Sori, danice, ali ekstremno me živcira licemjerje na ovom forumu, pa sam rekao "ne više".
Netko kaže "NIKAD neću biti glup i slušat narodnjake!" cijela masa se skupi oko njega sa osmjesima na usnama i riječima "tako je! nikaaad!!" u ustima.
Ja kažem "NIKAD neću pasti tako nisko da ju prevarim!", ljudi se počnu pizdit kako sam: a) isključiv - "nikad ne reci nikad" i "šta ti znaš šta će ti život donijet?" - ma mamicu ti milu (ne tebi, danice, nego ono općenito) koji si mi ti jebeni autoritet da mi tako nešto kažeš?!!!, b) neodgojen - nazvao sam nekoga jadnim jer vara i sve..ok, isprike, to je malo prestrogo od mene, ali ok - nije mi leon lega pa da mi se tolerira ako idem okolo i šaljem ljude u kurac, jebem ih u glupu glavu(kako već) ili govorim da odu puhnut u falus..razumijem, znam da uvijek vrijede dvostruka mjerila.
da ne pričam o određenim individuama ovdje koje imaju potrebu biti kul i alternativne i u pravu.
i sad, imam potrebu objasnit im koliko su u krivu, čisto da se ne idu sramotiti po svijetu, ali ne - ja sam umišljena budala i sve. Ljudi u nedostatku argumenata počnu vrijeđat. A to mi je jadno.
Čisto zato čuvam živce, danice, nisu vrijedni.
Jebatga, ovdje se događa klasična zamka monitora - ljudi počnu glumatati tko su i što su i zaboravljaju da se iza monitopra actually kriju stvarne osobe. I ako zbog ničeg drugog da trebaju biti ono što jesu i offline ako dođe do nekog okupljanja pa da ne dođe do zabuna.
Ono, djeco, samo vi nastavite biti kul i alternativni. Dosadili ste mi. Katkad zid stvarno zna pasti kada se glupan nasloni na njeg. |