Autor |
Poruka |
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja sam od svoje sadasnje djevojke kupio kacu kiselog kupusa na trznici...
Sarma od tog kupusa bila je bozanska i nekoliko dana kasnije shvatio sam da je to zena mog zivota jer jedino zena koja moze takav kupus uzgojit dovoljno je dobra da mi rodi potomke...
|
Too, majstoreee! |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Na forumaškom druzenje na rođendanu Excalibura, no "spetljali" smo se tek 6 mjeseci poslije, i evo ni trepnuli vec 8 mjeseci tu |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Nećete vjerovati ali sad mi je žao što sam ga upoznala!!! Kakav gad!!!U F |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
legica_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nećete vjerovati ali sad mi je žao što sam ga upoznala!!! Kakav gad!!!U F
|
a jbg, ti baš nemas srece... |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
legica_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nećete vjerovati ali sad mi je žao što sam ga upoznala!!! Kakav gad!!!U F
|
a jbg, ti baš nemas srece...
|
nemam ni pameti pa ne kukam |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Lannea Ukupno postova: 9 Spol: Nebitno
|
--- |
Zadnja promjena: Lannea; 10.06.2016. 17:18; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
upoznao sam ju na 1. maju na kopici, lega i ja roštiljali, a drugi tak iz zahebancije mahao ženskama okolo, ona je došla te se zajedno sa sestrom i legicom pridružila, njena sestra me pokušavala zbarit dok je ona ležala pod ljubičastim kišo/suncobranom, nismo ni puno komunicirali al me dodala na fejs i tražila mail pa smo se par dana dopisivali, pozvala me na kavu ja pristao i tako to sve krenulo, evo već 3 mjeseca i 11 dana i još će dugo, vjerujem
hvala legi i njegovom mahanju |
|
|
Mr. Seal
Ukupno postova: 107 Lokacija: DGO Spol: Muško
|
exHOP3on 02.01.2009. je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jednom davno na kolodvoru, imala je bedž benda koji sam ja slušao i tak se sprijateljili i krenuli i nakon nekog vremena prekinuli... Al nje se uvijek s osmijehom sjetim, moja prva ljubav...
drugu sam upoznao preko leginog kuma, friško dovedena iz zga, legi namjenjena al eto, spletom okolnosti nakon godinu prijateljstva mi se zbarili i krenuli, fino to bilo godinu dana, dok nisam otkrio kakva zapravo je...
sad čekam slijedeću...
|
tko čeka taj i dočeka
čestitam i sretno |
|
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
upoznao sam ju na 1. maju na kopici, lega i ja roštiljali, a drugi tak iz zahebancije mahao ženskama okolo, ona je došla te se zajedno sa sestrom i legicom pridružila, njena sestra me pokušavala zbarit dok je ona ležala pod ljubičastim kišo/suncobranom, nismo ni puno komunicirali al me dodala na fejs i tražila mail pa smo se par dana dopisivali, pozvala me na kavu ja pristao i tako to sve krenulo, evo već 3 mjeseca i 11 dana i još će dugo, vjerujem
hvala legi i njegovom mahanju
|
Čestitam i sretno. |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Upoznali smo se u Bastionu, treštao kvalitetan house, i obadvoje kvalitetno nacugani, i eto prošlo 2,5 godine, a još uvijek kvalitetno. |
|
|
|
|
|
water
Ukupno postova: 140 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
eto šta bude kad žena uzme stvar u svoje ruke, hehe..
svaka čast tvojoj curi!
sretno vam bilo |
|
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
Sreli smo se na trgu u tvrđi, pršli jedno drugome, i evo skoro 4 godine sretne veze iza nas |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
exHOP3on je napisao/la: ›
|
Nemoj zaboraviti da koji puta mahnes i ti za legu |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
Moja prica je malo duza, upoznali smo se u BigBenu prije 9 godina zaljubio sam se preko usiju ma ne bi je mijenjao za nista. "Slucajem okolnosti (imala je nekog tenkrea) i sve se raspalo. U medjuvremenu sam lutao trazio, nasao (4.5) godine veze i od ove godine smo prekinuli i ponovno sam uspostavio kontakt sa njom. Nista se nije promijenilo, saznao sam da sam i dalje zaljubljen u nju, cak smo isli skupa na more nakon 2 mjeseca no kako stvari stoje cini mi se da ta ljubav ide u samo jednom pravcu stoga drzite mi palceve ona je ta sto se mene tice ... |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
|
|