Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HDSSB-HSP-HDZ prepucavanja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
centurion
Offline
Ukupno postova: 938
Lokacija: Grad na Dravi
Spol: Muško Muško
Post Postano: 10.06.2010. 0:00 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

nisam jeo na tom skupu Smile
pojeo sam par na hdssbovim skupovima ali ne previse jer je vecinom bilo iza 19h a onda ne jedem
btw. to sto si gore odgovorio umjesot angeliuma i nije bas odgovor na pitanje sto sma postavio al dobro Laughing

_________________
Korak ispred ostalih!
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
astec
Offline
Ukupno postova: 210
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.06.2010. 0:20 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

junfer&ca je napisao/la (Pogledaj post): › Pa nije ni čudno kada grad isplaćuje brdo novca Crvenom križu koji si onda isplaćuje plaće boli glava.
I vozi onog Đipa terenca od pola milje kuna.
Kaže mi kolegica iz Crvenog križa da Đukić ima puno veću neto plaću od ove što piše u novinama što znači i od gradonačelnika. A i Đukićeva žena ima plaću preko 10 milja kuna. Sramota kako se tovare. Trebo bi to gradonačelnik sam provjeriti i srezat im na minimum


Pa tu baš gradonačelnik ne može pretjerano utjecati. Naime, po zakonu o Hrvatskom crvenom križu, kojemu pripada i onaj osječki, jedinice lokalne samouprave su dužne uplačivati godišnje određeni postotak proračuna. Mislim da je županija 2% za županijsko društvo, a gradove i općine 1% na ime gradskih društava - naglašavam mislim da su takvi postotci, tako da tu gradonačelnik nema izbora osim kršiti zakon pa ne uplatiti. To je stvar za Sabor i izglasavanje drugačijeg zakona, iako se ja osobno slažem s takvim zakonom. Sorry za oftopic ali eto samo da se zna.

Ako može evo jedno pitanje za Pernabukana - Gradonačelnik je izjavio kako su podnesene 22 kaznene prijave protiv funkcionera bivše vlasti (ranije dana izjava, ima je i ovdje na forumu), no unatoč tome na višestruke upite novinara, što pisane što usmene, od kojih je jedna i moja kuća, nismo dobili odgovore tko su ti ljudi, za što su se podigle prijave i o kakvoj se šteti radi. Zašto gradonačelnik ne daje taj odgovor? Dali je to:
1. Zato što gradonačelnik priča gluposti pa prijave ni ne postoje
2. Zato što štiti bivše funkcionire koji su mu danas u koaliciji
3. Zato što se boji objaviti imena
4. Zato što mu netko ne dopušta da objavi tu informaciju
5. Nešto mimo svega ovoga?
Ti kao gradski viječnik (ako se ne varam) bi možda mogao dati odgovor na to pitanje. Jer ako je grad u dubiozama zbog bivše vlasti, što je već isfucana priča ove sadašnje, zašto se onda javno ne objave imena zbog kojih grad mora ovakve stvari trpiti nego se ta informacija krije?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
pernabukano
Offline
Avatar

Ukupno postova: 706
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.06.2010. 7:16 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Angelium je napisao/la (Pogledaj post): ›
pernabukano je napisao/la (Pogledaj post): ›
Angelium je napisao/la (Pogledaj post): › Dobro pobogu kakve sad veze ima crveni križ sa ovom temom? Junferice odi si malo posjetiti psihijatriju nešto ozbiljno ne valja s tobom, malo si previše fiksirana šplajtom i križem... Nije ti to dobro...


Otići ću u offtopic, ali primjećujem li to dvostruke kriterije ili? Prvi si na ovom forumu kada treba prozivati gradonačelnika zbog kupljenog auta, a sada kada se ustvrdilo da tvoj šef ima duplo skuplji auto i saborsku plaću ljudima preporučuješ psihijatriju!?


Prvo - moj šef? - drugo prozivao sam gradonačelnika i prozivati ću ga i dalje jer kupuje limuzine a istodobno viče da je grad pred bankrotom. Nikome normalnom to ne može biti normalna pojava. Ali ovjde mi nije jasno kakve veze sad ima križ sa ovom temom?! Mislim evo objasni mi ti akoje tebi jasno Very Happy - zato sam to i napisao...

Rekao sam da idem u off. Pitanje je postavljeno tebi kao aktivnom volonteru Crvenog križa.(To je svakako pohvalno). Sada imaš priliku isto kao što si prozvao Bubala prozvati i Đukića. U suprotnom tvoji upisi gube i onih 1% objektivnosti, jer će se ustvrditi da primjenjuješ dvostruke kriterije.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
dambiljo
Offline
Ukupno postova: 4
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.06.2010. 8:16 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ne vidim smisao u nadmudrivanjima tko je za što kriv! Nema tu dobrih i loših! Sve je to igra za obične ljude koji vjeruju kako je netko bolji i kvalitetniji od drugoga. Mahom su to slični likovi koji bi svi trebali pred isti sud. Naravno da od toga nema ništa pa ćemo i dalje pratiti humorističnu seriju "Osječka gradska vlast, nekada i sada".

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Angelium
Offline
Avatar

Ukupno postova: 874
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 10.06.2010. 9:12 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dobro sada mi opet nije jasno nešto ali dobro to je nevažno Very Happy - ne ne mislim da su to dvostruki kriteriji i evo objasniti ću ti zašto to ne mislim. Naime, po pisanjima u medijima i na ovom forumu, križ posluje sa dobiti (barem je tako pisalo, ne znam pravo stanje). Dakle kao takvi neka kupe što god žele, ako već ostvaruju dobit. Grad Osijek je PRED BANKROTOM!! - kako kaže gradonačelnik i evo osim već jedne blokade računa vrlo je blizu da mu to pođe za rukom i drugi put. Pa ja ne vidim kako to mogu biti dvije iste stvari?!

Što mislim da su dvostruki kriteriji? Mislim sljedeće: Dvostruki kriterij ti je recimo prozivanje državne vlasti za nemanje vizije i jasnog plana rada (s čime se apsolutno slažem da se razumijemo) u saboru od strane pa i Vaših saborskih zastupnika. Prvenstveno mislim na prozivanja kako se uredbe, odredbe itd. donesu pa kada se vidi da je narod apsolutno protiv onda se povlače (i s takvim prozivanjima se također apsolutno slažem jer je istina), no onda kada to naprave i Vaši stranački dužnosnici šuti se i ne proziva. Dakle zašto nije sada župan Šišljagić prozvao recimo Vrdoljaka zbog jednog stava dan prije izbora i sasvim drugog dan poslije izbora (po pitanju parkinga jel) ?! Ili recimo zašto sada ne prozove gospodin Župan Gradonačelnika jer je donijeo odluku o povećanju cijene vrtića a sada, pod pritiskom javnosti i oporbe povlači tu odluku? I recimo zašto sada Župan, koji je prozivao državnu vlast za nemanje vizije i piši briši način donošenja odredbi (treći puta s čime se apsolutno slažem Very Happy) sada ne prozove Gradonačelnika što nakon sramotne Odluke o obvezatnom korištenju komunalnih usluga isto tako pod pritiskom javnosti i oporbe (a siguran sam da znaš da je stiglo i mišljenje suda po tom pitanju) isto tako tu Odluku sada ide izmjenjivati i dopunjavati? E po meni su to dvostruki kriteriji...

Evo nadam se da sam dovoljno argumentirano pojasnio svoje viđenje pa bi volio da tako nekako i ti svoje, po ovom pitanju. Hvala Very Happy

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
pernabukano
Offline
Avatar

Ukupno postova: 706
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.06.2010. 10:06 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Angelium je napisao/la (Pogledaj post): › Dobro sada mi opet nije jasno nešto ali dobro to je nevažno Very Happy - ne ne mislim da su to dvostruki kriteriji i evo objasniti ću ti zašto to ne mislim. Naime, po pisanjima u medijima i na ovom forumu, križ posluje sa dobiti (barem je tako pisalo, ne znam pravo stanje). Dakle kao takvi neka kupe što god žele, ako već ostvaruju dobit. Grad Osijek je PRED BANKROTOM!! - kako kaže gradonačelnik i evo osim već jedne blokade računa vrlo je blizu da mu to pođe za rukom i drugi put. Pa ja ne vidim kako to mogu biti dvije iste stvari?!

Humanitarna organizacija posluje sa tolikom dobiti da može kupiti auto od pola milijuna kuna? Ponavljam HUMANITARNA organizacija! Nema te dobiti koju bi crveni križ trebao ulupati u auto od 500 000 kuna Evil or Very Mad ! Što to znači da organizacija ima dobit, a koju nema nigdje uložiti, jer nema socijalno ugroženih slučajeva. Crveni križ nije osnovan sa ciljem ostvarivanja dobiti!
Angelium je napisao/la (Pogledaj post): ›
Što mislim da su dvostruki kriteriji? Mislim sljedeće: Dvostruki kriterij ti je recimo prozivanje državne vlasti za nemanje vizije i jasnog plana rada (s čime se apsolutno slažem da se razumijemo) u saboru od strane pa i Vaših saborskih zastupnika. Prvenstveno mislim na prozivanja kako se uredbe, odredbe itd. donesu pa kada se vidi da je narod apsolutno protiv onda se povlače (i s takvim prozivanjima se također apsolutno slažem jer je istina), no onda kada to naprave i Vaši stranački dužnosnici šuti se i ne proziva. Dakle zašto nije sada župan Šišljagić prozvao recimo Vrdoljaka zbog jednog stava dan prije izbora i sasvim drugog dan poslije izbora (po pitanju parkinga jel) ?!

Pitaj Vrdoljaka zašto je promijenio mišljenje. Parkirališta su za razliku od HSP-ovog mandata dovedena koliko-toliko u red. Rupa i Zeko su asfaltirani.
Angelium je napisao/la (Pogledaj post): ›
Ili recimo zašto sada ne prozove gospodin Župan Gradonačelnika jer je donijeo odluku o povećanju cijene vrtića a sada, pod pritiskom javnosti i oporbe povlači tu odluku? I recimo zašto sada Župan, koji je prozivao državnu vlast za nemanje vizije i piši briši način donošenja odredbi (treći puta s čime se apsolutno slažem Very Happy) sada ne prozove Gradonačelnika što nakon sramotne Odluke o obvezatnom korištenju komunalnih usluga isto tako pod pritiskom javnosti i oporbe (a siguran sam da znaš da je stiglo i mišljenje suda po tom pitanju) isto tako tu Odluku sada ide izmjenjivati i dopunjavati? E po meni su to dvostruki kriteriji...

Što je loše u tome da se određena odluka dopuni ili izmijeni, ako se u praksi u određenim dijelovima pokazala manjkavom. Niti jedan propis ne možeš ocijeniti i vidjeti kakav je prije nego li se pokaže u praksi. Meni je drago da vlast osluškuje prijedloge i kritike građana. To je, vjerujem da ćeš se složiti, svakako pozitivna stvar. Negativna je stvar što kada se donose važne odluke ne postoji drugo mišljenje, jer oporba redovitno nakon točke pitanja i odgovori napusti sjednicu. Kako ti znaš da župan nije dao sugestiju gradonačelniku u vezi određene odluke i obratno!? To unutarstranačko prepucavanje putem medija (Đapić-Matković,Matković-Srb, Krajnović-Srb) su svojstvena upravo HSP-u koji je na putu da se na njega primjeni ona narodna :"Nekad bilo, sad se spominjalo."

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
centurion
Offline
Ukupno postova: 938
Lokacija: Grad na Dravi
Spol: Muško Muško
Post Postano: 10.06.2010. 10:31 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

da je bar hsp poslusao rijec građana kad je OSIJEK REKAO NE spomeniku A .Starcevica

_________________
Korak ispred ostalih!
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Angelium
Offline
Avatar

Ukupno postova: 874
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 10.06.2010. 10:37 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pa čekaj, netko je tu napisao da si ti gradski viječnik, pa daj ga pitaj ti, ako je to istina da si vječnik onda ti dižeš ruku za njegove zamisli i mišljenja pa ti možeš dobiti i bržu i jasniju informaciju nego ja.

A ovo mjenjanje nemoj pripisati nekakvoj konstruktivnoj raspravi i razmišljanju jer i ti i ja i cjelokupna javnost znamo da to nije tako. Razmišljanja vladajuće garniture Grada Osijeka su jasno pokazana donošenjem takve odluke (o kojoj je bilo rasprave i na gradskom vijeću) i prigovori nisu usvojeni. Tek kada se javnost žestoko pobunila i tek kada je jedna opozicijska stranka organizirala potpisivanje peticije protiv Odluke o vrtićima a druga dala na sud Odluku o komunalnim uslugama onda se kreće u opozive i mjenjanja. Tako da ovu ispraznu demagogiju možeš u vrtićima prodavati. Da li je bilo savjeta Župana gradonačelniku? Ne znam, znam da ih javno nije bilo, a s obzirom da je javno kritizirao druge eto ti dvostruki kriterij ako i je kritizirao u privatnosti a ne javno. A sad koliko inteligentan moraš biti da ne znaš unaprijed ocjeniti da će ovakve katastrofalne Odluke biti loše prihvaćene to je zaista ne potrebno i komentirati.

No dobro ovo je već offtopic i admin će nas opet baciti u onu drugu temu XD.

Ajmo baš o ovoj. Zašto gradonačelnik kuka ako je dobro znao da se porez isplačuje na ovaj način (dakle sa proračuna Grada) i to ne prvi puta ove godine nego već godinama? S obzirom da je znao što se nije gradska vlast pripremila na to? Vjerojatno su postojale projekcije gradske uprave koliki će to iznosi biti pa ste se mogli i pripremiti na to sve. No niste, to je činjenica.
Dokaz tome da gradska uprava se ne snalazi (i to je zabrinjavajuće jer je gradonačelnik ekonomske struke) se nalazi i u izjavi samog gradonačelnika baš u ovom članku kako se proračun puni slabije od predviđanja. Tko je predviđanja radio? Zašto su loše predviđanja odrađena i zašto sada zbog nesposobnosti kadra koje gradonačelnik drži oko sebe mi moramo slušati kuknjave da je grad opet pred blokadom? Tu se ne može prebaciti krivnja na nikoga drugoga jer predviđanja nisam radio ja, nije radio Đapić, nije radi Sanader nije radila Carla del Ponte nego gradska uprava. Osim ako ih ipak je radio netko van Osijeka?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
centurion
Offline
Ukupno postova: 938
Lokacija: Grad na Dravi
Spol: Muško Muško
Post Postano: 10.06.2010. 11:00 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

astec, ak sam dobro skuzio ti si novinar?
bio si u hdssb ikad nisu rjesili posao presao si u hsp i sad si novinar?
prije si pisao o nekim nezakonitim radnjama pa eto ti prilike da to sad rjesis ak si novinar. a i glupo ti je ovdje postavljati pitanja preko foruma kad mozes odradit razgovor sa kojim god politicarem oces i isprdat ga

_________________
Korak ispred ostalih!
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
astec
Offline
Ukupno postova: 210
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.06.2010. 12:08 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Da ajmo reći, naime, neke medijske kuće uzimaju honorarne novinare preko studentskog centra, dakle studente.
Nije glupo postaviti pitanje ovdje, jer da si malo bolje pročitao, vidio bi da piše da je više puta tražena ta informacija, što pismeno što usmeno i nikada je nisu novinari dobili. Zato i jesam ovdje postavio pitanje jer oni koji su to izrekli izgleda nemaju namjeru to pojasniti.

_________________
Nemojte tako - pa Strijelac je neutralan Very Happy
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
centurion
Offline
Ukupno postova: 938
Lokacija: Grad na Dravi
Spol: Muško Muško
Post Postano: 10.06.2010. 12:40 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ma cuo sam ja i pitanje to jednom a cuo sam da je bubalo rekao da ne smije komentirati uskokove akcije i prijave. Btw i ova akcija offside je pocela prije dvije god i sad su uhiceni igraci. Strpljen spasen

_________________
Korak ispred ostalih!
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
centurion
Offline
Ukupno postova: 938
Lokacija: Grad na Dravi
Spol: Muško Muško
Post Postano: 10.06.2010. 12:46 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

odveo si me u offtopic jebemu. Opet ce me admin kaznit premjestanjem u tvoj.tj vas topic. Smile

_________________
Korak ispred ostalih!
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
pernabukano
Offline
Avatar

Ukupno postova: 706
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.06.2010. 13:36 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

pernabukano je napisao/la (Pogledaj post): ›
Angelium je napisao/la (Pogledaj post): › Dobro sada mi opet nije jasno nešto ali dobro to je nevažno Very Happy - ne ne mislim da su to dvostruki kriteriji i evo objasniti ću ti zašto to ne mislim. Naime, po pisanjima u medijima i na ovom forumu, križ posluje sa dobiti (barem je tako pisalo, ne znam pravo stanje). Dakle kao takvi neka kupe što god žele, ako već ostvaruju dobit. Grad Osijek je PRED BANKROTOM!! - kako kaže gradonačelnik i evo osim već jedne blokade računa vrlo je blizu da mu to pođe za rukom i drugi put. Pa ja ne vidim kako to mogu biti dvije iste stvari?!

Humanitarna organizacija posluje sa tolikom dobiti da može kupiti auto od pola milijuna kuna? Ponavljam HUMANITARNA organizacija! Nema te dobiti koju bi crveni križ trebao ulupati u auto od 500 000 kuna Evil or Very Mad ! Što to znači da organizacija ima dobit, a koju nema nigdje uložiti, jer nema socijalno ugroženih slučajeva. Crveni križ nije osnovan sa ciljem ostvarivanja dobiti!

Odgovori mi na ovo Very Happy

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
pernabukano
Offline
Avatar

Ukupno postova: 706
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.06.2010. 13:40 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Angelium je napisao/la (Pogledaj post): › Pa čekaj, netko je tu napisao da si ti gradski viječnik, pa daj ga pitaj ti, ako je to istina da si vječnik onda ti dižeš ruku za njegove zamisli i mišljenja pa ti možeš dobiti i bržu i jasniju informaciju nego ja.

A ovo mjenjanje nemoj pripisati nekakvoj konstruktivnoj raspravi i razmišljanju jer i ti i ja i cjelokupna javnost znamo da to nije tako. Razmišljanja vladajuće garniture Grada Osijeka su jasno pokazana donošenjem takve odluke (o kojoj je bilo rasprave i na gradskom vijeću) i prigovori nisu usvojeni. Tek kada se javnost žestoko pobunila i tek kada je jedna opozicijska stranka organizirala potpisivanje peticije protiv Odluke o vrtićima a druga dala na sud Odluku o komunalnim uslugama onda se kreće u opozive i mjenjanja. Tako da ovu ispraznu demagogiju možeš u vrtićima prodavati. Da li je bilo savjeta Župana gradonačelniku? Ne znam, znam da ih javno nije bilo, a s obzirom da je javno kritizirao druge eto ti dvostruki kriterij ako i je kritizirao u privatnosti a ne javno. A sad koliko inteligentan moraš biti da ne znaš unaprijed ocjeniti da će ovakve katastrofalne Odluke biti loše prihvaćene to je zaista ne potrebno i komentirati.

No dobro ovo je već offtopic i admin će nas opet baciti u onu drugu temu XD.

Ajmo baš o ovoj. Zašto gradonačelnik kuka ako je dobro znao da se porez isplačuje na ovaj način (dakle sa proračuna Grada) i to ne prvi puta ove godine nego već godinama? S obzirom da je znao što se nije gradska vlast pripremila na to? Vjerojatno su postojale projekcije gradske uprave koliki će to iznosi biti pa ste se mogli i pripremiti na to sve. No niste, to je činjenica.
Dokaz tome da gradska uprava se ne snalazi (i to je zabrinjavajuće jer je gradonačelnik ekonomske struke) se nalazi i u izjavi samog gradonačelnika baš u ovom članku kako se proračun puni slabije od predviđanja. Tko je predviđanja radio? Zašto su loše predviđanja odrađena i zašto sada zbog nesposobnosti kadra koje gradonačelnik drži oko sebe mi moramo slušati kuknjave da je grad opet pred blokadom? Tu se ne može prebaciti krivnja na nikoga drugoga jer predviđanja nisam radio ja, nije radio Đapić, nije radi Sanader nije radila Carla del Ponte nego gradska uprava. Osim ako ih ipak je radio netko van Osijeka?

Nisam vjeĆĆĆĆĆĆĆnik(no dobro iz HSP-a si pa ti je dopušteno da si nepismen), no znam da jesu Đapić,Papić i Bešlić(jesta da izgledaju kao klapa iz nekih crtića), pa nikada nisu postavili ova pitanja o kojima ti pišeš. Dapače, nakon 2. točke dnevnog reda pravac van na kiflice.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Bečki dečki
Offline
Ukupno postova: 17
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 10.06.2010. 14:06 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

pernabukano je napisao/la (Pogledaj post): ›
Angelium je napisao/la (Pogledaj post): › Pa čekaj, netko je tu napisao da si ti gradski viječnik, pa daj ga pitaj ti, ako je to istina da si vječnik onda ti dižeš ruku za njegove zamisli i mišljenja pa ti možeš dobiti i bržu i jasniju informaciju nego ja.

A ovo mjenjanje nemoj pripisati nekakvoj konstruktivnoj raspravi i razmišljanju jer i ti i ja i cjelokupna javnost znamo da to nije tako. Razmišljanja vladajuće garniture Grada Osijeka su jasno pokazana donošenjem takve odluke (o kojoj je bilo rasprave i na gradskom vijeću) i prigovori nisu usvojeni. Tek kada se javnost žestoko pobunila i tek kada je jedna opozicijska stranka organizirala potpisivanje peticije protiv Odluke o vrtićima a druga dala na sud Odluku o komunalnim uslugama onda se kreće u opozive i mjenjanja. Tako da ovu ispraznu demagogiju možeš u vrtićima prodavati. Da li je bilo savjeta Župana gradonačelniku? Ne znam, znam da ih javno nije bilo, a s obzirom da je javno kritizirao druge eto ti dvostruki kriterij ako i je kritizirao u privatnosti a ne javno. A sad koliko inteligentan moraš biti da ne znaš unaprijed ocjeniti da će ovakve katastrofalne Odluke biti loše prihvaćene to je zaista ne potrebno i komentirati.

No dobro ovo je već offtopic i admin će nas opet baciti u onu drugu temu XD.

Ajmo baš o ovoj. Zašto gradonačelnik kuka ako je dobro znao da se porez isplačuje na ovaj način (dakle sa proračuna Grada) i to ne prvi puta ove godine nego već godinama? S obzirom da je znao što se nije gradska vlast pripremila na to? Vjerojatno su postojale projekcije gradske uprave koliki će to iznosi biti pa ste se mogli i pripremiti na to sve. No niste, to je činjenica.
Dokaz tome da gradska uprava se ne snalazi (i to je zabrinjavajuće jer je gradonačelnik ekonomske struke) se nalazi i u izjavi samog gradonačelnika baš u ovom članku kako se proračun puni slabije od predviđanja. Tko je predviđanja radio? Zašto su loše predviđanja odrađena i zašto sada zbog nesposobnosti kadra koje gradonačelnik drži oko sebe mi moramo slušati kuknjave da je grad opet pred blokadom? Tu se ne može prebaciti krivnja na nikoga drugoga jer predviđanja nisam radio ja, nije radio Đapić, nije radi Sanader nije radila Carla del Ponte nego gradska uprava. Osim ako ih ipak je radio netko van Osijeka?

Nisam vjeĆĆĆĆĆĆĆnik(no dobro iz HSP-a si pa ti je dopušteno da si nepismen), no znam da jesu Đapić,Papić i Bešlić(jesta da izgledaju kao klapa iz nekih crtića), pa nikada nisu postavili ova pitanja o kojima ti pišeš. Dapače, nakon 2. točke dnevnog reda pravac van na kiflice.

Da, nisi vjeĆĆĆĆnik, nego si vijećnik. Tu si u pravu. Samo šteta što nemaš pravo u gradskom vijeću iznositi svoje ideje i prijedloge, glasati kako bi ti osobno htio, nego dižeš ruku kako ti "iskusnija gospoda" kažu. Ali opet, i da imaš to pravo, ne bi bio vijećnik ispred Hdssb-a jer takvi im ne trebaju(što je karakteristika drinovačke škole politike). Sva sreća(?!) da imamo takve poput tebe da zastupaju interese građana Grada Osijeka... Wink

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: