Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Postoji li u Osijeku mjesto gdje bi se moglo naučiti neke osnove borilačkih vještina?
Konkretno, zanima me gdje bi se moglo naučiti i početi s boksom, kick boksom, nešto tehničkih disciplina (judo, jiujitsu)...
Unaprijed se zahvaljujem na informacijama! |
|
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
Ima u policiji ako se ne varam, mislim da se radi o kick boksu... |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
Mislim da nema MMA kluba u gradu.
Ako želiš znati i stand up i parter, onda ti je najbolje otić negdje i naučiti osnove boks/kick box..
onda odeš na brazilski jiu-jitsu.
takvim sam redosljedom ja išao..
klubovi:
http://www.profightstore.com/adresar.aspx
ako ti je cilj isključivo samoobrana i nemaš puno vremena..onda krav maga.
mislim da su počeli neki tečajevi u xxl-u.
ne znam koja je kvaliteta tečajeva tamo, ali je vještina definitivno brutala.
http://www.youtube.com/watch?v=xnZ0sfOiuIM |
|
|
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Imnaš školu borilačkih vještina Champion Gym u Osijeku... Vodi je Huber, a ispod ti se nalazi link na njihov web
http://www.bodyguard-huber.hr/onama_gym.html |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
Pahulja Ukupno postova: 82 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Imas MMA kod Hubera... |
|
_________________ nema boli,nema muke samo udri jodan uke |
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
That's what I said... |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Nisam baš čuo pozitivne kritike za g. Hubera, ali mislim da ću možda prvo otići navratiti provjeriti sam za sebe pa tek onda zaključiti što i kako.
Stvar je u tome da me trenutno zanima sport rekreativno, da pokupim neku tehniku i naučim neke osnovne zahvate. Samo što slobodne borbe nema u OS |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
Sumnjam da ima mma, prije bi rekao da ima odvojene treninge za kick box i jiu jitsu kako je prije i bilo, pa tko hoće ostane poslije kick box-a.
a baš da netko gubi 3-4 sata u danu...niti ima tog vremena, niti je to dobro.
@frost, huber je specifičan lik sa nekim svojim filozofijama.
Tamo je fokus na luđačkom nabijanju snage, manje na tehnici.
zato, ako želiš gubit kile, idi tamo.
ako želiš tehnicirati, ne idi tamo.
simple as that. |
|
|
|
|
|
glory Ukupno postova: 56 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
maniche je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sumnjam da ima mma, prije bi rekao da ima odvojene treninge za kick box i jiu jitsu kako je prije i bilo, pa tko hoće ostane poslije kick box-a.
a baš da netko gubi 3-4 sata u danu...niti ima tog vremena, niti je to dobro.
@frost, huber je specifičan lik sa nekim svojim filozofijama.
Tamo je fokus na luđačkom nabijanju snage, manje na tehnici.
zato, ako želiš gubit kile, idi tamo.
ako želiš tehnicirati, ne idi tamo.
simple as that.
|
više manje točno no, ipak, uz dane gdje imaš pojedino kickbox, jiujitsu i aikido, postoji i ultimate fight, ali nisam siguran u kojim terminima dečki imaju to |
|
|
|
|
|
glory Ukupno postova: 56 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
utorak i četvrtak 19-20 se radi ultimate fight |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
imaš u xxl-u u gundulićevoj tečaj, čak mislim da je namijenjen početnicima. mislim da se radi o kick-boxu ali nisam siguran. valjda se sjetim pogledat pa ti javim ovaj tjedan |
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
glory je napisao/la ( Pogledaj post): ›
utorak i četvrtak 19-20 se radi ultimate fight
|
a ima sad i neke jutarnje termine mislim, ko će ga znat, nisam ni ja bio mjesecima |
|
|
|
|
|
vjivance
Ukupno postova: 160 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
neželiš disciplinu u treniranju i stjecanje pravog znanja onda možeš kod svih ovdje gore narećenih " OS " |
|
_________________ Nemožeš biti gnjevan mladi čovjek, pošto odavno više nisi mlad. |
|
|
|
zorz Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
ako zelis nauciti tehniku kickboxinga idi kod Panjkova, kickboxing klub Gladijator na bosutskom |
|
|
|
|
|
|
|