Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Taksi Cammeo zadržava cijenu od 13 kuna do rujna i kupuje nova vozila

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
SheOs
Ukupno postova: 119
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.05.2010. 15:18 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Cammeu je pogodnost plaća!!Pazi, pogodnost!!!!!!!
Činjenica je da je takvih ljudima, tj. "gazdama" treba oduzeti radnu dozvolu. A svi vi ljudi koji ste radili za njega udružite se i tužite ga!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
mali patriot

Ukupno postova: 4
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 29.05.2010. 16:44 
Naslov:  

Ma joj neki žive u oblacima i sve dok je njima dobro boli ih briga za one koji ih voze-a nepitaš se šta ako se tvom vozaču prispava pa sleti s ceste-a s obzirom kako se radi čudim se da se to do sad nije dogodilo.
Da je njemu do 8000kn plaće i jeba..anja po fc-u nebi išao radit za 1500kn, i to bolesnu satnicu.
Da je riječ o tvom djetetu ili bratu i ti bi dao doprinos bar time što ćeš ovdje objasnit ljudima da nije sve tako idealno kako se mjesecima prikazuje u medijima.
Radio sam tamo i ponavljam: Ako ti se netko ispovraća u autu plaćaš iz svog džepa i nesmiješ piti ništa drugo osim vode.

P.S.-Ove pozitivne komentare (većinu) ostavlja uprava Cammea i svi koji tamo rade to znaju Very Happy pa eto da imate i tu informaciju.

A što se tiče naših građana dečki se masksimalno trude iako bi i oni mogli biti otresiti i bezobrazni kao npr. neki vozači buseva, tramvaja itd... ALI NISU i za to ima hvala.

Pozz dečkima i svi smo mi uz vas!!!

cohors
Ukupno postova: 205
Spol: Muško Muško
Post Postano: 29.05.2010. 18:09 
Naslov:  

kako je moguće da netko radi po 14 sati dnevno ko vozač skoro svaki dan i ima plaću 1500kn? nikako (mislim ne bi smjelo, kod nas je sve moguće), nek se udruže, tuže, pobune il bilo šta, pa neću ja ići za njih se boriti? ako pozovu građane na bojkot onda ću ih podržati ili tak nešto.

Ukupno postova: 17
Post Postano: 29.05.2010. 20:19 
Naslov:  

cohors je napisao/la: ›
kako je moguće da netko radi po 14 sati dnevno ko vozač skoro svaki dan i ima plaću 1500kn? nikako (mislim ne bi smjelo, kod nas je sve moguće), nek se udruže, tuže, pobune il bilo šta, pa neću ja ići za njih se boriti? ako pozovu građane na bojkot onda ću ih podržati ili tak nešto.

Pa da, istina. To i ja kažem...

PEGY

Ukupno postova: 2664
Post Postano: 30.05.2010. 9:41 
Naslov:  

Smile

Zadnja promjena: PEGY; 25.01.2013. 10:19; ukupno mijenjano 1 put.

ela

Ukupno postova: 2074
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 30.05.2010. 10:49 
Naslov:  

Uzalud vam je ovdje kukati za ovo postoje nadležne službe koje to vrlo brzo i lako riješe (bar je tako bilo kod mog poslodavca) bez obzira na svaki plaćeni prekovremeni sat postoji satnica koju čovjek može izdržati na radnom mjestu,obavljajući ga čestito i skoncentrirano....htjedoh reći dok god smo cmoljali i kukali samo smo dobili nazad "Budite sretni da u današnje vrijeme imate posao!"..kada je došla inspekcija stanje se promjenilo...vrlo naglo Very Happy ....dakle kako je već rečeno postoje nadležne službe za isto.

Ukupno postova: 10
Post Postano: 31.05.2010. 14:56 
Naslov:  

arsen1 je napisao/la (Pogledaj post): › Evo računice:
900 poziva = 900 vožnji x 13 kn = 11 700 kn/dan
Na mjesec to je 351 000 kn. To je prihod.
Evo sad rashod:
300 000 km/mjesec = 30 000 l benzina x 8 kn/l = 240 000 kn, dalje odbiti lizing za 13 vozila x 2500 kn/mj = 32 500 kn/mj. Ostaje za plaće 78 500 kn i to na samo 26 vozača u dvije smjene iznosi 3019 kn bruto po vozaču. A gdje je sve ostalo: materijalni troškovi, servisi, suport, režija. Ovo je najgrublja računica, al izgleda da posao stvarno i nije dohodovan. Gazda stvarno vadi iz džepa.

Kako to računaš troškove za benzin!? 240 000 kn? Ajmo ponovo;
900 poziva x 30 dana = 27 000 vožnji po 5 km = 135 000 prijeđenih km/mj
135 000 km x 0.07 l/km = 9450 l/mj. x 8 kn/l = 75 600 kn, a ne tvojih 240 000. Ajmo još poduplat, jer dok vozač dođe do nove ture opet pređe nešto kilometara i opet ti dođe sve na oko 150 000 kn za gorivo.Sapientia satis

macchiato
Ukupno postova: 1
Post Postano: 03.09.2010. 23:42 
Naslov:  

DjSNOW je napisao/la (Pogledaj post): › ma dajte ljudi sta vam je, tko voli nek izvoli, u slucaju da se radnicima ne sviđa raditi tu uvijek mogu dati otakz i neka idu tražiti drugi posao ( kojeg će teško naći u ovom vremenu) a i radnici se mogu uvijek javiti u sindikate i reći da se krše njihova prava itd.. ma dajte ljudi molim vas, idite onda kod starih taksista tamo je sve "legalno". Čim netko krene zarađivati i napravi nešto u ovom bijednom gradu odmah svi pljuju po njemu pljuju po svemu.... Ja sam veoma zadovoljan uslugom, a ne ulazim u tvrtka-radnik detalje ali volio bih da ovako nastave sa radom....

Gazda Kosta, vlasnik ove firme, stiže iz svijeta koji je" brdovitiji" od Balkana i veća krčma nego ona balkanska, kad se u njoj ugasi svijetlo. U svom ponašanju nosi temeljnu spahijsku bahatost. Jednostavno je za reći, OVDJE JE ZALUTAO. Ovdje se vijekovima pozdravlja s FALJEN ISUS I MARIJA. Taj to nikada neće moći shvatiti ni prihvatiti. On spada u "karađoz" ( kazalište sijena), u ovo doba interneta. Jao onome tko za takve gazde MORA raditi. Žalim svakog pojedinačno. Taj je dogurao do ispod ljudskog dostojanstva.Al što'š kad ne moš'? Imamo Hrvatsku!

Skoči u forum: