Autor |
Poruka |
ivona marić Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...a šta sam ja tek čula..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Osječanka1990 Ukupno postova: 60 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
ivona marić je napisao/la: ›
Čula sam da bi Tony trebao doći u Osijek. Da li netko zna nešto više?
|
Da, navodno dolazi 23.12. u dvorište Vege.Više informacija nemam,ali znam da je u Vinkovcima 7.11.u klubu Vanilla.Ulaznice u pretprodaji 100 kn,na dan, 120.
Nadam se da ako bude dolazio u Osijek,da će bit u Zrinjevcu,Vega je mala za Tonija xD |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
Osječanka1990 je napisao/la: ›
|
Da, navodno dolazi 23.12. u dvorište Vege.Više informacija nemam,ali znam da je u Vinkovcima 7.11.u klubu Vanilla.Ulaznice u pretprodaji 100 kn,na dan, 120.
Nadam se da ako bude dolazio u Osijek,da će bit u Zrinjevcu,Vega je mala za Tonija xD
|
u dvorištu Vege? ...al će se svi smrznit ko pi*** |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
|
zeros je napisao/la: ›
|
Nadam se da ako bude dolazio u Osijek,da će bit u Zrinjevcu,Vega je mala za Tonija xD
|
u dvorištu Vege? ...al će se svi smrznit ko pi***
|
zeros je napisao/la: ›
u dvorištu Vege? ...al će se svi smrznit ko pi***
|
Ne, trebao bi biti grijani šator...a ne znam,po meni bi trebalo bit u Zrinjevcu ili čak dvorani Gradski vrt,jer zjapi prazna. Napravljena je i na facebooku grupa podrške da Toni održi koncert u Osijeku.Broji u nepuna 2 dana preko 2500 fanova.I poslana je izravno Toniju.Vidjet ćemo kako će reagirati. :=) |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Napravljena je i na facebooku grupa podrške da Toni održi koncert u Osijeku.Broji u nepuna 2 dana preko 2500 fanova.
|
E ovo ce sigurno upaliti.Jel mozete molim vas,posto ja nisam registriran na tom nekom facebuku,napraviti grupu podrške da Maideni održe koncert u Osijeku.
p.s. Trebam i brojeve na lotu pa ako facebuk moze pomoc kako.
A sto se tice Tonija u Osijeku,nije da ga slusam,niti cu na njegov koncert otici ako bude,ali dobro je da se organizira. |
|
|
|
|
|
|
tux je napisao/la: ›
Napravljena je i na facebooku grupa podrške da Toni održi koncert u Osijeku.Broji u nepuna 2 dana preko 2500 fanova.
|
E ovo ce sigurno upaliti.Jel mozete molim vas,posto ja nisam registriran na tom nekom facebuku,napraviti grupu podrške da Maideni održe koncert u Osijeku.
p.s. Trebam i brojeve na lotu pa ako facebuk moze pomoc kako.
A sto se tice Tonija u Osijeku,nije da ga slusam,niti cu na njegov koncert otici ako bude,ali dobro je da se organizira.
|
To je sarkastičan odgovor? Zašto ne bi upalilo? Mnoge grupe na fejsbuku su bile uspješne,npr.za prosvjede,luku ritza i sl.Vrijedi pokušat, izgubit se ne može ništa. :=) |
|
|
|
|
|
tebra Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
koncert je 22. u novoj dvorani na Jugu |
|
|
|
|
|
|
tebra je napisao/la: ›
koncert je 22. u novoj dvorani na Jugu
|
Kako znaš? Odakle ti informacije? :=) |
|
|
|
|
|
Trolls Ukupno postova: 16 Lokacija: OS Spol: Nebitno
|
svi različite informacije imamo...ja baš jučer čula da je 23.12. al ne u dvorištu vege već u dvorani Gradski vrt...pa ajd sad znaj |
|
|
|
|
|
|
Trolls je napisao/la: ›
svi različite informacije imamo...ja baš jučer čula da je 23.12. al ne u dvorištu vege već u dvorani Gradski vrt...pa ajd sad znaj
|
a isse...hahahah..ja se nadam da će bit uopće..stvarno više ne znam kome vjerovat^^ |
|
|
|
|
|
Trolls Ukupno postova: 16 Lokacija: OS Spol: Nebitno
|
I ja se nadam da će biti ...sad gledam 23.12 je srijeda,pa ne vjerujem da će tad ni biti |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško