Autor |
Poruka |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Postoje plakati po gradu, Dragačevci jesu u kju klabu ovaj vikend... |
|
|
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
allein je napisao/la: ›
Uz naravno loše pivo
|
Molim?!? |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Alana Bates je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Postoje plakati po gradu, Dragačevci jesu u kju klabu ovaj vikend...
|
U Q??? |
|
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Evo, brat mi upravo potvrđuje: u kju klabu it is. |
|
|
|
|
|
fićo
Ukupno postova: 20 Lokacija: sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
jimmi1 Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
el će biti i grupa tvog života?
kome se treba javiti za njihove majice? |
|
|
|
|
|
kisha
Ukupno postova: 15 Lokacija: BrckoOsijekSarajevo Spol: Žensko
|
Eto da cisto komentiram taj kju klab. Pili smo pivo u big benu i malo - malo provjeravale jesu poceli trubaci svirati, a tamo havarija. Dzigera urla, neko siroto djevojce se baca s balkona u kupacem, puno mrezastih carapica, suknjica, stiklica... Ma prekrasno. Ali ciganima ni traga. Mi smo zakljucile da moze biti samo jedno - cige zapeli na granici. A ako je tako, faking organizacija. Doduse, mozda su Dragacevci negdje naletili na dobru chorbu, pa zapeli tamo. Ako je tako, svaka im dala. Uglavnom do 2 smo provjeravale, a onda smo se pokupile do WEsta.
Sad mene zanima je li netko docekao, bio, vidio ista osim dzigere? |
|
_________________ STAND TALL!... or don't stand at all! |
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
Cujem da su su trubaci stvarno zapeli na granici, ali su na kraju dosli oko 15 do 3. Ljudi koji su bili kazu da je bio urnebes...atmosfera k'o u Kusturicinim filmovima...
A druga informacija kaze da su cajke od sada standardna ponuda Q-a. |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Sve zvučni nazivi... kju klab, koktel bar... a unutra trešte narodnjaci! blago nama. još da i u pabu skuže da kod nas ima kruha samo od cajki... |
|
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sve zvučni nazivi... kju klab, koktel bar... a unutra trešte narodnjaci! blago nama. još da i u pabu skuže da kod nas ima kruha samo od cajki...
|
Ma, ja samo čekam da skuže kako bi bilo kruha od jednog "kvalitetnog" rock kluba. pod tim mislim da se često organiziraju svirke (barem su Osijek i okolica prepuni mladih bendova), da bude na dobroj lokaciji i barem malo veći od šupe da ne padaš u nesvijest dok pokušavaš plesati. A, dobro, ne mora biti čak ni isključivo rock i podvrste. može biti i bluesa, jazza... samo da ima barem jedno solidno mjesto u gradu za alternativce. Mislim da cajki i mjuze s emtivija nema dovoljno nego previše za jedan grad veličine Osijeka.
Već se počinjem pitati kakvi ljudi otvaraju te silne kafiće i klubove... a, dobro, isprva sam mislila da nisu previše inteligentni, ali kasnije se pokazalo baš suprotno - njihovi bircevi su uglavnom prepuni pa izgleda znaju šta rade |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Meni se nije sviđala atmosfera u Q-u ni prije, sad će još manje. Nego, sa svim tim plazmama i ogromnim drvenim šankom, to bi bio savršeni sportski bar! Toga još nema u Osijeku i okolici, koliko ja znam. Na svakoj plazmi da se vrti neki drugi sport, što domaći, što sa satelita, a kad je neki prijenos, stave na sve plazme, (pro)daju grickalice, cuga u potocima... |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
wendy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sve zvučni nazivi... kju klab, koktel bar... a unutra trešte narodnjaci! blago nama. još da i u pabu skuže da kod nas ima kruha samo od cajki...
|
Ma, ja samo čekam da skuže kako bi bilo kruha od jednog "kvalitetnog" rock kluba. pod tim mislim da se često organiziraju svirke (barem su Osijek i okolica prepuni mladih bendova), da bude na dobroj lokaciji i barem malo veći od šupe da ne padaš u nesvijest dok pokušavaš plesati. A, dobro, ne mora biti čak ni isključivo rock i podvrste. može biti i bluesa, jazza... samo da ima barem jedno solidno mjesto u gradu za alternativce. Mislim da cajki i mjuze s emtivija nema dovoljno nego previše za jedan grad veličine Osijeka.
Već se počinjem pitati kakvi ljudi otvaraju te silne kafiće i klubove... a, dobro, isprva sam mislila da nisu previše inteligentni, ali kasnije se pokazalo baš suprotno - njihovi bircevi su uglavnom prepuni pa izgleda znaju šta rade
|
ako tražiš neki takav klub slobodno posjeti MINI TEATAR...Štoviše bilo bi lijepo da ga posjetiš danas... |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
|
|
|
|