Autor |
Poruka |
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
centurion je napisao/la: ›
Kloppo je napisao/la: ›
Grad zaista smrdi, a odakle dolazi taj smrad neka ispitaju odgovorne službe. Ovih dana dolazi i smrad od Šećerane, prije nekoliko dana je bilo na području Zelenog polja nemoguće izaći van iz kuće, nisi mogao otvoriti prozor od tog smrada. Što oni bacaju u tu peć? Od nekad grada za ugled drugima postali smo grad kojeg prate samo loše vijesti. A obzirom tko je na vlasti nije ni čudo. Pa ljudi, daj više izaberite prave i sposobne ljude na čelo ovog našeg grada.
|
pa koga jebemu?
|
Upravu vodovoda ! |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
Caleb
Ukupno postova: 238 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Smrad dolazi od okolnih farmi jer neka je spojena na gradsku kanalizaciju.. osobno sam se uvjerio da smrad dolazi iz kanalizacije kad sam sjeo na trg i 2m od mene je bio otvor od kanalizacije.. |
|
_________________ Ako si bogat zavide ti, ako si siromašan smiju ti se; zato budi nevidljiv! |
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
|
|
|
lingvist Ukupno postova: 353 Lokacija: Osijek - Bosutsko Spol: Muško
|
Da, na Bosutskom ne smrdi. Ali s obzirom da mi je nos danima začepljen od alergije, možda me to spašava... |
|
|
|
|
|
Puddock
Ukupno postova: 62 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Dajte, pa zar niste shvatili da je Osijek grad slucaj.. Pa to je normala za tako sta.. I inace, tako uvijek bude, ako odem na more, sve mi je nekako svjeze, cisto, fino. Kako se vracam kuci u Os, tako nekako oko Đakova krene taj smrad ustajalosti i uff.. Odvratno. |
|
|
|
|
|
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol: Nebitno
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
oftopik je napisao/la: ›
veeeeeliko selo (veselo)
|
Mala tužna palanka ... |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Mikro
Ukupno postova: 500 Lokacija: Osijek VBK Spol: Muško
|
Prvo treba krenuti od ovih silnih kontejnera koji su po gradu,koje rijetki peru redovno da nebi vonjali!A ne kenjat o Osijeku da je nekakva palanka,veliko selo itd!U kanalizaciju treba ubaciti ove što samo kontriraju pa neka oni riješavaju problem smrada! |
|
|
|
|
|
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol: Nebitno
|
Mikro je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Prvo treba krenuti od ovih silnih kontejnera koji su po gradu,koje rijetki peru redovno da nebi vonjali!A ne kenjat o Osijeku da je nekakva palanka,veliko selo itd!U kanalizaciju treba ubaciti ove što samo kontriraju pa neka oni riješavaju problem smrada!
|
e ti kontejneri stvarno hebeno smrde...a vezano uz to...
pa neg šta je osijek neg veliko selo? da tu živi bar upola civiliziraniji (recimo građanstveniji) ljudi odma bi i grad manje smrduckao ... ili su ti seljani svi preveliki građani pa neće prat te kontejnere da ne bi zaprljali svoje građanske ruke... |
|
|
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Pred čim su naši komunalci, uopće, moćni? |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Pa komunalci su trenutno zauzeti ambrozijom |
|
|
|
|
|
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
selo moje lepse od pariza
lepo iz daleka a jos lepse iz bliza
hahh a u gpp i dalje ulaze smradovi. skupa voda |
|
_________________ Potpis |
|
|
|
praskaton Ukupno postova: 40 Spol: Nebitno
|
osijek je obična mala farma u kojoj obitavaju stoka sitnoga zuba,možda je miris odatle.nema ništa ružnije od stoke sitnoga zuba.
zato put pod noge i preselimo se na vrleti ponosne nam ercegovine poglavito napučimo prostore gruda. |
|
|
|
|
|
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Tražite uzrok na krivom mjestu. Epicentar je u poglavarstvu. |
|
|
|
|
|
chosen
Ukupno postova: 587 Spol: Nebitno
|
evo baš sad (30.08.2010 02:50h) grad toliko smrdi da ovo nije podnošljivo..soba mi smrdi po stoki jel su mi prozori otvoreni...a kako sam se šetao prema sjenjaku povraćalo mi se od smrada.... stvarno smo selendra obična.... |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
|
|