Autor |
Poruka |
We Love Music Osijek Ukupno postova: 22 Spol: Nebitno
|
chosen je napisao/la: ›
visoka cijena karte pa za seaspalsh je ulaznicva 250kn jeboga :\ svaka čast na organiziranom i nije da neću doći ak treba roditi ću pare jel jel predobro zvuči organizirano..
ali kad pogledša trebaš 600Kn za ta 3 dana :\
|
Za tri dana je 160kn.. ))..a ne po danu.. ) |
|
|
|
|
|
|
MissTake je napisao/la: ›
malo ste ga pretjerali .... nije li malo previše za očekivati da će ljudi dolaziti sva 3 dana? ima onih koji rade ili moraju učiti!
|
Nismo pretjerali! Ako jedan Colic moze kostati 120kn onda 15 izvodaca valjda vrijede 100 kn po danu ako ste se samo odlucili ici na jedan dan, ako cete na sve dane ici ispada 53,50kn.. ) |
|
|
|
|
|
mengeskas Ukupno postova: 99 Lokacija: Eszek Spol: Nebitno
|
hehe
bio koncert takvih bendova u osijeku, pa se prodalo 30 karata... uz svu moguću i nemoguću najavu...ne ide jednostavno
evo U Šećeranskom domu, u Osijeku, u subotu 31. listopada 2009. održat će se Humanitarni rock koncert za liječenje metaboličkih bolesti u djece. Koncert počinje u 20 sati, a nastupit će sljedeći bendovi: * Daidaia (Rijeka) * Go Mars (Osijek) * Mandrili (Rijeka) * La Gusta Superior (Osijek) * One Piece Puzzle (Rijeka) * Popeye (Pula) * Dogo Argentino (Osijek) |
|
_________________ HIHIHIHIHI |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
kada nam je osječka publika takva, ne bi dali priliku nečem novom...čak ni ja koji to forsiram nisam bio na tom koncertu |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
chosen
Ukupno postova: 587 Spol: Nebitno
|
da je turbo folk parada karte bi mogle biti 800kn i bile bi prodane jučer....jebeni osijek :q |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
koliko se uopce isplati organizirat ovako sta? |
|
_________________ Potpis |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
bez jakih sponzora se ne isplati nikako, jer popratni troškovi su užasno veliki, od struje, pa do bine, lighta, zaštitara... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Puddock
Ukupno postova: 62 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Koliko je karata prodano da vidim imam li priliku upast medju najjeftinije prodajne cijene
Svaka cast WLM i OUF, cak mi ni cijene ne izgledaju puno. Jedva cekam zadnji dan trodnevnog spektakla.
Dali je ovo realnost? Juuuuuj. |
|
|
|
|
|
gost Ukupno postova: 89 Spol: Nebitno
|
Mene isto zanima situacija s kartama, tj. jesu li uopće krenule u prodaju pošto ne piše bas previse informacija u najavi.
Hoće li se moći prešetavati sa stage-a na stage?! |
|
|
|
|
|
Bastion Osijek Ukupno postova: 177 Lokacija: Tvrđa, Osijek Spol: Nebitno
|
|
|
|
|
gost je napisao/la: ›
Mene isto zanima situacija s kartama, tj. jesu li uopće krenule u prodaju pošto ne piše bas previse informacija u najavi.
Hoće li se moći prešetavati sa stage-a na stage?!
|
Prodaja krece od 01.06.2010 god.
Cijena ulaznica: prvih 1000 ulaznica je po 160kn, drugih 1000 ulaznica je 210kn, a ostale ulaznice su 250kn. OVO SU CIJENE ZA TRODNEVNE ULAZNICE (vrijede za sva tri dana festivala)
Jednodnevne ulaznice ce se moci kupiti na sam dan festivala i cijena ce im biti 100kn po danu.
Vas We Love Music |
|
|
|
|
|
exodus
Ukupno postova: 172 Spol: Muško
|
jel postoji mogucnost da kupim kartu i odem prvi dan pa ju dam legi koji ode na druga dva? |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4121 Lokacija: space Spol: Muško
|
|
|
|
Zuljko