Autor |
Poruka |
Vinkovčanka Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
Jučer sam oko 17 h parkirala kod pješačkog mosta u Osijeku i prošetala s djecom do zoološkog, putem sam napisala poruku za plaćanje parkinga, ali sam očito prerano zaklopila mob jer kad sam se sat vremena kasnije sjetila da nisam dobila povratnu poruku, pogledam u mob, a poruka spremljena u pripremu Odmah sam ju poslala, al bilo je kasno, našla sam na autu dnevnu kartu za parkiranje - 59 kn. Ok, sama sam si kriva. Odjurimo do kina, stignemo u zadnji tren, tako da nisam više imala vremena da odvezem auto na parkiralište Esseker centra, nego sam parkirala u uličici između dva kina (Šetalište P. Preradovića), mislila sam - ionako ću im platiti tu dnevnu kartu. Kad ono, pri izlasku iz kina, zateknem ja drugu dnevnu kartu, ovaj put na 72 kune!
Molim savjet - što biste učinili na mom mjestu? |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
otisao bi u elektromodul, i lijepo, pristojno, skruseno zamolio da mi oproste jer mi je to prvi puta ... i oni u 99% slucajeva oproste |
|
|
|
|
|
Mr. Seal
Ukupno postova: 107 Lokacija: DGO Spol: Muško
|
Ako ti je prvi puta u ovoj godini, najvjerojatnije će ti oprostiti ovu prvu kartu(59kn), a vjerojatno ćeš morati platiti ovu drugu(72kn).
Tvoj problem je što si pomiješala zone (ali npr. da si prvo dobila tu kartu od 72kn onda bi bila mirna xD) |
|
|
|
|
|
|
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
otisao bi u elektromodul, i lijepo, pristojno, skruseno zamolio da mi oproste jer mi je to prvi puta ... i oni u 99% slucajeva oproste
|
Prvi put mi je, da, ali ja sam iz VK, nisam iz Osijeka, inače bih pribjegla dekolteu i tužnom treptanju dugih trepavica Osim ako teta radi na šalteru, onda ništa ni od toga
Znači, znaju oni i oprostiti ponekad? Probat ću nazvat.... |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Vinkovčanka je napisao/la: ›
otisao bi u elektromodul, i lijepo, pristojno, skruseno zamolio da mi oproste jer mi je to prvi puta ... i oni u 99% slucajeva oproste
|
Prvi put mi je, da, ali ja sam iz VK, nisam iz Osijeka, inače bih pribjegla dekolteu i tužnom treptanju dugih trepavica Osim ako teta radi na šalteru, onda ništa ni od toga
Znači, znaju oni i oprostiti ponekad? Probat ću nazvat....
|
Nazivanje nije opcija, moraš otići osobno inače ništa od oprosta. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Mr. Seal
Ukupno postova: 107 Lokacija: DGO Spol: Muško
|
simo031 je napisao/la: ›
Nazivanje nije opcija, moraš otići osobno inače ništa od oprosta.
|
Exactly. (i vrlo vjerojatno će ti biti teta za šalterom ) |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Vinkovčanka je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Znači, znaju oni i oprostiti ponekad? Probat ću nazvat....
|
radi 'teta' ... dekolte nije opcija.
imas tamo parkirni automat i ubacis 6 kn 'kazne'.
zapamti da teta svaki dan radi sa hrpom zivcanih ljudi ... samo budi ljubazna, objasni joj sve kako si tu nama objasnila ... i platit ces 6 kn |
|
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
E baš sam danas bila tamo, naravno platiti kaznu za parking i bio je neki mlađi čiko tamo ( cca. 30tak godina.. ), pa sretno ti bilo |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
|
Nazvala sam, bio je čiko, rekao da platim onu manju dnevnu kartu, a veću će stornirati. Riješeno!
Hvala vam svima! |
|
|
|
|
|
|
|