Autor |
Poruka |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
Ajkula je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Otidji u Q klub, to ti je skracenica za Queer klub, stani za sank i uhvati prvog tipa za dupe, sigurno ces se super provesti, cak vjerujem bolje negu u Zagrebu.
|
po europi imaš lanac tih klubova...znači Q klub i to je za homiće.
Sjećam se kad se tek otvorio kod nas, puno ljudi je bilo zbunjeno |
|
|
|
|
|
tranquilize Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
odi do uskoka u tvrdji , sve je puno urbanih i cool likova a siguran si i od baba iz tufne |
|
|
|
|
|
d_grassa
Ukupno postova: 239 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ma joj koji su ovo šitovi kao ,,zanima me jel se situacija popravila u Osijeku,jel se otvorio neki gay klub"...Mi smo prefini za gej klub,ali kao što rekoh-previše se izdvajate sa tim svojim sranjima sa ukusom,zato i dobijete pepeljarom na priedu...zašto jednostavno ne budete normalni kao i svi mi,a čovječe...I ja bi metal klub u Osijeku pa ga nema. |
|
|
|
|
|
d_grassa
Ukupno postova: 239 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Malo je rano,htjedoh napisati "preseljački" smo za gej klub hahahahaha. |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
čovjek kad se poželi sexa se raspita za kakav bordel što mislim da i ovaj momak pokušava samo što je pogriješio forum |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
markozg Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
evo ljudi da se i ja konačno javim..
ne mislim da su žene odvratne i sl. ... ne, nikako! ja volim žene, i druzimse sa ženama i ne mogu zamisliti ivot bez svojih frendica. i nusu sve lijepe i zgodne ima i debelih i svakojakih i sve su mi drage, duhovite i obozavam ih.
rekao sam da su zene u tufni "babe" i malo sam generalizirao, no vecina njih mi djeluje malo kao da su došle tamo naci nekoga i sam vrebaju. i u tom nema nista loše, no vecina ih je starija i djeluju malo očajno..kao da se ne zabavljaju, vec zele se udat.
bio sam u osk nedavno na 3 dana i bio sam u bastionu i mogu vam reći da sam tamo vidio više pedera, nego u bilo kojem gay bircu u zg. divni su ovi osječki. bas su mi nedostajali. jesu oni i dalje sa svojim "curama" i hodaju s njima ruku po ruku ili su sa "frendovima" no gay su ono piše ima na čelu. moj gaydar nikada ne vara i jako dobro ih je opazio. rekao bih da je oko 70tak% muške populacije tamo bilo gay ili bi. a bilo je te subote fakat puno.
i ne govorite mi da ne volim osijek. ja volim osijek i učinio sam za ovaj grad puno vise nego vi svi skupa. organiziram neke događaje u osijeku koji promovira osijek na više nivoa, tako da mi nemate pravo prigovarati
nisam imao prilike nigdje više izaći osim koliko sam skuzio u onom prekrasnom prostoru Q kluba i dalje pustaju cajke. tuzno |
|
|
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
jel mozes pomocu tog gaydara, iliti radara locirat i mine u minskom polju? Ako da,pa daj miško da te iskoristimo,učini nesto za drzavu,idi razminiravaj...a kasnije ako prezivis kolektivno cemo te nagradit sa 25 po turu |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
mali od čače je napisao/la: ›
jel mozes pomocu tog gaydara, iliti radara locirat i mine u minskom polju? Ako da,pa daj miško da te iskoristimo,učini nesto za drzavu,idi razminiravaj...a kasnije ako prezivis kolektivno cemo te nagradit sa 25 po turu
|
Mislim da taj njegov radar otkriva samo "mine" u zadnjem djelu muških gaća |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
markozg je napisao/la ( Pogledaj post): ›
bio sam u osk nedavno na 3 dana i bio sam u bastionu i mogu vam reći da sam tamo vidio više pedera, nego u bilo kojem gay bircu u zg. divni su ovi osječki. bas su mi nedostajali. jesu oni i dalje sa svojim "curama" i hodaju s njima ruku po ruku ili su sa "frendovima" no gay su ono piše ima na čelu. moj gaydar nikada ne vara i jako dobro ih je opazio. rekao bih da je oko 70tak% muške populacije tamo bilo gay ili bi. a bilo je te subote fakat puno.
|
biće da ti se pokvario gaydar |
|
|
|
|
Mladjo je napisao/la: ›
markozg je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
biće da ti se pokvario gaydar
|
bit ce da je on popio više gaybi našeg domaćeg crnog...pa mu radar prošviko |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Ma daj markozg ti sereš naveliko. 70% dečki u bastionu gay? Pih, ne radi tebi taj tvoj gaydar. |
|
|
|
|
|
Ajkula
Ukupno postova: 217 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
Ma nikako ne moze biti 70% pedera, evo poslusaj sta o tome kaze dva ponajveca strucnjaka u tom podrucju...Spajki legendo RIP
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4bgrin63-wc&feature=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6KsuOv93T9Y[/youtube] |
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
Hahaha..mozda decki u bastionu ne vole decke,al definitivno ih je 70% gayasto:D
Solariji,kremice,depilacije,uske kosuljice,tona gela,previse parfema...da da,o muskima pricam. |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
maniche je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Solariji,kremice,depilacije,uske kosuljice,tona gela,previse parfema...da da,o muskima pricam.
|
a šta treba odmah iz rudnika takav van? dobro aj solariji,kremice...o tom neću....al ne vidim ništa loše u tome ako se lik sredi za subotnju večer i namiriše se.... |
|
|
|
|
|
|
maniche je napisao/la: ›
Solariji,kremice,depilacije,uske kosuljice,tona gela,previse parfema...da da,o muskima pricam.
|
a zasto ti to gledas,zagledas,i primjetis ha? aj da si za curke naveo,ali sve si primjetio za dečkiće ccc,e maniče manijače da nisi i ti u tih 70% nhf |
|
|
|
|
|
|
|