od idućeg transfera.
|
+ bonus za svaki nastup za Bayer |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Osječanin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
+ bonus za svaki nastup za Bayer
|
+ glazbena želja iza jutromlata |
|
|
|
|
|
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
|
+ glazbena želja iza jutromlata
|
ali ta cifra mogla bi i narasti ako Vida bude odigrao određeni broj utakmica za Bayer - rekao je predsjednik Osijeka Bubalo |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
živjo bubi precjednik univerzuma i mali od palube te piss boy |
|
|
|
|
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
|
+ glazbena želja iza jutromlata
|
ali ta cifra mogla bi i narasti ako Vida bude odigrao određeni broj utakmica za Bayer - rekao je predsjednik Osijeka Bubalo
|
Mislim da je riječ od 20 utakmica u sezoni. S obzirom da Bundesliga ima 38 kola+ europa + kup to bi trebao bez problema ostvariti. |
|
|
|
|
|
|
|