Autor |
Poruka |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Ej! Pa nema liftova u Westu ;=) |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
joj da, to je bilo nekih dogovora između gaap-a i nekih članica portala ali na nekom drugom topicu........
(a mi ćemo opet završiti kao offtopic) |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...možda ima kakv lift u blizini Westa...;-) |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
ja zivim odma iz coska... paaa... jel.. ako ne budem umoran, i budem slobodan i zainteresiran, i bude dosadan parti, i nestane cuge, i vi budete lijepe mirishljave pametne...
onda ce doci svizac i spremit me na spavanje |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...he-he-he...najvjerojatnije ;-)...a mi ćemo tražiti liftove i dalje... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
mislim da ce se meni biti najteze maskirati u svoj nick
A plan je najbolji ovako, u šaotr na Belfast pa nakon ponoci u West...osim ako u šatoru ne ostavim dušu... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
anakonda
|
...mislim da bi se to dogodilo jednom dobrom postotku članova i ostalih... |
|
|
|
|
anakonda
|
...ne mogu si ni zamisliti obući bilo što s uzorkom zmijske kože .... |
|
|
|
|
Hummin
Ukupno postova: 276 Lokacija: City 17 Spol: Muško
|
|
|
|
anakonda
|
...ma, neeećeeee...samo ti ponesi, nikad ne znaš kada će te Sila napasti... ... |
|
|
|
|
alexia
Ukupno postova: 237 Spol: Žensko
|
eh...sreća pa imam lančić s privjeskom alexia, pa neću imat previše problema s maskiranjem |
|
|
|
|
|
|
|