Autor |
Poruka |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Uskrs u zagrebackom ZOOu
neki dan gledam na TVu kako hranitelji svaki dan pregledavaju zivotinje. Kako su zivotinje dresirane da pristupaju cuvarima, daju sapu, otvore usta i slicno ... kako bi ih se lakse pregledalo.
Nikada nisam cuo da osijecki zoo ima takve cuvare ?
Svojevremeno se obecavalo da ce svi hranitelji ici na usavrsavanje, tecajeve ... kako ce se poboljsati uvjeti u osjeckom ZOOu ... ali vise se to ni ne spominje.
Sad treba neka nova afera kao ona s malim lavovima kako bi se ponovo cula nova obecanja.
Sto se dogadja u nasem tuznom zoo vrtu ?? |
|
|
|
|
|
Nela_b
Ukupno postova: 22 Lokacija: malo vamo, malo tamo Spol: Žensko
|
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Uskrs u zagrebackom ZOOu
neki dan gledam na TVu kako hranitelji svaki dan pregledavaju zivotinje. Kako su zivotinje dresirane da pristupaju cuvarima, daju sapu, otvore usta i slicno ... kako bi ih se lakse pregledalo.
Nikada nisam cuo da osijecki zoo ima takve cuvare ?
Svojevremeno se obecavalo da ce svi hranitelji ici na usavrsavanje, tecajeve ... kako ce se poboljsati uvjeti u osjeckom ZOOu ... ali vise se to ni ne spominje.
Sad treba neka nova afera kao ona s malim lavovima kako bi se ponovo cula nova obecanja.
Sto se dogadja u nasem tuznom zoo vrtu ??
|
pa očito ništa naše životinje nisu tako pametna, a bome ni čuvari...... |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
možda se zaposlenici u osječkom ZOO vrtu ne hvale po medijima, ali sam uvjerena da se dobro brinu o životinjama ...
uostalom, zašto kažeš da je naš ZOO "tužan"...
meni je ljepši od zagrebačkog |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
tratinchica Ukupno postova: 38 Spol: Nebitno
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la: ›
uostalom, zašto kažeš da je naš ZOO "tužan"...
|
Unazad nekoliko tjedana poklane su sve patuljaste koze (nekoliko desetaka)... To su one male slatke životinje koje dojure kod posjetitelja ako im baci šaku trave. Tj, to su RADILE. Sad su mrtve, hrana su za zvijeri, a da bi ironija bila veća, zvijeri ih ne jedu, jer imaju specifičan miris... Za koji tjedan ista sudbina čeka škotska goveda.
Močvarne antilope su desetkovane. Od desetak životinja, ostale su samo 2. Klokana je čak duplo više, ima ih 4. Sjeća li se netko koliko ih je prije bilo?
Neću ići u tako daleko prošlost (dalje od par tjedana), pa napisati da se zimus lavica smrzla. |
|
|
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ingo je napisao/la: ›
|
Koliko znam, neki su timaritelji išli na nekakvu edukaciju u Zagreb.
Inače, znam da se neki timaritelji trude što bolje odraditi svoj posao, neki to s ljubavlju rade, ali ne mogu protiv uprave i šefova. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
kada cemo procitati nesto slicno ovome vezano za nas zooloski vrt ?
cak ne trebate ni izmisljati nove stvari ... eto, samo prepisite od kolega iz zagreba |
|
|
|
|
|
Fina Ukupno postova: 5 Spol: Žensko
|
tratinchica je napisao/la: ›
Klokana je čak duplo više, ima ih 4. Sjeća li se netko koliko ih je prije bilo?
|
Klokana više nema od prije nekoliko dana. Bilo bi zanimljivo čuti od voditelja ili glasnogovornice Zoo vrta gdje su nestale te životinje. |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Jel se isplati uopće otić u ZOO, jel ima šta za vidjet? |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Vukovi su gladni... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Circa je napisao/la: ›
Vukovi su gladni...
|
|
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
|
|