Autor |
Poruka |
Stjepan
Ukupno postova: 16 Spol: Nebitno
|
Inati se Slavonijo ali bez "lokalpatriota" Glavaša! |
|
|
|
|
|
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ovo je zakon...
Di si to samo iskopao? |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Haha... odlicno...
Lijepo je to kad nasi politicari dodju u poziciju da moraju jesti vlastita gov... ups... vlastite rijeci...;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
42
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Odlično... e, sad bi pravi novinar pohitao dotičnome te ga priupitao o ovim izjavama...
No, Leteci, neće biti nikakve gozbe... već se naziru floskule (ukoliko do pitanja ikada dođe) tipa "tada je situacija zaista bila takva, Predsjednik se brinuo za nas, a njegovi su nasljednici doveli do istinskog Zg centralizma protiv kojeg se možemo boriti jedino regionalizmom... bla..."
Naravno, vokabular bi bio mrvicu žešći... |
|
|
|
|
|
Hummin
Ukupno postova: 276 Lokacija: City 17 Spol: Muško
|
A zaštome ovoništa ne čudi. PA vjerojatno Glavaš misli daje regionalizam nešto štoje sad u modi, nešto što se danas nosi...
Nije on kriv zato štoje tada govorio tako, bio je još u pubertetu |
|
_________________ |
|
|
|
Shorty Ukupno postova: 81 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Hummin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A zaštome ovoništa ne čudi. PA vjerojatno Glavaš misli daje regionalizam nešto štoje sad u modi, nešto što se danas nosi...
Nije on kriv zato štoje tada govorio tako, bio je još u pubertetu
|
Jasamčuodajesadumodipisat'bezrazmaka! |
|
|
|
|
|
Hummin
|
Shorty je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Hummin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nije on kriv zato štoje tada govorio tako, bio je još u pubertetu
|
Jasamčuodajesadumodipisat'bezrazmaka!
|
Svaka čast na zapažanju, pa kako to nisam primjetio??
Neg, ajd pročitaj ovo...
nasišiseretardu |
|
|
|
|
|
|
[quote="Hummin";p="30735"][quote="Shorty";p="30713"]
Molio bih te da me ne vrijeđaš jer nisam ni ja tebe! A ako baš jako želiš,nemoj to raditi preko interneta! |
|
|
|
|
|
Hummin
|
Ok, oprosti priznajem pretjero sam, ali jako me čude ljudi koji ako nemaju što za napisati idu nekoga gramatički ili pravopisno ispravljati na forumu, mislim forum je isto što i razgovor nagdje u kafiću ili ulici. E, sad jel ti u razgovoru s nekim paziš na svaki nagalsak, na interpunkciske znakove, sumljam....
Pa ne pišem seminar ili znanstveni članak ovdje da bi se baš toliko morao pridržavati pravopisa i da još ispravljam svaki tipfeler, moš mislit... |
|
_________________ |
|
|
|
|
Ma sve 5! Ne mješam se u ovakove rasprave(Glavaš....) nego sam zapazio tvoj post zbog tih grešaka, tako da nije da nemam šta reći, jednostavno ne želim! Ni ja ne pišem gramatički ispravno da mogu kenjat o tome,ali pogledaj molim te taj post o kojem pričamo. A ono što sam ispod napis'o je bila sprdnja, očito ne baš najbolje prihvaćena! |
|
_________________ _________________________________
Uz Osijek do groba!!! |
|
|
|
|
|