Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Interesantno je kolika je ta ljubav Drage Hedla i HDSSB-a. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
interesantno koliko su ljudi jebeno slijepi pored zdravih očiju |
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
interesantno koliko su ljudi jebeno slijepi pored zdravih očiju
|
interesanto je i da im raste postotak glasaca u anketama svakim njegovim novim tekstom. pada hdzu a raste hdssb
nekad pomislim da Hedl radi za njih |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
ne treba meni drago hedl da mi kaže nešto što već znam. |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Oni su strašno aktivni,za razliku od ostalih stranaka u Slavoniji, tako da uopće nemaju sebi doraslu konkurenciju. To je srž stvari u Slavoniji.
Problem nije hdssb, već luzerska opozicija. |
|
|
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
HDSSB pored svega ovoga ima još jednu hranljivu podlogu za svoje metastaziranje: nepopularnost HDZ-a. Svjesni su ljudi da su svi oni odbjegli iz te stranke, ali čini mi se da im je baš zanimljivo gledati tu galeriju ridikula kako se sprda s institucijama države u kojima glasači vide samo jedno: HDZ. Odbjegla gerila samo je pokazala pravo lice starih HDZ-ovaca kojima nije bilo teško urotiti se i sa samim sotonom u svojim stranačkim prljavim rabotama tijekom 90-tih. Da je riječ o kakvom kazališnom komadu - bila bi dobra komedija, ali ovo je tragikomika slavonske realnosti... Jer između pljuvačine starih lovarnih stranačkih drugova stoji običan čovjek i iz svog džepa plaća račune njihove pijanke. |
|
|
|
|
|
Chavez Ukupno postova: 18 Spol: Nebitno
|
centurion je napisao/la: ›
|
interesanto je i da im raste postotak glasaca u anketama svakim njegovim novim tekstom. pada hdzu a raste hdssb
nekad pomislim da Hedl radi za njih
|
Slažem se u potpunosti s tobom. Što ih hedl više pljuje njima popularnost vrtoglavo raste. Ako se ne varam, po anketi nove tv imaju 3,2 posto, a po hrtovoj 3,4 i to na nacionalnoj razini što bi u prijevodu značilo nekih 7 zastupnika u saboru. Osobno mislim da je dobro za hrvatsku političku scenu da ojača ta regionalna opcija. U Istri IDS, a u Slavoniji HDSSB. |
|
|
|
|
|
Bečki dečki Ukupno postova: 17 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Chavez je napisao/la: ›
|
|
Slažem se u potpunosti s tobom. Što ih hedl više pljuje njima popularnost vrtoglavo raste. Ako se ne varam, po anketi nove tv imaju 3,2 posto, a po hrtovoj 3,4 i to na nacionalnoj razini što bi u prijevodu značilo nekih 7 zastupnika u saboru. Osobno mislim da je dobro za hrvatsku političku scenu da ojača ta regionalna opcija. U Istri IDS, a u Slavoniji HDSSB.
|
PA da, bilo bi super imati 7 kriminalaca iz Slavonije i Baranje u Saboru umjesto sadašnja 3. |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Bečki dečki je napisao/la: ›
Chavez je napisao/la: ›
|
|
Slažem se u potpunosti s tobom. Što ih hedl više pljuje njima popularnost vrtoglavo raste. Ako se ne varam, po anketi nove tv imaju 3,2 posto, a po hrtovoj 3,4 i to na nacionalnoj razini što bi u prijevodu značilo nekih 7 zastupnika u saboru. Osobno mislim da je dobro za hrvatsku političku scenu da ojača ta regionalna opcija. U Istri IDS, a u Slavoniji HDSSB.
|
PA da, bilo bi super imati 7 kriminalaca iz Slavonije i Baranje u Saboru umjesto sadašnja 3.
|
Kako su svakako kriminalci u saboru, onda makar nek' budu naši iz Slavonije i Baranje. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
3 kriminalca hahaha .. Pa ima ih vise od 100 a ne 3 |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
Bečki dečki Ukupno postova: 17 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
3 kriminalca hahaha .. Pa ima ih vise od 100 a ne 3
|
Nisam znao da u Saboru ima više od 100 kriminalaca iz Slavonije I Baranje. Ako ima, onda se ispričavam. |
|
|
|
|
|
0-24 Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
predlažem HDSSB-ovcima da plaćaju dotičnom D.H. sponzorirane članke
očito je da čovjek mrzi sve što je Hrvatsko...a i rezultati anketa pokazuju koliko birači vjeruju tom plaćeniku, ovaj, novinaru. |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
0-24 je napisao/la: ›
očito je da čovjek mrzi sve što je Hrvatsko...a i rezultati anketa pokazuju koliko birači vjeruju tom plaćeniku, ovaj, novinaru.
|
Ako su Hrvatska - ratni zločin, pljačka, laž, opstrukcija pravde - onda i ja mrzim hrvatsku, da ga jebeš! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
0-24 je napisao/la: ›
očito je da čovjek mrzi sve što je Hrvatsko...a i rezultati anketa pokazuju koliko birači vjeruju tom plaćeniku, ovaj, novinaru.
|
Ako su Hrvatska - ratni zločin, pljačka, laž, opstrukcija pravde - onda i ja mrzim hrvatsku, da ga jebeš!
|
Izgleda da je forumaš perambukano proširio zarazu. Nedavno smo i od njega čitali da su neistomišljenici Hdssb-a nužno protiv Hrvatske. |
|
|
|
|
|
|
|