Autor |
Poruka |
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
jooj opet ta vaša sranja . . . .
al da kažem na temu: nema sporazumnog prekida! uvijek netko prekine prvi.. to se samo mogu međusobno dogovoriti, kao ajmo reć da smo sporazumno prekinuli da se ne brukam kod frendova... i nema prijateljstava sa bivšima.. prosto nemoguće. |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
always ready je napisao/la: ›
al da kažem na temu: nema sporazumnog prekida!
|
Touche.
Osim ovog dijela "prijateljstvo s bivšima". |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
-nella-
|
@frost možda kod tebe to pali, kod mene nikad. MIslim, to prijateljstvo s bivšom/bivšim. Uvijek postoje neki skriveni interesi... |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
always ready je napisao/la: ›
i nema prijateljstava sa bivšima.. prosto nemoguće.
|
vjeruj da ima.vrijeme liječi sve i sa vremenom ti to toliko ne znač i iviše nikome ništa ne zamjeraš...osobito to vrijedi kad si u mlađim godinama...sve je to dio odrastanja i sazrijevanja.ja sa svim bivšima bez problema komuniciram bez ikakvih aluzijan aono št oje bilo među nama.može se... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
-nella-
|
Svaka čast ako može, ja sam ili jako ružno okončala neku vezu pa to ne dolazi u obzir, ili sam probala s tim prijateljstvom pa sam se razočarala. Valjda nije kod svih situacija ista. |
|
|
|
|
|
makijato Ukupno postova: 82 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
dakle, to NE POSTOJI! Uvijek jedna strana odluci prekiniti, a onda druga ili poludi pa bude gadno ili kaze "ako ti tako hoces". Skavako ovo "ako ti tako hoces" ne podrazumjeva sporazum..bar ne meni |
|
_________________ Svi imaju pravo na moje mišljenje |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Sporazumni razlaz postoji, no za to treba puno zrelosti i životnog iskustva. Obično su osobe sa manje životnog iskustva, suviše temperamentne i pre ponosne da si priznaju da veza nije dovoljno kvalitetna, te je u takvim situacijama jako teško očekivati sporazumni raskid. No svako pravilo ima svoje izuzetke, pa je tako vjerojatno i u ovom slučaju. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
-nella-
|
simo031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sporazumni razlaz postoji, no za to treba puno zrelosti i životnog iskustva. Obično su osobe sa manje životnog iskustva, suviše temperamentne i pre ponosne da si priznaju da veza nije dovoljno kvalitetna, te je u takvim situacijama jako teško očekivati sporazumni raskid. No svako pravilo ima svoje izuzetke, pa je tako vjerojatno i u ovom slučaju.
|
Dobro, možda... Ja sam ipak malo mlađa, i imala sam 18g kad sam zadnji put prekidala s nekime.. ali znam za primjere mnogih drugih ljudi koji su zreliji, pa ne postoji prijateljstvo s bivšim partnerima, i nema sporazumnih prekida, čak i ako oboje znaju da veza ne valja, uvijek je jedan od partnera taj koji će preuzeti inicijativu i prekinuti. Opet nije sporazumno. |
|
|
|
|
|
|
I agree..a nisam mlada |
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
Uvijek kad je riječ o takvim prekidima sjetim se one od Hladnog piva " kako ćemo samo postati nešto što nikada nismo bili " |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
|
pa navrati na kavu ili ... |
|
|
|