Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Vega/Kazamat: Osječko WLM Fest 2010 - Subotnji line-up spasio WLM

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
muvifrik

Ukupno postova: 878
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.06.2010. 12:24 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ako i nisu pitali, ne bih ni ja nakon onakvog stejđa...jebla ih takva organizacija.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Inertia
Ukupno postova: 236
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.06.2010. 12:39 
Naslov:  

Electronic stage izgleda super i velik je (vjerojatno zbog potreba za nastup Dzajkovskog), dok sam iznenađen izgledom stage-a za "alternativce". Stvarno izgleda mizerno.

Očito da odaziv nije u skladu s očekivanjima, i pitanje je jeli odaziv u skladu s realnim stanjem osječkih glava i novčanika.

Mislim da je ovakav festival prevelik zalogaj za Osijek, ipak smo mi mala sredina.

Mother Earth

Ukupno postova: 675
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 18.06.2010. 12:56 
Naslov:  

MisLim da se pokazaLo da je cijena ipak biLa preveLika! Barem znam to po Ljudima koje znam. Jako maLo Ljudi, mi smo dugo vremena biLi gotovo sami (od 21h) na cijeLom tom ogromnom prostoru.
A što se tiče Dubioze, sramota! TotaLno smo se razočaraLi, ako su drugi bendovi mogLi svirat mogLi su i oni, neprofesionaLno totaLno! Antenat je bio odLičan i super su zvučaLi.

Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But...
Inertia
Ukupno postova: 236
Post Postano: 18.06.2010. 13:01 
Naslov:  

Meni nije jasno zašto se ljudi toliko bune na cijenu. Pa za Gibonnijev koncert je ulaznica bila ako se ne varam oko 100kn pa nitko nije prigovarao na visinu ulaznice.

Ako je ulaznica za festival 160kn, to po danu iznosi malo više od 50kn. E sad, slušati Dzajkovoskog za tu cifru i nije baš neki problem.

Doduše, ako se uzme u obzir da su sada ispitni rokovi i da je opća kriza gdje ljudi nemaju novaca, onda i možemo govoriti o visokoj cijeni ulaznice.

Ja samo ne znam koliku su ljudi cijenu očekivali? 100kn za sva tri dana?

Zivi
Ukupno postova: 63
Zabranjen pristup
Post Postano: 18.06.2010. 13:03 
Naslov:  

ja isto nekontam foru za cijenu, ak karta za Kirila u Zagrebu i dalje dode oko 200 kn i to samo za njega, nevidim problem dat paru tu za 3 dana svega i svacega i još njega

maddox_rumble

Ukupno postova: 848
Post Postano: 18.06.2010. 13:35 
Naslov:  

ma ljudi su primitivni

godinama se pljuje kako se u osijeku nema di izac, kako nema dobrih koncerata, kako nitko od boljih bendova, dj-eva ne zeli doc u osijek

i sad se to dogodi - a ljudi pljuju kako im je skupo

kad bi za svaki jaci bend zbrojili koliko bi koštao pojedinacno dosli bi najmanje do cifre od 500kn za ulaz na njihove koncerte, ali ne ljudima je 160 previse

sto se tice dubioza, pjevaju o nepravdi i stanju kakvo je, a ponasaju ko da su bogomdani, jebes takve pjesme i rijeci, ako se ponasas jos gore od toga

meni osobno je bilo super

skpada i antenat odlicni, gramaphonedzie fantasticno, iako cak ne slusam takve stvari

Ukupno postova: 371
Post Postano: 18.06.2010. 14:02 
Naslov:  Re: Vega/Kazamat: Osječko WLM Fest 2010 - Neslavan početak WLM-a

Stage kod kazamata je jednom rijecju smijesan. Bolje da su stavili terasu od nekog obliznjeg kafica. Mislim da su i Dubioza i ostali bendovi jednako zasluzili bolji prostor i kvalitetu zvuka, otkad se takav stage tretira kao manje vrijednijim kao neki sekundarni izvodjaci. Kad je Dubioza svirala u dvoristu vege bilo je vise nego dobro tako da razumijem njihovo razocaranje.

A sto se tice cijene, ne smeta mi cijena za WLM ipak nije lako dovesti nesto kvalitetnije bendove a da bude za djabe no smeta me sto su upakirali i UFO festival koji je bio open air za sve ljude voljne dobre zabave, dodji kad oces odi kad oces, setaj se po travi i briga te. Za UFO mogu reci da se osjeti glad za novcima.

Mother Earth

Ukupno postova: 675
Post Postano: 18.06.2010. 14:03 
Naslov:  

maddox_rumble je napisao/la: ›
sto se tice dubioza, pjevaju o nepravdi i stanju kakvo je, a ponasaju ko da su bogomdani, jebes takve pjesme i rijeci, ako se ponasas jos gore od toga

meni osobno je bilo super

skpada i antenat odlicni, gramaphonedzie fantasticno, iako cak ne slusam takve stvari

potpisujem Very Happy

Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But...
Evil Poodingh

Ukupno postova: 2517
Post Postano: 18.06.2010. 14:05 
Naslov:  

Kod UFOa nije glad za novcima nego potreba, da se plati sve. UFO je prije bio besplatan jer je imao novce od grada i ministarstva kulture, toga više nema Wink

Ukupno postova: 200
Post Postano: 18.06.2010. 14:30 
Naslov:  

kratki pregled electronic stagea od sinoc

Chule

Ukupno postova: 200
Post Postano: 18.06.2010. 14:50 
Naslov:  

vatromet Smile

Ukupno postova: 19
Post Postano: 18.06.2010. 15:49 
Naslov:  

Inertia je napisao/la (Pogledaj post): › Meni nije jasno zašto se ljudi toliko bune na cijenu. Pa za Gibonnijev koncert je ulaznica bila ako se ne varam oko 100kn pa nitko nije prigovarao na visinu ulaznice.

Ako je ulaznica za festival 160kn, to po danu iznosi malo više od 50kn. E sad, slušati Dzajkovoskog za tu cifru i nije baš neki problem.

Doduše, ako se uzme u obzir da su sada ispitni rokovi i da je opća kriza gdje ljudi nemaju novaca, onda i možemo govoriti o visokoj cijeni ulaznice.

koji ti dio nije jasan od toga zašto se ljudi bune za cijenu??
nitko ne kaze da ti artisti ne vrijede toliko , dapače ( SVAKA IM ČAST) ali ako je troškove ovog festivala i njegove glavne izvođače pokrivala osječka pivovara a vjerojatno jesu dobar dio ako ne i najveći, onda je to faking PUNO novaca za ljude u Slavoniji kojima novac puno znaci iz razloga znaju svi kojih ( da podsjetim : opća nebriga ove države za Slavoniju po puno pitanja + raznorazna s... posljednjih dana ) !!!

stoga se iz ove cijene iščitava želja za čistom zaradom organizatora , ništa više.

zato ne pričaj gluposti i ne uspoređuj gibonija (koji je glazbenik za raspon godina od 7 -77 i koji je godinama na hrvatskoj sceni medju top 5) sa WLM..

maddox_rumble

Ukupno postova: 848
Post Postano: 18.06.2010. 16:03 
Naslov:  

daisy girl je napisao/la (Pogledaj post): ›
Inertia je napisao/la (Pogledaj post): › Meni nije jasno zašto se ljudi toliko bune na cijenu. Pa za Gibonnijev koncert je ulaznica bila ako se ne varam oko 100kn pa nitko nije prigovarao na visinu ulaznice.

koji ti dio nije jasan od toga zašto se ljudi bune za cijenu??
nitko ne kaze da ti artisti ne vrijede toliko , dapače ( SVAKA IM ČAST) ali ako je troškove ovog festivala i njegove glavne izvođače pokrivala osječka pivovara a vjerojatno jesu dobar dio ako ne i najveći, onda je to faking PUNO novaca za ljude u Slavoniji kojima novac puno znaci iz razloga znaju svi kojih ( da podsjetim : opća nebriga ove države za Slavoniju po puno pitanja + raznorazna s... posljednjih dana ) !!!

stoga se iz ove cijene iščitava želja za čistom zaradom organizatora , ništa više.

zato ne pričaj gluposti i ne uspoređuj gibonija (koji je glazbenik za raspon godina od 7 -77 i koji je godinama na hrvatskoj sceni medju top 5) sa WLM..

de molim te ne pricaj gluposti

ako je netko htio ic 160kn ustedis za 20 dana

zamisli molim te, ljudi žele zaradit organizirajuci koncerte? nemozes vjerovat, inace ljudi vani organiziraju takve stvari da bi pucanstvo bilo sretno

point je u tome, da je cijena bila i 100kn za tri dana opet bi ljudi pljuvali, opet

i to je tragedija, tragedija i da takvi kao ti, pljuju po organizitarima jer zele zaradit

pa sta onda kupujes kruh time potpomazes pekare da zarade, da ne govodim o pljugama i alkhoolu

kako vas nije samo sramota pljuvat jer su ljudi odlucili nesto organizirat i zaradit

da su rekli da ce biti u minusu, svi biste rekli da su organizatori budale, koji nemaju pojma o biznisu

stvarno, ne treba vam nista dati ni organizirati, poslo bi vas primitivne da odljepljute zvake s trga, a ne da tu gluposti pisete

Stella1989

Ukupno postova: 2929
Post Postano: 18.06.2010. 16:15 
Naslov:  

maddox_rumble je napisao/la: ›
pa sta onda kupujes kruh time potpomazes pekare da zarade, da ne govodim o pljugama i alkhoolu

...

stvarno, ne treba vam nista dati ni organizirati, poslo bi vas primitivne da odljepljute zvake s trga, a ne da tu gluposti pisete

Znaš što?! Krajnje je vrijeme da prestaneš! Organiziraj ti što hoćeš, idi na koncert koji želiš, ali samo nemoj pljuvati po ljudima ako kažu da će taj novac radije utrošiti za nešto što im je 50 puta potrebnije nego kojekakvi koncerti! I ovo za pekare...pa jel ti sebe čuješ?! Ili si toliko zaslijpljen tim svojim koncertima?! Čovječe, ići uspoređivati KRUH koji je osnovna prehrambena namirnica i koji je prijeko potreban za prehranu ljudi i koncerte koji su totalno nebitna sporedna stvar...IZVAN SVAKE JE PAMETI!!

Da svi imaju para, da barem imaju posao, bilao bi drugačije, ali danas kad ljudi jedva spajaju kraj s krajem, ti ideš tako pljuvati po onima koji nemaju ili su pametniji od tebe! Svaka ti čast! Toliko o tome kakva si osoba...

P.S. Moderatori, aj pliz obrišite ono što sam krivo kvotala. Smile

Ukupno postova: 19
Post Postano: 18.06.2010. 16:16 
Naslov:  Re: Vega/Kazamat: Osječko WLM Fest 2010 - Neslavan početak WLM-a

hehe uopće se neću prepirati s tobom, smiješan si totalno i pročitaj što sam napisala još jednom. i nije uopće stvar što netko nešto organizira pa mu kao ekipa sere, dapače, nek je što više događanja bolje nama svima, zar ne?

nek oni zarađuju novac , od novca se zivi ne od ljubavi, to svi znamo, ali nek zarađuju na normalan način i nek odrade kak treba, i nitko im ni A neće reći.

i malo off topica : UFO je primjer gdje se vidi da ljudi odrađuju koliko mogu i umiju,s obzirom na novu postavu,a da od tog mizernog ulaza barem nešt pokriju troškova.. vidjet cemo kak ce proci UFO, a i ostali festivali sto slijede preko ljeta.

Skoči u forum: