Autor |
Poruka |
BlackxXxDevil Ukupno postova: 198 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
e ovak zanima me jel ima u Osijeku neki taekwon klub ili nest i da se moze upisati!! hvala unaprijed! svki koji nesto znaju molim neka se jave i napisu! |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
|
hvala! za ninjitsu znam bio sam na jednom treningu. i ne svida mi se bas. dobro je ali bih htjeo nesta sa natjecanjem! a karate sam trenirao i nekako mi je preukočen sport!! ali hvala! cijenim pomoć! |
|
|
|
|
|
mrv@-1 Ukupno postova: 14 Spol: Nebitno
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Idi kod Borbaša.... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
|
bolje u kickboxing klub gladiator na bosutskom imaju sve ring vreće teretana |
|
|
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
legica_os je napisao/la: ›
Idi kod Borbaša....
|
Ma di ce tamo, samo te dobro oderu, a ništ ne naučiš |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
mrv@-1 je napisao/la: ›
bolje u kickboxing klub gladiator na bosutskom imaju sve ring vreće teretana
|
Šta si zapeo za kickboxing, vidiš da čovjek pita za taekwon klub, a to znaci da ga onda to i zanima, a ne kickboxing |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
|
pa kickboxing je zajednički naziv za nekoliko vrsta sportova bolje da pegla vreću i sparinguje nego da radi forme i ostale gluposti koje oduzimaju dragocjeno vrjeme |
|
|
|
|
|
|
eee hvala vam... i mislim da zelim sto prije u ring... tak da razmisljam za upis na box, ali mogo bi vidjeti taj kickboxing jer stvarno volim nogama udarati hehe
jel znas mozda gdje je to točno... i ko to vodi ili nest.. |
|
|
|
imas "GLADIATOR" na bosutskom tj vijenac Kraljeva Sutjeske u atomskom sklonistu svaki dan od 20,00 sati su im treninzi idi vidi nemoj se uplašiti trenera |
|
|
|
|
|
sale_os Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
BlackxXxDevil je napisao/la ( Pogledaj post): ›
e ovak zanima me jel ima u Osijeku neki taekwon klub ili nest i da se moze upisati!! hvala unaprijed! svki koji nesto znaju molim neka se jave i napisu!
|
ej neznam koja te verzija zanima ali ja ti mogu reci o WTF-u!ako si zainteresiran dodji u dvoranu na jug 2 petak u pola devet navecer.tada je trening |
|
|
|
|
|
|
sale_os je napisao/la: ›
e ovak zanima me jel ima u Osijeku neki taekwon klub ili nest i da se moze upisati!! hvala unaprijed! svki koji nesto znaju molim neka se jave i napisu!
|
ej neznam koja te verzija zanima ali ja ti mogu reci o WTF-u!ako si zainteresiran dodji u dvoranu na jug 2 petak u pola devet navecer.tada je trening
|
koliko ti treniras?? |
|
|
sale_os Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
sale_os je napisao/la: ›
|
ej neznam koja te verzija zanima ali ja ti mogu reci o WTF-u!ako si zainteresiran dodji u dvoranu na jug 2 petak u pola devet navecer.tada je trening
|
koliko ti treniras??
|
oko 10 godina! ako si zainteresiran nazovi me na 0950996207 |
|
|
|
|
|
|
oke al obriši ovaj post jel ne treba svima to broj to ti nije pametno |