Autor |
Poruka |
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
A za kišu, ništa? MisLim, meni kiša ne smeta, aL ono..? |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
Mother Earth je napisao/la: ›
A za kišu, ništa? MisLim, meni kiša ne smeta, aL ono..?
|
Šuti...ne izazivaj vraga |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
neće biti neki prolom oblaka i tsunami da bi se otkazivao fest, a ako malo sipka mislim da nebi trebalo nikom smetati.. |
|
|
|
|
|
maradona Ukupno postova: 47 Spol: Nebitno
|
u koliko sati u subotu počinje? |
|
|
|
|
|
snowblind Ukupno postova: 71 Spol: Nebitno
|
Točnije kada Kiril počinje |
|
_________________ among freaks like me I'm tryin' to survive... |
|
|
|
turbozmaj
Ukupno postova: 11 Spol: Nebitno
|
aj da se više dešava nešto u tom našem osijeku..
ovo pre jebeno zvuči,šeta što nema češće ovakvog programa...e i da pivo bude osiječko za 5 kn u staklenoj ambalaži a ne točeno razrijeđeno vodicom
kao što to obično biva na ovakvim festivalima |
|
|
|
|
|
sh0ba Ukupno postova: 26 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Dubioza kolektiv je morao otkazati večerašnji nastup na "We Love Music" festivalu jer organizatori nisu obezbijedili minimum tehničkih uslova potrebnih za održavanje koncerta
?????? |
|
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
De nemoj me ... |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
sh0ba Ukupno postova: 26 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
piše na njihovoj stranici na facebooku
http://www.facebook.com/home.php?#!/dubioza?ref=ts
Dubioza kolektiv Dubioza kolektiv je morao otkazati večerašnji nastup na "We Love Music" festivalu jer organizatori nisu obezbijedili minimum tehničkih uslova potrebnih za održavanje koncerta.
Dubioza kolektiv Stvarno nam je žao. Prošla svirka u Osijeku je otkazana zbog kiśe, a ova zbog stvarno mizernih tehnickih uslova. Putovali smo 6 sati, stigli na mjesto održavanja festivala i procijenili da nije moguce svirati na improviziranom stageu i istom takvom razglasu. Nimalo ugodno.
Dubioza kolektiv Ljudi koji su platili karte bi se trebali obratiti organizatorima za povrat novca. Ko ipak ode na festival, moci ce se uvjeriti u neuslovnost bine i razglasa.
Dubioza kolektiv Nema potrebe za raspravu. Organizatori su dobili tehnički rider, rekli da je sve OK za opremu, a onda nas nije dočekalo ništa od obećanog. Ako neko misli da je nama bilo ugodno voziti se 6 sati do Osijeka i nazad samo da bi se uvjerili u amaterizam organizatora - neka mu bude. |
|
|
|
|
|
daisy girl Ukupno postova: 19 Spol: Nebitno
|
i šta sada?
nema headlinera danas na rock stage-u? |
|
|
|
|
|
gum099 Ukupno postova: 115 Spol: Nebitno
|
nabijem i vas i vašu organizaciju. ne zna se ni tko će svirati ni kada. jel bi ja sada trebao pogađati da li će svirke početi oko 22-23 kada obično i počinju ili su svirke već gotove. ne mogu svi kampirati u dvorištu. još ovo s dubiozom. jednostavno je sramotno da se na festivalu ovakvog kalibra događaju takve pizd*rije. |
|
|
|
|
|
boris.vuos Ukupno postova: 12 Spol: Nebitno
|
ma kaka dubioza, razglas je bio odličan, a oni su umišljene zvijezde |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
boris.vuos je napisao/la: ›
ma kaka dubioza, razglas je bio odličan, a oni su umišljene zvijezde
|
Ti gluh? ono je katafakingstrofa ispala....u dvorištu vege elektronika i ogroman stage na kojem je u sredini jedan čoek (DJ) a bendovi koji imaju svi preko nekoliko članova sviraju na maloj pozornici dva sa dva koja se klima toliko da su ljudi mislili da će propasti kroz pod...i još kad poskoče malo po tim daskama gubi sse kontakt (strujni)....presramotno.... |
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
dubioza su ispali takvi šupci od ljudi.. došli su do tamo, vidjeli stage i otišli bez da su išta pitali ikoga od organizatora.. smećari obični. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
|
|