Autor |
Poruka |
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol: Muško
|
tamna strana je napisao/la: ›
water je napisao/la: ›
tamna strana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ako im se doticni frajer sviđa...može kopajuci nos zadiviti tu žesku koja ce svršavajuci otrcati do svojih frendica nebili im odmah ispricala kako ju je zbario tip...kopajuci nos...
|
pretjeruješ...
|
i ja bi volio da pretjerujem
|
e lega mora da si neki mračnjak |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
dr. zoidberg je napisao/la: ›
tamna strana je napisao/la: ›
water je napisao/la: ›
ako im se doticni frajer sviđa...može kopajuci nos zadiviti tu žesku koja ce svršavajuci otrcati do svojih frendica nebili im odmah ispricala kako ju je zbario tip...kopajuci nos...
|
pretjeruješ...
|
i ja bi volio da pretjerujem
|
e lega mora da si neki mračnjak
|
Baš zanimljivo da ti misliš da se ženske bare kopajući nos. Jel ti ikad uspjela ta fora? Ikad? |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
zašto izvlačite iz konteksta, nije tu bitan prst u nosu nego ako se nekoj ženskoj sviđa lik poanta je da nije bitna spika za barenje...
i slažem se s time... |
|
|
-nella-
|
exHOP3on je napisao/la: ›
zašto izvlačite iz konteksta, nije tu bitan prst u nosu nego ako se nekoj ženskoj sviđa lik poanta je da nije bitna spika za barenje...
i slažem se s time...
|
Znam što je poanta, ne treba mi objašnjenje, ali malo je pretjerao sa slikovitošću... Slažem se i ja.. Ali ako lik uleti s nekom totalnom glupom forom otpada to što je zgodan. |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
always ready je napisao/la: ›
exHOP3on je napisao/la: ›
i slažem se s time...
|
Znam što je poanta, ne treba mi objašnjenje, ali malo je pretjerao sa slikovitošću... Slažem se i ja.. Ali ako lik uleti s nekom totalnom glupom forom otpada to što je zgodan.
|
Nisam baš siguran da odma otpada s glupom forom,ali ako je idijot kad tad ce otpast. |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
pih digli ste frku oko posta koji je ziva istina... a sto je i najtuznije, ne mora se ni curi tolko svidati, al bitno je da je popularan... |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
nisam ni ocekivao da ce se žemske složiti s onim što sam napisao..al vidim da decki kuže o cemu pricam....
sorry žemske...al stvarno padate na najvece gluposti....samo zato što prvo gledate vizualno a tek onda tko je zapravo kakav...i onda kad vas lik iskoristi i odjebe...onda su opet muški krivi jer su kreteni |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
-nella-
|
nisam ni ocekivao da ce se žemske složiti s onim što sam napisao..al vidim da decki kuže o cemu pricam....
sorry žemske...al stvarno padate na najvece gluposti....samo zato što prvo gledate vizualno a tek onda tko je zapravo kakav...i onda kad vas lik iskoristi i odjebe...onda su opet muški krivi jer su kreteni
|
Ženske, ne žemske.
A vi muškarci gledate na ženi dobrotu, intelekt i duhovnost. |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
sorry žemske...al stvarno padate na najvece gluposti....samo zato što prvo gledate vizualno a tek onda tko je zapravo kakav...i onda kad vas lik iskoristi i odjebe...onda su opet muški krivi jer su kreteni
|
Ženske, ne žemske.
A vi muškarci gledate na ženi dobrotu, intelekt i duhovnost.
|
I vjersko opredjeljenje |
|
|
|
|
|
-nella-
|
tux je napisao/la: ›
|
Ženske, ne žemske.
|
I vjersko opredjeljenje
|
|
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
|
Ženske, ne žemske.
|
doza zajebancije nikome ne škodi...a kome fali..neka si ode kupiti jedno 3 kg...ima na autopiji jeftino |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
... ma pusti ih, sad su sve fine... a kao nikada kad su bile s deckom nisu dozivile da je on prednuo i ostale su s njim u vezi, a kad bi ja to ucinio pored nje ispao bi najveca svinja i prljava stoka :/ |
|
|
|
|
|
-nella-
|
PsychoSoldier je napisao/la ( Pogledaj post): ›
... ma pusti ih, sad su sve fine... a kao nikada kad su bile s deckom nisu dozivile da je on prednuo i ostale su s njim u vezi, a kad bi ja to ucinio pored nje ispao bi najveca svinja i prljava stoka :/
|
Šta si ti zabrijao...? Očito si ti samo na neke "fine" cure naletio, nisi naletio na neku normalnu koja te ne bi odjebala zato jer si prdnuo.,heheheh |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
always ready je napisao/la ( Pogledaj post): ›
... ma pusti ih, sad su sve fine... a kao nikada kad su bile s deckom nisu dozivile da je on prednuo i ostale su s njim u vezi, a kad bi ja to ucinio pored nje ispao bi najveca svinja i prljava stoka :/
|
Šta si ti zabrijao...? Očito si ti samo na neke "fine" cure naletio, nisi naletio na neku normalnu koja te ne bi odjebala zato jer si prdnuo.,heheheh
|
Da da da, ej Psycho laže te, kad bi prduo u njenom prisustvu, odmah bi te odjebala i dobio bi crveni karton na osijek031.com |
|
|
|
|
|
-nella-
|
mali_ivica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
always ready je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Šta si ti zabrijao...? Očito si ti samo na neke "fine" cure naletio, nisi naletio na neku normalnu koja te ne bi odjebala zato jer si prdnuo.,heheheh
|
Da da da, ej Psycho laže te, kad bi prduo u njenom prisustvu, odmah bi te odjebala i dobio bi crveni karton na osijek031.com
|
Ne poznajemo se, nisam ja od tih prefinih cura koje ne prde, ne seru i ne podriguju, ja sam čovjek kao i svi drugi. |
|
|
|
|
|
|
|