Autor |
Poruka |
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Ma svaka vam daLa! A stvarno voLite kenjat po svemu.. To je veLik bend u metaLu i doLaze u naše maLo seLo! Moj dragi i ekipa ne mogu bit sretniji zbog ove vijesti!! |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
Malisha
Ukupno postova: 378 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
Ne mogu vjerovati, jedan tako veliki bend na UFOu. Jako mi je drago |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sepultura je bila u pregovorima, na kraju se uzeo Behemoth, jer Sepultura ipak više nije ono što je bila...
@qweasy i gdje je problem ako dolaze na Exit, pa svi koncerti većih bendova u manjim mjestima se rade na taj način da ih se pokupi kada su negdje blizu na turneji. Uostalom to je bend koji ne bi ni dolazio iz Poljske bilo gdje na jedan koncert, ako nije na turneji, ljudima stvarno svašta smeta...
|
sepultura košta sigrno 3 puta više od behemotha, i dovukli bi neusporedivo više ljudi, samo što se tiče te usporedbe sa behemothom, sepultura je sepultura.. ;D iako i za behemoth kapa dolje, u ovo vrijeme bez para, dovesti takav bend je uspjeh za prčiju kao što je osijek i našu publiku |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
@puding, hm, znam da nisu no nest sam cuo da će Max s njima po europi...
valjat će i ovi, nisam ih nešt slušao al sad ću |
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
behemoth je zadnjih 10-ak godina prdekana od benda, glazba za curice bez imalo originalnosti al šta je je jesu ime a u prošlosti su imali i odličnih uradaka... nastupi su im dobri, za osijek sjajno! |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Nisam ih dosad slušao, neću ni poslje koncerta, ali naravno da u ih pogledat. Svaka čast na dovođenju. |
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Također Da idem, definitivno! Da ću ih privatno slušati - ne |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
qweasy Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
hahahah sepultura! de dečko poslušaj se! šta pričaš ti? |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
tko? ja? vjeruj mi, znam što pričam, Sepultura je bila u igri, ne bih iznosio krive informacije o svom poslu trenutnom |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
OdakLe si sad ti ispao!? Registrirao se da bi kenjao po nečem dobrom? |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
da, a ja sam to čuo od legice kojoj je to rekla ženska od lika koji organizira metal stage, ovak to zvuči ko pokvareni telefon al vjeruj da nije, za behemoth mi je rekla da će bit 99 posto još prije par dana, a za sepulturu da su trebali umjesto guano apesa koji su preskupi no iz nekog (ne znam kojeg) razloga neće ni oni neg na kraju dogovor pao sa behemoth...
bespotrebno sad tu kao pljuješ a nemaš sline... |
|
|
Evil Poodingh
|
|
|
|
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
šta god da dolazi dobro je. Meni recimo Sepultura u svom najlošijem ruhu zvuči miljno puta bolje neg behemot, al šta je tu je. Nadolazećem poljskom konju se ne gleda u zube. |
|
_________________ Tata mudantino, sestra drakula. |
|
|
|
stepski_ker
Ukupno postova: 20 Lokacija: Negdje u Norveškim planinama Spol: Muško
|
Svaka čast na entuzijazmu, i što se tiče Behemotha meni je odlican bend. Ali ljudi samo malo kome vi mažete oći konjskim govnima, kakav Behemoth u Osijeku malo predaleko ciljate za takav šrot festival. |
|
_________________ Blinding, running through the eternal maze
Surrounded by people the same
Not knowing this place as the darkness falls above...
Will we ever see the sun deteriorate away? |
|
|
|
Evil Poodingh
|
Festival je u novim organizacijskim rukama, sa ciljem da se ponudi svakome po nešto, te sa do sada najkvalitetnijim demo bendovima...
Poslušaj malo bendove na njihovim stranicama, a i prati malo predstavljanja bendova koja će ići ovih dana .
Ali ne razumijem, ljudi pričaju da nema ništa u gradu, i onda kada se u Osijek dovede jedan Behemoth, pojavi se komentar :"kakav Behemoth u Osijeku malo predaleko ciljate za takav šrot festival" |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
|
|