Autor |
Poruka |
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
ma govorim o potrebi ljudi da tolko sline za tom drugom polovicom da ni ne vide koliko još ima načina za socijaliziranje sa drugim osoba i svašta-nešto.
pogotovo eto u našoj sredini. koliko imaš parova koji kada nisu zajedno druže se s istospolnim prijateljima. da lik vidi butru s frendom ubio bi ju il bi se ponašo ko kreten. čast iznimkama |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
E to je istina, zbog toga se više ne družim s najboljim prijateljem. I krivo mi je. |
|
|
|
|
|
-nella-
|
Moj dragi smatra da ako on nije sposoban za muško-žensko prijateljstvo da nitko nije. |
|
|
|
|
|
Kodrann
|
evo vam jedan primjer, možda neko dobije isnpiraciju ako mu treba.
jednom se vozim tramvajem s par poznaznika. i vidim neki curičak sjedi, baš onako simpatičan. i napišem na mobitelu: "ova cura je baš lijepa" i pokažem svojim pajdašima i ovi se slože. uzmem mobitel i dam joj toj curi i kažem složili smo se svi oko ovoga i ona pročita. nisam niti imao namjeru nešto s tom curom niti sam poslije toga išta probao, al iz tako nečega se može svašta izrodit. bar sam curi vjerujem uljepšao dan... |
|
|
|
|
|
la čupakabra
Ukupno postova: 208 Spol: Nebitno
|
always ready je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ko u filmovima, ha ? Ej vidi moj ker njuši tvoga, ?
|
upravo tako. i onda vec u startu vidis da tip/cura voli zivotinje i da ne bi bilo problema drzati kera u kuci ili stanu. vidis da je brizan, odgovoran i da voli zivotinje, bla bla. a najbolje od svega ako takvog sretnes vani s keromu ovakvo vrijeme znas da je sve ono gore navedeno puta 10! |
|
|
|
|
|
Kodrann
|
E to je istina, zbog toga se više ne družim s najboljim prijateljem. I krivo mi je.
|
jbg, imaš prioritete valjda. samo pazi da zbog kite ne bi poslije požalila . zato ja serem na te veze i gluposti... |
|
|
|
|
|
Kodrann
|
ili dobar način je kroz ćaskanje uvalit neke suptilne komentrae/komplimente. onda vidiš razinu inteligencije cure i osjećaj za feeling.
meni to ide dobro, sam što sam ja frigidna kuja pa ni ne probam ništa poslije. |
|
|
|
|
|
-nella-
|
A jbg i odselila sam se pa nije više ni zgodno to naše druženje, a on mi je bio više kao BigBrother, uvijek lega pazio na mene.
Slažem se s time što kažeš, ali kad valja sve drugo, to mu je jedina mana, a nemam baš toliko muških prijatelja. E al zato sam super sa svim njegovim prijateljima... Kad mi ne daš moje, ja ću uzet tvoje, heehehehe..... |
|
|
|
|
|
-nella-
|
Kodrann je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ili dobar način je kroz ćaskanje uvalit neke suptilne komentrae/komplimente. onda vidiš razinu inteligencije cure i osjećaj za feeling.
meni to ide dobro, sam što sam ja frigidna kuja pa ni ne probam ništa poslije.
|
pa čemu onda trud ??? |
|
|
|
|
|
la čupakabra
Ukupno postova: 208 Spol: Nebitno
|
ja mislim da biste vi trebalo na neku kavu |
|
|
|
|
|
-nella-
|
|
|
|
Kodrann
|
|
pa čemu onda trud ???
|
ne znam, meni je lepo osjećaj kada uvalim curi npr. kompliment i ona se nasmije i vidiš da joj je drago. bude mi toplo oko srca.
znam da je teško za povjerovat, al ima nas koji nećemo kitu turnut svuda di se pruži prilika |
|
|
|
|
|
Kodrann
|
|
|
|
-nella-
|
|
pa čemu onda trud ???
|
ne znam, meni je lepo osjećaj kada uvalim curi npr. kompliment i ona se nasmije i vidiš da joj je drago. bude mi toplo oko srca.
znam da je teško za povjerovat, al ima nas koji nećemo kitu turnut svuda di se pruži prilika
|
Nije meni to teško vjerovat, to vjerojatno prođe s pubertetom. Ali uvijek ima takvih. |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
makijato je napisao/la ( Pogledaj post): ›
maniche je napisao/la: ›
Stavi sliku tu pa ćemo ti brzo objasniti da li je problem u nama ili tebi
dečki su takvi zbog ovdašnjih cura koje se sve redom ponašaju kao da su najpametnije,najbogatije i najlijepše na svijetu.
mislim da mi u životu ne treba da me neka kvočka onako bahato odjebe pred frendovima.
a i imam sreće, meni prilaze
inače mislim da bih umro kao djevac.
|
ahaaaaa, moram se ponasat kao da sam najgluplja i najruznija..pa sta ne rece prije
|
Moraš se ponašati normalno, pa makar i bila najlijepša i najpametnija |
|
|
|
|
|
|
|