Autor |
Poruka |
Nandino
Ukupno postova: 5431 Lokacija: redakcija portala Osijek031.com Spol: Muško
|
Iz povjerljivih izvora doznajemo da se opet otvara Tufna! Međutim, ne na staroj lokaciji, nego u prostorima bivšeg kluba Posh u Tvrđi.
U petak 29. rujna 2006. održat će se svečano otvorenje, koje će biti samo za sretnike s pozivnicama, dok će za ostale željne dobrog provoda Tufna otvoriti svoja vrata već dan poslije, u subotu.
Za one nešto mlađe, Tufna je bio kultni osječki disco klub, jedan od najpopularnijih još do pred kraj prošlog desetljeća.
Nadamo se da će Tufna opet potvrditi svoj kultni status! |
|
|
lega93
Ukupno postova: 18 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
_________________ malo nas je al nas ima , vrti se kao čigra |
|
|
|
esseker
Ukupno postova: 155 Lokacija: Osijek - Land Spol: Muško
|
ja sam čuo da će u bivšem Pošu biti otvoren još jedan u nizu osječkih tj tvrđavskih narodnjačkih klubova iliti birtija pa me ova vijest bar malo umirila jer nakon Coctela, odnedavno i Qa koji us postali narodnjačke meke još jedna takva birtija pretvorila bi nas u zbilja najveće budale na blakanu! "Osijek ne pokoreni grad!" |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Svojevremeno sam i sam zalazio u Tufnu i stvarno je znalo biti dobro! A tek onda oni haburgeri ispred, pa fenomenalna pizza u Fino i friško... |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
zašto čudno? najstariji zanat na svijetu, kako kažu.
zanati za kojih nije bilo mušterija su izumrli, dakle.... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
Za one još mlađe, Tufna nije bila kultni disco klub, već je bila jedini disco klub u kom se tu i tamo mogla vidjeti neka normalna faca... |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
znala sam da ćeš se "očitovati" na temu |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
chobanka
Ukupno postova: 38 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
e jebemti ak će bit tufna ima da puštaju te tufnaste stvari, a ne narodnjake jerbo koliko se sjećam (onoliko koliko sam bila trijezna u to doba jel?!) oni nisu puštali narodnjake beš mi slaninicu al ak "tufna" počne udarat po cajkama ja ću bre protestovat da se preimenuje u TAČKA!!onda će svi da znaju gde se puštaju tačke a gde tufne!! |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
ako se ne varam, u zadnjoj fazi Tufne, one krajem prošlog milenija, tamo su tresle cajke...
Ako se varam neka me netko ispravi... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
[quote="esseker"]
ja sam čuo da će u bivšem Pošu biti otvoren još jedan u nizu osječkih tj tvrđavskih narodnjačkih klubova iliti birtija /quote]
Mislim da sam čula da je vlasnik Tufne isti onaj kopji drži "Patiku". Stoga... Cela Tvrđa ima da igra... |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Mislim da sam čula da je vlasnik Tufne isti onaj kopji drži "Patiku". Stoga... Cela Tvrđa ima da igra...
|
Ja sam na jednom drugom mjestu, ne sjećam se da li newsgrupi ili ovdje, pročitao da su gazda Patike i odnedavno Q-a iste osobe. Svašta ljudi pričaju. Da ti ja kažem da ja držim Old Bridge, jel bi o tome uskoro brujilo po gradu? |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Pravi vlasnik objekta u kojem se nalazi stara Tufna je u zatvoru i on je zadnji otvorio i zatvorio Tufnu prije par godina, tako da čisto sumnjam da će ju on otvoriti u Poshu... |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Ja te ispravljam, nisu tamo cajke tresle nikada.. Bilo je domaćih stvari uvijek ali nikada cajki.. bilo je i izbodenih noževima i bocama i svaki put neki fajt, padanja pod šank, nemogućnosti disanja unutra kao niti prolaska među masom ljudi, trovanja hamburgerima, ali cajki ne.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...eh, ta divna stara vremena... ...najviše se iz Tufne sjećam da je svaki vikend znala biti neka masovna i krvava tučnjava... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
punisher Ukupno postova: 46 Spol: Nebitno
|
[![/quote]
Jao, otvara se kupleraj!!! Jedva čekam! |
|
|
|
|
|