Autor |
Poruka |
Hummin
Ukupno postova: 276 Lokacija: City 17 Spol: Muško
|
Farscape, e vidiš čuo sam za tu seriju ali ju nisam imao prilike pogledati...
A SCI-FI channel mi je kodiran na satelitu tak da ništ od tih serija nemogu pratiti kak spada ovisan sam o HRT-u kao i većina populacije u ovoj državi ili eventualno ako se zalomi neki rip na divixu...
čudi me kako u videotekama nedobivaju DVD-e sa tim serijama... |
|
_________________ |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Hummin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A SCI-FI channel mi je kodiran na satelitu tak da ništ od tih serija nemogu pratiti kak spada ovisan sam o HRT-u kao i većina populacije u ovoj državi ili eventualno ako se zalomi neki rip na divixu...
čudi me kako u videotekama nedobivaju DVD-e sa tim serijama...
|
Dvije riječi: P2P te DivX Ako oćeš nešt kvalitetno gledati, naravno da nećeš gledati na HRT Ako te zanima FS, možemo se dogovoriti |
|
|
|
|
|
Hummin
|
allein je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Hummin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Dvije riječi: P2P te DivX Ako oćeš nešt kvalitetno gledati, naravno da nećeš gledati na HRT Ako te zanima FS, možemo se dogovoriti
|
Naravno može, ako imaš i ST:TNG nebi bilo na odmet.. |
|
|
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
hm...nisam čitao topic, ali cjelokupne serije st zauzimaju 32 dvda. mentalno se spremam za prepržavanje....
filmovi su, srećom, samo na 9 |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
allein
|
puki je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hm...nisam čitao topic, ali cjelokupne serije st zauzimaju 32 dvda. mentalno se spremam za prepržavanje....
|
da moram tako nešto raditi, reagirao bih kao lik na tvom avataru
Hummin, javi se na private! |
|
|
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
hehehe...ne brini, imao sam do sada pripreme - montipajton 11 dvd-a, burazovi trejdovi - redom do više od 10...u komadu.
ovo će biti moj ispit muškosti, bla-bla..hehehe |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Hummin je napisao/la: ›
|
Al zato imaju Prijatelje i Kućanice.. blah.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Loona je napisao/la: ›
|
Al zato imaju Prijatelje i Kućanice.. blah..
|
ŠTA?! IMAJU KUĆANICE?! odoh ja do videoteke... |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Na konja i po gasu!! |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
allein
|
U Crossu imaju i prvu sezonu Losta |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
Hummin
|
Loona je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Al zato imaju Prijatelje i Kućanice.. blah..
|
|
|
|
|
|
|
Klas
Ukupno postova: 46 Lokacija: 031 Spol: Muško
|
Oooo... Ovo je moja omiljena tema pa ću se skromnim prilogom uključiti...
No, zanimljivo mi je što ima samo nekoliko riječi o zadnjem ST uratku.. Enterprise-u.. Bio sam skeptičan kad je najavljivan Enterprise i cijeli koncept vraćanja u prošlost 150 godina u primitivniju tehnologiju nije mi se svidio.. Ali kao svaki pravi zaljubljenik, pogledao sam .. I oduševio... Šteta što je ukinuta... Zakon mi je (osim mnogih zakon stvari ) bio Archerov ne baš pacifistički pristup situaciji.. Kad je već u prvoj epizodi htio odalamiti šamarčinu romulanki.. Zamislite Picarda da nekog mazne.. Ono.. Ili Janeway-icu.. Njoj rasture pola broda, ona još trabunja o diplomaciji... Ma kakva diplomacija.. Pični im salvu fotonskih torepeda...
Janeway out.... |
|
|
|
|
|
Hummin
|
Klas je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Oooo... Ovo je moja omiljena tema pa ću se skromnim prilogom uključiti...
No, zanimljivo mi je što ima samo nekoliko riječi o zadnjem ST uratku.. Enterprise-u.. Bio sam skeptičan kad je najavljivan Enterprise i cijeli koncept vraćanja u prošlost 150 godina u primitivniju tehnologiju nije mi se svidio.. Ali kao svaki pravi zaljubljenik, pogledao sam .. I oduševio... Šteta što je ukinuta... Zakon mi je (osim mnogih zakon stvari ) bio Archerov ne baš pacifistički pristup situaciji.. Kad je već u prvoj epizodi htio odalamiti šamarčinu romulanki.. Zamislite Picarda da nekog mazne.. Ono.. Ili Janeway-icu.. Njoj rasture pola broda, ona još trabunja o diplomaciji... Ma kakva diplomacija.. Pični im salvu fotonskih torepeda...
Janeway out....
|
Pa gledaj Archerocv ne pasifistički stav prikazije i vrijeme u kojem se nalazi...zar ne..
Nego meni je jedino smetala uvodna špica koja nije baš Star Trek...No što se koncepta serije tiće ja sam baš ok s tim, iako znaš ono...Fali Borg i još pokoja rasa koja se čini neizostavnom iz serija Star Treka. Vjerujem da i nije bilo jednostavno napraviti koncep za seriju koja je trebala predstavljati početak nečeg " naprednog " ....ista stva sa Star Wars filmovima... |
|
|
|
|
|
Klas
Ukupno postova: 46 Lokacija: 031 Spol: Muško
|
Jasno.. to vrijeme je bliže našemu.. kad se stvari rješavaju šakačkim obračunima na šanku birtije uz pivo... A osim toga.. tamo su svi imali sexualne aluzije prema T-Pol (uključujući vjerojatno i mene, ali ako to spomeneš u javnosti, opovrgnut ću ). Primjerice onda kad su se gušili u shuttle-u i raspravljali o njezinoj guzi... Nezamislivo razglabati o nečijoj guzi u recimo Next generation ili Voyageru.. Pri tome isključujem Parisa i Kim-a....
Beam me up Scotty |
|
|
|
|
|
Hummin
|
Klas je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jasno.. to vrijeme je bliže našemu.. kad se stvari rješavaju šakačkim obračunima na šanku birtije uz pivo... A osim toga.. tamo su svi imali sexualne aluzije prema T-Pol (uključujući vjerojatno i mene, ali ako to spomeneš u javnosti, opovrgnut ću ). Primjerice onda kad su se gušili u shuttle-u i raspravljali o njezinoj guzi... Nezamislivo razglabati o nečijoj guzi u recimo Next generation ili Voyageru.. Pri tome isključujem Parisa i Kim-a....
Beam me up Scotty
|
Eh da to ne raspravljanje o nečijoj guzicu u TNG ili Voyageru je posljedica velikog utjecaja Vulkanaca na Federaciju, u Enterprise-u je taj utjecaj još zanemariv, pa je moguće raspravljati čak i o samim Vulkanskim guzicama |
|
|
|
|
|
|
|