Autor |
Poruka |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
pa TK Olimpija ima dvoranu...ali ne znam jel to njima samo za treninge ili mogu doć amateri....mislim...rekreativci...platit i igrat... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
pavijan
Ukupno postova: 413 Lokacija: oblokacija Spol: Muško
|
ja sam igrao prošle zime 2-3 puta na olimpiji na tepihu... cijena je bila nekih 30-40kn i moglo se prijepodne uvijek naći termin... |
|
_________________ lošije je bolje |
|
|
|
pavijan
|
ništa od interesa za turnir neki? |
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
pavijan je napisao/la: ›
ništa od interesa za turnir neki?
|
Može |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
pavijan
|
trauma_os je napisao/la: ›
|
Može
|
pa eto onda nek se ljudi naknadno upisuju samo... zasad nas je dvoje, bilo bi lijepo skupiti 8 ljudi... |
|
|
|
|
bocic
Ukupno postova: 104 Lokacija: Centar Spol: Muško
|
garrincha077 je napisao/la: ›
na drinskoj postoje jos uvije tereni, ali su zapljenjeni i trenutno stoje tamo zapusteni. :-S
|
Točnije, postoje tri terena pod balonom u dvorištu IGH. Što se s njima dogodilo ne znam, ali znam da bi još tri komada pod balonom uvelike rasteretila postojeće kapacitete tijekom zime... |
|
|
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
pavijan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
trauma_os je napisao/la: ›
|
Može
|
pa eto onda nek se ljudi naknadno upisuju samo... zasad nas je dvoje, bilo bi lijepo skupiti 8 ljudi...
|
prijavljujem se! |
|
|
|
|
|
raky Ukupno postova: 23 Spol: Nebitno
|
jel ima neko info o olimpiji, da li amateri mogu pod balon ili ne!? |
|
|
|
|
|
Gogach Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Proljeće se bliži pa da dignemo ovo malo gore...ja nisam iz Osijeka al sam često tamo poslovno i neki dan sam primijetila tablu za tenis terene negdje tamo blizu hotela Osijek (kad se ide Europskom avenijom, il kak se već zove pri vrhu kod centra) pa mi je palo napamet da bi mogla kad zatopli i igrat tenis u Osijeku.
Pa bih trebala pomoć...gdje je najbolje igrati vani, a da postoje i treneri (budući rekoh, nemam s kim igrat jer dolazim povremeno zaključila sam da mi ponovno malo treninga neće škoditi )
Hvala unaprijed |
|
|
|
|
|
Bojo
|
jel se igra? eo ja otvorio sezonu neki dan na bosutskom....do 15 h je 30 kn/sat....napokon sam naučio normalno servirat (tj. mal jače a da pogodim teren) ...keč je u bacanju loptice...udarit ju kad je u silaznoj putanji, a ne na najvišoj točki....ko bi reko |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
trauma_os
|
Bojo je napisao/la: ›
jel se igra? eo ja otvorio sezonu neki dan na bosutskom....do 15 h je 30 kn/sat....napokon sam naučio normalno servirat (tj. mal jače a da pogodim teren) ...keč je u bacanju loptice...udarit ju kad je u silaznoj putanji, a ne na najvišoj točki....ko bi reko
|
Znači otvorili su na Bosutskom.. ja sam na godišnjem i baš sam se spremala otići tmao jedan dan vidjeti jel rade eto sad si mi skratio posao
A što se tiče serviranja |
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Jel se na bosutskom još uvijek mogu posudit njihovi reketi i loptice? |
|
|
|
Bojo
|
e nemam pojma za to...nisam nikad to pitao... |
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
Dosad se moglo, vjerojatno mozes i dalje |
|
|
|
|
|
trauma_os
|
Ja sam prošle sezone pitala i nije se moglo, barem za rekete, a loptice može.. |
|
|
|
|
|
|