Autor |
Poruka |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Kako i sam naslov kaže, zanimaju me vaša mišljenja i iskustva vezano za istovremeno telefoniranje (uključuje i sms) i upravljanje motornim vozilom. Ja osobno nisam naročito discipliniran po tom pitanju. Možda stoga što sam do sada imao sreće i nisu me ni jednom klepili plavci i opalili po džepu. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
mrzim kad vidim kako neki voze....i telefoniraju...pomislim...kakvi kreteni iliti kretenuše.....a onda meni zazvoni mob i naravno javim se |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Koristim, ali "handsfree" tako da ne znam što bi bio točan odgovor u anketi. |
|
|
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
ih,svaki dan skoro al kad trebam zvat,ili sms,obicno uvijek ciljam na to da obavim kad stojim na semaforu ili tako nesto,da nije bas u klasicnoj voznji ..eto ne krsim bas jako a ak me netko nazove, a pritom je jos i netko dosadan,redovno bude: alo,šta oš,ne mogu pričat,vozim,bok! |
Zadnja promjena: mali od čače; 25.08.2010. 0:32; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
handsfree a kad vidim nekog da vozi i još telefonira i jede burek, kopa nos i rješava križaljku a tehnički ne može radit tih 100 stvari dođe mi da mu zaustavim ta kola koja ionako vozi 30 na sat jer ne može drugačije i zube mu/joj povadim klešćima |
|
|
|
|
|
Tristia
Ukupno postova: 124 Spol: Žensko
|
Pa u principu ne, kad sam na motoru obično i ne skužim da je mob zvonio, a u autu razgovor bude najčešće kratak "Vozim, nazovem te" ili "Reci brzo".
SMS pročitam ali ne pišem dok vozim.
Koliko puta mi se dogodilo da gledam ovog ispred sebe i mislim se koji mu je, pa kad ga obiđem vidim da je na mobitelu. jako se skuži kad netko radi nešto drugo za vrijeme vožnje a ne da samo vozi. |
|
|
|
|
|
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol: Muško
|
ne parakticiram, opasno je...može se desit svašta..javim se naknadno |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
handsfree i kažem "nazovi za 20 minuta, vozim" |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
a šta ću, telefoniram, posao traži to od mene jbg.... sms nikada nepišem i to odgovaram kad stignem na određište |
|
|
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Nema ni ništa gore nego vidjeti nekog čobana ili čobanku dok vozi bilo koje prevozno sredstvo, mislim ono takve bi odmah na stolicu i smrt, pa ona koristi mobitel i vožnju... |
|
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ... |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
simo031 je napisao/la: ›
Možda stoga što sam do sada imao sreće i nisu me ni jednom klepili plavci i opalili po džepu.
|
u ovom gradu ti se to ne može dogoditi s obzirom koliko ljudi vozi i telefonira |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
hyppolita je napisao/la: ›
Nema ni ništa gore nego vidjeti nekog čobana ili čobanku dok vozi bilo koje prevozno sredstvo, mislim ono takve bi odmah na stolicu i smrt, pa ona koristi mobitel i vožnju...
|
pa čovječe, ako bi ti zbog telefoniranja za vrijeme vožnje dala nekome smrtnu kaznu, po tvom bi onda cijela hrvatska ostala na cca 100,000 stanovnika... kakve bi tek kazne provela na nekim drugim prekršajima... o.O
btw. prakticiram, ne toliko često, al javim se kada me netko zove, eventualno ja nazovem ako baš trebam i to je to... sms-ove pročitam na semaforu... |
|
|
|
|
|