Autor |
Poruka |
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
Dakle, manje - više, sve piše u naslovu. Nas tri cure bi na Mars festival gledati Skunk Anansie i, da ne objašnjavam, imamo komplikacija sa transportom do tamo.
Dvije bi išle iz Osijeka, a jednu moramo pokupiti putem u Našicama. Dakle, tražimo nekoga tko, eto baš taj dan popodne ide u ZG, a ima 3 mjesta da nas poveze. Naravno, sudjelujemo u troškovima.
Hvala.
Ako ništa, nema beda, teleportirat ćemo se, ako treba |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
A bus...vlak? Ili vam je to zadnja opcija? |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Pomladi si profil,sruši se na jedno 16,17 godina pa ćeš vidjeti prevoznika koliko ti srce hoće. Svi frajeri "u najboljim godinama,labudovi" baš će taj dan morati u Zg. |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
|
Stella1989 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A bus...vlak? Ili vam je to zadnja opcija?
|
Stella, stvar je u tome da radimo i ne možemo uhvatiti bus/vlak koji bi nas dovezao tamo na vrijeme. Jedna legica radi u Našicama i stvari će sa sobom nositi u Našice pa hvatati što se da uhvatiti, ali to znači tek vlak koji oko 16h ide iz Osijeka, jer busa za ZG iz Našica nema. Veze su katastrofa. A i nas dvije što idemo iz Osijeka smo u banani. Ja još i mogu uzeti sl.dan, ali legice ne, jedna taj dan ima izvoz, a druga dežura na državnoj maturi i nemamo pojma kada će završiti. |
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Ajoooj...e, jedino da unajmite onaj mini kombi od Cammea. Šalim se, naravno. Mislim da ćeš malo teže naći prijevoz kakav vama treba... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
MacaPapucharica
|
pa i ja.
ali, vrijedi pokušati.
Ako ništa, ići ćemo svaka sama, ja ću otići prva sa stvarima (ostajemo cijeli vikend), naći stan u kojem spavamo, naći mjesto na kojem je koncert i kako doći do njega i onda sačekati cure i odvesti ih drito tamo da ne gubimo vrijeme. |
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
rent-a car...nađite si neki koji vam daje mogućnost ostavljanja (vraćanja) vozila u ZG.za povratak vam očito nije bitno.kad podijelite troškove dođe vas kao i vlak.tek nedavno sam saznao da se u ZG može unajmiti i stan po danu...svašta nešto.... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
MacaPapucharica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Dakle, manje - više, sve piše u naslovu. Nas tri cure bi na Mars festival gledati Skunk Anansie i, da ne objašnjavam, imamo komplikacija sa transportom do tamo.
Dvije bi išle iz Osijeka, a jednu moramo pokupiti putem u Našicama. Dakle, tražimo nekoga tko, eto baš taj dan popodne ide u ZG, a ima 3 mjesta da nas poveze. Naravno, sudjelujemo u troškovima.
Hvala.
Ako ništa, nema beda, teleportirat ćemo se, ako treba
|
pokusajte ovdje |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
|
morgan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
rent-a car...nađite si neki koji vam daje mogućnost ostavljanja (vraćanja) vozila u ZG.za povratak vam očito nije bitno.kad podijelite troškove dođe vas kao i vlak.tek nedavno sam saznao da se u ZG može unajmiti i stan po danu...svašta nešto....
|
ma, @morgane, što se toga tiče, imamo mi i auto, samo, ja imam osobne traume vezane uz auto i vožnju i imam jako veliki strah kada trebam voziti negdje van Osijeka. Tu ne pričamo o ono tipa malo se bojim, već o nečem što graniči sa panikom.
Palo mi je na pamet da se suočim sa svojim strahom, ali, nisam sigurna da je ovo baš pravo vrijeme za to. A cure ne voze.
Ingo je napisao/la: ›
pokusajte ovdje
|
hvala
to još nisam vidjela |
|
|
|
|
MacaPapucharica
|
za sada se čini da su nam se komplikacije odkomplicirale i da neće biti problema s prijevozom
naravno, tu još cijeli tjedan da se opet zakomplicira, ali, nadam se da neće!
drž'te fige! |
|
|
|
|
|
|